Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

FPS > Grafika

Tylko Janusz lub noob może twierdzić inaczej.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Jak by porównywać tryb Quality z OneX do tego co jest na SeriesX i nie patrzyć na framerate to Emet ma rację. Series X powinien dać radę odpalić quality mode z One X tylko że w 60 fps, z tym że patchem na Series S/X nie zajmowało się PlaygroundGames tylko Panic Button więc pewnie była trochę słabsza optymalizacja niż gdyby zajęło tym się Playground.

Opublikowano

Ale mowa jest o wyglądzie... człowieku... czy ja gdzieś napisałem, że tak się lepiej gra? Po prostu jak typowy fanboj nie potrafisz przyjąć żadnej krytyki pod adresem swojego obiektu kultu. jak napisał łom, na Swries X powinno być ustawienie quality w 60fps i tyle.

Opublikowano

@Paolo de Vesir Mordę to ma pies i ty drogi kolego. Nie chcesz to nie czytaj jeśli prawda w oczy kole. Beton betonem i nic tego nie zmieni... czytać to sie nie da tego pierdolamento fajnbojów wynikającego z zaślepienia.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Nie ja chodzę po temacie i wylewam żale.

hurr durr ps plus guwno bo nie dali killzone i playstation chuy bo nie ma kolekcji 30-letnich gier pokroju rare collection, jestem connaisseur i w nic innego nie gram

btw pies to ma akurat pysk nie mordę :lapka: 

Opublikowano

Jedyna gra w której grałem w trybie 30 a nie 60fps lub z odblokowanymi klatkami to Rise of the Tomb Raider bo roślinność strasznie ziarnisto tam wyglądała. A FH4 ogrywam właśnie na PC w 1080p/75fps, nie narzekam i ten taniec cieni nocą robi robotę i szkoda że Panic Button akurat to wycięło. Z FH5 nie powinno być takich kwiatków bo robi to firma matka od początku do końca a nie zewnętrzny team.

Opublikowano

@Paolo de Vesir No ja też nie :turned:

No nic... kłóćta się dalej chłopki, mi szkoda czasu.

Pozdrawiam i wracam do koszenia zboża.

20210629_153849.jpg

Opublikowano

Jezu chłopaki ja wiem, że z powodu braku betonu klaperskiego musicie się wyżyć ale odpuśćcie temu emetowi, bo chyba mu się działy pomyliły. xd

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Już niedługo, Sony kupiło Bluepoint i będzie Silent Hill, ale wcześniej ekskluzywna Castlevania jako zwieńczenie zakupu From Software. :banderas:  

A kiedy ten mgs? Wariaty. 

Opublikowano
56 minut temu, lpcl napisał:

A kiedy ten mgs? Wariaty. 

Na pewno szybciej niż jakaś nowa dobra gra na xboxa. Bo przecież kolejnej samochodówki dla dzieci jeżdzących mpk, tudzież samochodami na baterie, nie nazwiemy grą. Czy inną grą. 

Kolejna sprawa że ten temat świetnie obrazuje w jakiej dupie jest cały ten xbox. A jak dostajecie argumenty na to lecą teksty "zmknij ryj" i tym podobne. 

Za każdym razem gdy przychodzi mi do głowy żeby dać xboxowi szanse i poszukać pozytywów - wchodzę do CW, czytam boty i od razu wyłania się obraz nędzy i rozpaczy. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Szkoda, że jak czytasz bełkot swoich kolegów nie od rzuca Cię od PS5. 

Tam to dopiero jest oderwanie. 

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Kolejna sprawa że ten temat świetnie obrazuje w jakiej dupie jest cały ten xbox. A jak dostajecie argumenty na to lecą teksty "zmknij ryj" i tym podobne. 

W dniu 17.06.2021 o 22:39, LiŚciu napisał:

elpec zamknij już morde. 

Opublikowano

Cw dobra rzecz. Nic mi tak nie obrzydziło plejbeki jak klapy z tego działu. Brawo chłopaki. Dzielnie walczycie za markę. 

Opublikowano
12 minut temu, lpcl napisał:

To było za prywatne i chamskie podjazdy do weskera i schabka a nie za argumenty w stronę sonki wiec tak, zrób co napisałem :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

To było za prywatne i chamskie podjazdy do weskera i schabka a nie za argumenty w stronę sonki wiec tak, zrób co napisałem :lapka:

Może zacytujesz wraz z cytatami pulpeta? O łiskerze to nie kojarzę żebym był dla niego chamski. Ale dawaj jak masz tam coś obrońco cnoty klapów. 

Opublikowano

Klapy jak zawsze Himalaje hipokryzji i orbita geostacjonarna ignorancji 

Ech panowie, coraz więcej amatorów pcha się do zabawy. Mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja ustawy i w CW będzie można pisać tylko z licencją od pana Spencera

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.