Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Emet napisał:

Żałosny jesteś typie... ale żyj w swoim chorym fanatycznym świecie. Prawda jest taka, że akurat jako jeden z niewielu mam pojęcie o czym mówię ale betony jak zwykle pusty dzwon brzmi najgłośniej. I oczywiście standard wśród botów. Brak argumentów i wiedzy więc pozostaje indywidualne obrażanie. Smutne community...

Czekam na tą papkę(screeny)

Bo póki co rzucasz słowa na wiatr.

Patrz screen niżej.

To jest ta papka? mało tego DF wspomina, że nie widzą aby wpływało to na ostrość obrazu.

Jak zwykle rzucasz mocno naciągane stwierdzeniami, które mijają się z prawdą.

Juz Sylvan fajnie napisał jako to faktycznie  jest z tą Forza VS GTS.

Dał screeny ja też daję screen tej papki.

Screenshot_20210708-200433_YouTube.jpg

Edytowane przez Lord Protector

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co pokażą o 23-ciej? Ano wyrób ze stajni cesarza Spencera:

https://www.ppe.pl/news/159221/state-of-play-pokaze-nowe-gry-z-ps5-i-ps4-ogladajcie-z-nami-wydarzenie-sony.html

Przypominam, że do dnia dzisiejszego garniaki z Sony nie zamknęły jeszcze mordy z zaskoczenia po dezintegracji na E3 i niczym nie odpowiedziały. Ładną mają tam biedę i zarazem burdel w tym niebieskim kurestwie:obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Lord Protector napisał:

Wybacz nie wiem o czym mówisz, po proszę o zdjęcia tych papek. 

Dooma oglądałem i żadnej papki nie kojarzę. 

2 godziny temu, Faka napisał:

XDDDD

Jaka kurwa papka w Doom? Gram w RT 60 fps i widzę obraz, ostry jak żyleta, papkę to kurwa w misce macie.

1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Emet to taki beton ze juz dawno CW takiego nie widziało, z reguły klapy to głąby, ale Emet jest inny, do nie go inna prawda nie dociera.

Serio dalej odpisujecie młotowi emotowi? koleś ma tyle pojęcia o grach i nowych technologiach co figaro o grach na premierę.

btw.

E5uuGZeWYAcngXE?format=jpg&name=900x900

:yao:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Gram sobie w Majlsa Moralesa i chyba to jakieś trololo jest z tym tytułem. W podstawce platynka wpadła i się dobrze bawiłem, a tutaj ledwo wytrzymuje pół godziny słuchając tych czerstwych dialogów, które wydobywają się z paszcz nudnych postaci, podczas miałkich misji. Bujanko fajne ale miasto nie robi wrażenia tak jak w podstawce, jedynie oskryptowane akcje coś tam pokazują.

No i ten głos głównego bohatera ... katorga.

Whisker chyba musiał litra walić przy każdej sesji z tym tworem. 

Parker 9/10

DLC 6/10

Opublikowano

No waliłem ale co z tego? :D O tej grze już dawno zapomniałem ale pamietam że się przednio bawiłem, gdzieś mam nawet screeny porobione przecież 

Opublikowano

No takie są właśnie exy sony od 2 generacji. Przejść, sprzedać, zapomnieć  :) yebane śmieci bez wartości dla D U S Z Y

Opublikowano

Miles Morales bardzo fajna postać, miły standalone, ale nie za trzy bomby.

Opublikowano

Piękna przygoda, jakbym tam był

CF66090E-633C-4A2C-88E1-003EB155C2D8.jpeg

127BC986-5DB7-453F-ADCB-F320671CE737.jpeg

D1BB1DBC-A5C3-4F46-9D61-AF5D57A58BBB.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Zauważyliście że w CW najwięcej rozmawia się o grach na sonke? Tak jakby na konsole Xbox nie było gier do dyskusji:philosoraptor:

Opublikowano
10 minut temu, LiŚciu napisał:

Zauważyliście że w CW najwięcej rozmawia się o grach na sonke? Tak jakby na konsole Xbox nie było gier do dyskusji:philosoraptor:

bo w gry na Xboxie się gra, a o tych na Plejkę jedynie żale wylewa, bo czasu szkoda :lapka: 

Opublikowano

Fajne to State of beka. Gierki z graficzką early ps3 albo takie co i tak wychodzą na xbąka xd

Opublikowano
4 godziny temu, Emet napisał:

Żałosny jesteś typie... ale żyj w swoim chorym fanatycznym świecie. Prawda jest taka, że akurat jako jeden z niewielu mam pojęcie o czym mówię ale betony jak zwykle pusty dzwon brzmi najgłośniej. I oczywiście standard wśród botów. Brak argumentów i wiedzy więc pozostaje indywidualne obrażanie. Smutne community...

Żałosny? kolejny raz piszesz bzdury, czytać się tego nie da.

Opublikowano

Remaster Death Stranding na PS5 we wrześniu. Kurwa, klapy to serio etatowe dziwki do tego stopnia że każdy ich dyma remasterem aż chuczy. Zamiast oficjalnej łaty 4k/60fps zostaną wyjebani nieoficjalną łatą zwaną remasterem za 3 i pół bomby.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Remaster Death Stranding na PS5 we wrześniu. Kurwa, klapy to serio etatowe dziwki do tego stopnia że każdy ich dyma remasterem aż chuczy. Zamiast oficjalnej łaty 4k/60fps zostaną wyjebani nieoficjalną łatą zwaną remasterem za 3 i pół bomby.

Od kiedy to dziwki płacą za dymanie? :reggie: Poproszę namiary!

Opublikowano

A no tak, wy jeszcze płacicie za to że was dymają. Dziwki retardy.

Opublikowano

Najlepsza gra jaką pokazali zasili ze sprzedaży królestwo :xboss:Nic dziwnego, że kintoki uciekły z E3.

Opublikowano
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

nieoficjalną łatą zwaną remasterem za 3 i pół bomby.

Akurat Death Stranding DC zapowiada się w porządku.

Opublikowano

I okazało się że Kojima ma serce, zażyczył sobie jedynie 10 baksów za aktualizacje 4k/60fps na PS5. Czyli to nie remaster. To tylko płatna aktualizacja :obama: 

Opublikowano

Nie tylko 4k60fps, płacisz za nową zawartość.

Opublikowano

State of Pay xDDDDD 

Jim znowu nasral na mordy klapów :kaz:

Opublikowano
4 godziny temu, LiŚciu napisał:

Hm, to ciekawe zjawisko.
Czyżby kupujący Xboxa Series X byli totalnymi frajerami, że kupili sprzęt do grania bez gier na wyłączność i z abonamentem na starocie i indyki?

tenor.gif?itemid=13352977

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.