Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Stare pierdziele żyjące wspomnieniami, że kiedyś to było. Kurwa mać ile jeszcze razy przeczytam, że na X360 albo na ps2 a panie to były gierki i czasy. 

Wypierdalać na emeryturę dziady bawić wnuki a granie zostawić młodym (przynajmniej duchem). 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie nasza wina że KIEDYŚ GRY BYŁY LEPSZE

Opublikowano

Znowu po raz kolejny okazuje się że playszmata 4.5 nie ma pełnego RDNA 2.

Opublikowano

Kiedyś to było cw, walka na gry, teraz taka smutna generacja, że sie walczy na jakieś śmieszne skróty.

Opublikowano

Bez kitu o jakimś dna będą pisać jebane peciarze xD

Opublikowano

spoko, switch i ps5 nie maja DNA, a wciagaja dupą xboxa. Przypadek? Gracze mają to w chuju po prostu. Na pclab wypierdalac z tym gownem :kaz:

Opublikowano

ja sie bede chciał tasować do sprzętu, to sobie znowu zloze kompa za pare koła i odpale gry z xboxa, zamiast  sie meczyc na konsoli.

Opublikowano
35 minut temu, Shen napisał:

switch i ps5 nie maja DNA, a wciagaja dupą xboxa

Switch? A co to jest? 

36 minut temu, Shen napisał:

Na pclab wypierdalac z tym gownem

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Kiedyś to było cw, walka na gry, teraz taka smutna generacja, że sie walczy na jakieś śmieszne skróty.

Najśmieszniejszy skrót to XsX XD

Opublikowano
31 minut temu, Czoperrr napisał:

bo czekam z pieniążkami w porfelu.

cyganisz, widziałem w innym temacie że na giełdzie nie za wesoło :(

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

No niestety chłop nie trafia ostatnio z inwestycjami - szczerze współczuje ale niestety tego się spowdziewalem po inwestycji w Xboxa 

Opublikowano
25 minutes ago, Figuś said:

Na plejszrota zarabia się w jeden dzień

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

20210708_141507.jpg

A Ty wiesz chociaż co to jest i, że "dzięki" temu masz większą papkę na ekranie (w zamian za praktycznie niezauważalną oszczędność mocy obliczeniowej)? Popatrz np. ostatnie porówania  Dooma czy wcześniejsze Dirta 5 gdzie bardzo dobrze to widać. 

Opublikowano

Wybacz nie wiem o czym mówisz, po proszę o zdjęcia tych papek. 

Dooma oglądałem i żadnej papki nie kojarzę. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

XDDDD

Jaka kurwa papka w Doom? Gram w RT 60 fps i widzę obraz, ostry jak żyleta, papkę to kurwa w misce macie.

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

to plejśmieciarka 4.5 jeszcze nie zdechła? 

Nie nie zdechła, dziś o 23 kolejny pokaz co tam szykują, zapraszamy ;)

Opublikowano

Emet to taki beton ze juz dawno CW takiego nie widziało, z reguły klapy to głąby, ale Emet jest inny, do nie go inna prawda nie dociera.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Emet to taki beton ze juz dawno CW takiego nie widziało, z reguły klapy to głąby, ale Emet jest inny, do nie go inna prawda nie dociera.

Żałosny jesteś typie... ale żyj w swoim chorym fanatycznym świecie. Prawda jest taka, że akurat jako jeden z niewielu mam pojęcie o czym mówię ale betony jak zwykle pusty dzwon brzmi najgłośniej. I oczywiście standard wśród botów. Brak argumentów i wiedzy więc pozostaje indywidualne obrażanie. Smutne community...

Opublikowano

Przypominam, że inflacja  w Polsce zapierdziela jak szalona, więc to dobry moment  na podniesienie cen gier na plejsmieciarę5 :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.