Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy są tak ruchane w tej generacji ze głowa mała. Jeszcze sobie wmawiają że ten gangbang z ich tyłków jaki urządziło sobie Sony, to królestwo niebieskie:shieeet: A tu jeszcze hit hitów przed nami - remaster remastera TLOU za 3 i pół bomby. Nawet mi was niebieskie śmierdziele nie żal, serio.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Klapy to mi się kojarzą z lewakami teraz, na wszystko znajdą usprawiedliwienie i wymówkę. Pluć na nich to za mało, tu trza większego kalibru, nie wiem, szambiarką podlewać.

Opublikowano

Dupska klapów rozjechane na wszystkie strony świata a oni jeszcze nieśmiało proszą Sony o możliwość kupna taśmy klejącej za 20 dolców by ogarnąć swoje rozczłonkowane odbyty :yao: 

Upadek? Ja bym to raczej określił mianem smutnego zderzenia z rzeczywistością 

Opublikowano

No sony dobrze to sobie wymyśliło, zawsze to jakaś kasa wpadnie no i kalendarz wydawniczy zapełniony. Kolejny ex w bibliotece ps5

Opublikowano

Klapy wypatrujecie jeszcze jakiś exów tylko na PS5 do 2026r, czy już daliście sobie spokój i po raz kolejny wbijacie platyne w grze o wiewiórce? Ale wait, jak wbijać platyne w grze którą sie opierdoliło inpostem dwa dni po zakupie :yao:

Opublikowano

Ja pierdole, klap to stan umysłu. Płacz o bethesde, płacz o kodżumbo aż jebani petycje napisali, gdzie przed chwilą mieli swoje 5minut i chińczyk spierdolił, petycja o kontynuację gierki a Sony ma ich w dupie do tego każe im płacić za patch z lipsynckiem do japońskiego assassina. No kurwa kabaret:yao:

Opublikowano

Narazie widać bez komentarza ze strony forumowych klapków. Chyba przymusowy spacer albo dojebani już tak przez Sony. 

Potem dostaną telefony na godzinkę to nie nadążą się przelogowywać

Opublikowano

Klapy na najwyższej przerzutce ze stygnącym kebabem w torbie Uber Eats zasuwają by zarobić 3 i pół bomby na aktualizacje gierki z PS4 :yao:

Opublikowano

Świński duet+ podrobek wyautowani to nie ma komu pełnić roli Rejtana na obrazie Matejki broniąc Sory:yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy to nawet mi jako zagorzałego fana Sony nie miałbym argumentu bronić ich polityki pierdolstejszon 5, bo tam nie ma czego, wszystko na odpierdol robione i chujnię po całości, jebanie na directors cuty, gierki po 350 zł, chuj wie, co jeszcze tam żółtki wymyślą. 

Opublikowano

21 sekund cudownej, naturalnej ewolucji gejmingu. U klapow to tylko wykres z rosnącymi cenami można wstawić :yao:

Opublikowano
3 godziny temu, Boomcio napisał:

klapy jak nie całe życie na kredycie z providenta to na petycjach o:

- wydawaniu gier xboxa na plejśmieciare 4.5

- grach

- niższych cenach

- niewydawaniu ikonicznych serii kojarzonych z plejsztejszon na xboxa

- gamepass

- wsteczną

- crossplay

- nowet kojima dostał swoją wersję zalaną łzami niebieskich pokrak :kaz:  

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

A w tym miesiącu jeszcze na XSX wjeżdża nextgenowy fotorelistyczny MFS w 4K. Przeciez w tej grze sam kokpit ma więcej detali niż cała gra o wiewiórce na playszmacie 4,5 :obama: 

Opublikowano
38 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ja tam kupię nowy dodatek do ghost, świetna sprawa.

20$ brzmi za dobrze ah mogłem wybrać Xboxa tam nie ma takich problemów jak i gier Xd

no widzę, że już Assassin's Creed cymesik, wystarczy że na wyłączność :dynia:

Opublikowano

Klapy to obecnie tacy luddyści giereczkowa. Mogą pluć, kopać, drapać i płakać, ale nie zatrzymają lawiny zmian w świecie gamingu, nie zatrzymają rewolucji  i redefinicji tego medium. Pan Spencer wprowadza granie w nową, lepszą erę, niebieskie robale wciąż wolą tarzać się w guvnie, za które to tarzanie się sony zdziera z nich jeszcze skórę xD

Opublikowano

Łisker nawet umarł jak zagrał w halo. Ej może wrzucisz chociaż kilka starych fotek z pięknych chwil z sonką ku pokrzepieniu serc klapów? 

Opublikowano

Te ceny za upgrade Cuszimy z ps4 na  ps5 :obama: Tymczasem takie no mans sky darmo aktualizacja dla wszystkich. Ktoredy po xboxa?

Opublikowano

A czy w nms masz ufolów którzy mają zgrany ruch ust z japońskimi glosami? Tak myślałem. Take my money sony. Szkoda że tak tanio bo takie wypełnione zawartością upgrade'y warto wspierać!

Opublikowano

Będzie Sony płakało jeszcze w tej generacji, musza tylko ludzie otworzyć oczy albo zdjąć klapki, co już zreszta robią, a Sonke to sie kupi za rok lub dwa żeby ograć te trzy exy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie No spoko opcja xsx dla kogoś jak ja czyli zagorzałego klapa który ominął wszystkie konsole MS, teraz sobie nadrabiam wszystkie zaległości ale dla osoby posiadającej XoX przesiadka na XSX to od samej premiery do listopada jest bez sensowna, zbyt mało nowości i next genu. W tej generacji Sony po prostu ma next geny i ficzery które określają miano next gena. Przynajmniej na razie prowadzą i nie tylko w słupkach sprzedaży, poza tym te serie kultowe No nie mógłbym mieć tylko konsoli MS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.