Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

@LiŚciu Ty pewnie nie grałeś więc będziesz miał okazję nadrobić :)

47 minut temu, Lord Protector napisał:

I myk liściu sprowadzony do parteru tam gdzie jego miejsce. 

31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie po raz pierwszy, nie po raz ostatni.

XD fusy

989CF9D1-8B46-48C5-9F02-3F2F3082366D.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale odnieś się fusie do tego co zacytowałem. 

Opublikowano
4 minuty temu, Lord Protector napisał:

Ale odnieś się fusie do tego co zacytowałem. 

Typ napisał ze nie grałem wiec mu napisałem ze tez nie grał. Poproś maniaka żeby ci wytłumaczył :lapka:

Opublikowano

No a Ty mu napisałeś, że gra tylko na XBOXie, po czym szybciutko  wyprowadza Cię z błędu, to może tobie niech maniak wytłumaczy co i jak. 

Opublikowano

Ja pierdole, przed południem a Liściu znów na kolanach z pełnymi ustami, miej ty chłopie godności, nie rozmawiaj tu z ludźmi na tematy o których nie masz pojęcia.

A co do Sony? :dynia:

Klapy już czekają na płatny remaster do TLoU2, może płatny online?

Ladnie sobie Sony dziwki wytresowalo.

Opublikowano
53 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

miej ty chłopie godności,

Jak tam konto po zakładzie ? Nadal nie skasowane ? XD

19 minut temu, Lord Protector napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „HOW TO UPGRADE SAVES To NEXT-GEN SMART DELIVERY PLAGUETALE XBOX SERIES X/S B PS5 LAUNCH THE GAME AVENGERS la XBOX SERIES XIS db PS5 LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME CRASH LIKEADRAGON upload SAVE TRANSFER NOT AVAILABLE LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME SAVE TRANSFER NOT p BORDERLANDS3 MANEATER download LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME SAVE TRANSFER LaunchteP PS5game LAUNCH THE GAME uw ONLINE twitter.com/tamelucas”

Zielone zyeby nie grają w gry bo ich nie ma to grafiki tworzą żeby sobie pissssdy przypudrowac. Przerażajace !

Opublikowano

Też macie takie uczucie mając dwie konsole nowej generacji że jednak gracie w XSX i jest klasa niżej niż PS5 master?

Opublikowano
37 minut temu, Lord Protector napisał:

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „HOW TO UPGRADE SAVES To NEXT-GEN SMART DELIVERY PLAGUETALE XBOX SERIES X/S B PS5 LAUNCH THE GAME AVENGERS la XBOX SERIES XIS db PS5 LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME CRASH LIKEADRAGON upload SAVE TRANSFER NOT AVAILABLE LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME SAVE TRANSFER NOT p BORDERLANDS3 MANEATER download LAUNCH THE GAME LAUNCH THE GAME SAVE TRANSFER LaunchteP PS5game LAUNCH THE GAME uw ONLINE twitter.com/tamelucas”

Xbox Series X - fajna retrokonsola ;)

Opublikowano

@LiŚciu

Tu chodzi tylko o to, że SONY dopasowało ułomność tej konsoli do użytkowników. 

Opublikowano

Szkoda ze Microsoft nie dopasował gier do konsoli Xbox. 

Opublikowano

Na szczęście gameplay Ratcheta idealnie dopasowany do możliwości intelektualnych i psychomotorycznych klapów

6pguXQGF78dQ2RGEiefQ2L5fdpvOa5Nhp51T6AmzIeQ.jpg

Edytowane przez dee

Opublikowano
2 godziny temu, Lord Protector napisał:

NIe mam pytań.. W przypadku PS5 jak zwierzę normalnie. Który mamy rok, 2010?

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Szkoda ze Microsoft nie dopasował gier do konsoli Xbox. 

Szkoda, że twój mózg niedopasował się do reszty organów. 

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To już nawet nie trzeba mieć PS5, żeby cie sony jebało w dupę. 

12.jpg

Opublikowano

319zl za grę na PS4 

XDDDDDDDDDDDDDDD

Sony sie tak samo ora jak klapy w CW.

Proszę niech ktoś mi powie ze kupując ta wersje na PS4 to można ja odpalić również na PS5 bez dodatkowych kosztów, bo się zesram ze śmiechu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Też macie takie uczucie mając dwie konsole nowej generacji że jednak gracie w XSX i jest klasa niżej niż PS5 master?

Grając na PS5 jeszcze bardziej doceniam XSX. No ale trzeba ograć te "super" exy by sobie opinię wyrobić. 

Opublikowano

Konsola zapakowana jak gówno, podstawkę, którą bez śrubokręta albo noża nie wkręcę, a nawet z nią konsola potrafi się gibać, kable zawinięte w drucik owinięty papierem, kabel hdmi, którego wtyczka w konsoli mam wrażenie, że zaraz odpadnie. No i oczywiście ten rozmiar, Series X to przesłodkie maleństwo przy tym bydlaku. Microsoft na tym polu przeżuł i wypluł Sonkę.  Nic dziwnego, że ziomek z DF prawie się zrzygał jak odpakowywał bydleciątko.

Na razie rozpocząłem Astrobota no i ta haptyka specjalnego wrażenia na mnie nie robi, ale już adaptacyjne triggery to naprawdę fajny patencik. Ciekawe jak to w Returnalu się będzie prezentować, podobno fajna pokazówka.

Opublikowano
47 minut temu, Lord Protector napisał:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To już nawet nie trzeba mieć PS5, żeby cie sony jebało w dupę. 

12.jpg

Ale rozumiem, że jak ktoś ma podstawkę, to nie płaci pełnej ceny? I będzie to działać na PS5?

I ktoś smie narzekać na Game Pass widząc takie ruchanie...

Opublikowano

@MYSZa7 W samo sedno. No i konsola na żywo prezentuje się jeszcze gorzej niż na zdjęciach, a myślałem że to niemożliwe. 

Natomiast co do pada to mam inne odczucia. Dobrze leży w dłoni i fajne ma wibracje, ale te adaptacyjne triggery to gówno obesrane.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.