Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie najbardziej was wkurwia to ze na sonce gry za 350 a i tak proporcja sprzedanych konsol wynosi 70/30 dla sonki. 

#przegrywy

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kupić grę sony w cyfrze grę sony na premiere? :obama: Nie wierzę że nawet na tym forum znajdzie się taki poyeb  :(

Opublikowano

Chyba normalny, dorosły gracz który przeznacza jakas cześć swoich dochodów na swoje hobby. Ludzie tak robią. 

Opublikowano

Normalnym jest dawanie 3 i pół "bąby" za gierki, bo korpo wie jak doić swój fanbase. Oni na was leją a w wy mówicie, że to złoty deszcz. 

Opublikowano

Zawsze myślałem że dorośli ludzie mądrze obchodzą się ze swoimi pieniędzmi  :(

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Kupić grę sony w cyfrze grę sony na premiere? :obama: Nie wierzę że nawet na tym forum znajdzie się taki poyeb  :(

giphy.webp

Mam digitala PS5, więc mogę być do tego zmuszony. 

Opublikowano
6 minut temu, LiŚciu napisał:

Chyba normalny, dorosły gracz który przeznacza jakas cześć swoich dochodów na swoje hobby. Ludzie tak robią. 

Normalny dorosły dobrze kasiasty człowiek sukcesu optymalizuje swoje wydatki i tam gdzie może tam wydaje jak najmniej.

Plebs za to wywala trzy i pół bomby myśląc że dzięki temu podniesie swój prestiż wśród podobnych sobie.

Kupowanie gier Sony to jak kupowanie butów Balenciagi i t-shirtów Supreme.

Opublikowano
5 minut temu, MaZZeo napisał:

Normalny dorosły dobrze kasiasty człowiek sukcesu optymalizuje swoje wydatki i tam gdzie może tam wydaje jak najmniej.

Plebs za to wywala trzy i pół bomby myśląc że dzięki temu podniesie swój prestiż wśród podobnych sobie.

Ta twoja teoria to gość który się dorobił czyimś kosztem i zjadajacy kupę spod siebie ale skoro lubisz takie życie :)

3 i pół bomby raz na miesiąc czy dwa nie boli jeśli to jakas mała cześć miesięcznych dochodów a granko to nadal hobby wiec nie boli jak wydawanie na ciuchy z logiem.

Inna sprawa ze to porównanie do ciuchow głupie.:lapka:

Opublikowano

To kiedy kupisz racheta i returnala? Albo inaczej, czemu ich nie kupiłeś na premiere?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Sami widzicie gracze PlayStation z jaką my mentalną biedą mamy tutaj do czynienia XD

Kiedyś byłem w barze z takim botem ,mówię wam nie idziecie nigdy ,chłop w  barze się zapytał czy mu tego piwa co dwa lata temu nie dopił teraz naleją XD

Klientka oczywiście juz wzrok na ochronę i widziała że mamy tutaj konkretnego debila.

Ten zaczął krzyczeć ,przestańcie mnie dymac na cenach ! Lubicie być dymani!

Oczywiście ochrona przyszła wypierdzielila śmiecia jeszcze napluła XD

Dobrze że poznałem tam gracza PlayStation whiskey sour I gadka na poziomie tego u bota nie znajdziesz.

Opublikowano

Ziarno od plew - o tym właśnie mówię :)

Opublikowano

@LiŚciuO tym rachetcie i returnalu lepiej powiedz. Przeciez 350zł na miesiac czy dwa na gierki to dla ciebie pikuś. A widzisz, jednak mama nie dała kasy.

Cytat

Kiedyś byłem w barze

10 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Dobrze że poznałem tam gracza PlayStation whiskey sour I gadka na poziomie

To ten bar?

BAR "BŁĘKITNA OSTRYGA" - Stejk

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Karoljanuszgemingu spotkał w pubie whiskera gdzie pili wniesioną pod pazuchą golden loche z biedry i kombinowali jak kupić nowego bfa na dwóch żeby jeszcze starczyło chociaż na chleb i pasztet. ELITA:nosacz3:

Opublikowano
39 minut temu, Bigby napisał:

giphy.webp

Mam digitala PS5, więc mogę być do tego zmuszony. 

Bigby, Ty poyebie

Opublikowano

Bigby chociaż może spojrzeć na swoją konsolę bez odruchu wymiotnego Mysza :nosacz3:

Opublikowano

Godzinę temu, Pupcio napisał:

Bigby chociaż może spojrzeć na swoją konsolę bez odruchu wymiotnego Mysza :nosacz3:

przynajmniej jest w co wsadzać :yakubu:

Opublikowano

obraz-2021-07-09-204904.png

Plastobeton 5. :kaz:

Opublikowano

Dlaczego Gruszczyka jeszcze nikt nie zabił? Tylu ludzi to czyta.

Opublikowano

"Plastobeton, ale śmieszne, ha ha ha, chodź powymieniamy się kartami z piłkarzami a później idziemy na wieczorynkę ,ha ha"

Opublikowano

Netflix na TV LG G1 to jest to a zaraz granko na PS5 i XSX (taki piąteczek to ja rozumiem, jutro Gejlo 4 a później 5) XSX 

7DD94E57-82A0-44AA-82F6-299238E4EC4A.jpeg

Kurwa co za czasy żeby Halo wygrywało wszystko

9E3E811D-C4FB-4A2A-8AE0-540659349E98.jpeg

44E426D8-9773-4ABF-A62F-BD06B58F210F.jpeg

4ABC9AF2-9B18-473B-B00B-FD103697A994.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Death Stranding cudowna gra! Zapłacę te 10 euro do wersji DC bo warto! Hideo mistrz

Opublikowano

oho, Whisker zaczyna monolog, dobranoc panowie

Opublikowano

Do arcydzieła gamingu jakim jest Halo kiepski sikacz Heineken? Potężne faux pas :notbad:

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Normalny dorosły kupuje gry, na które ma ochotę, a jedyne czego mu brakuje to czasu, a nie kasy na gierki. A jak chce być zaradny, to kupuje po przecenach.

Wmawianie sobie, że 7 bomb co roku za paczkę staroci i indyków czasowo dostępnych to jakaś życiowa zaradność, to już wyższy poziom wyparcia i fantazjowania.

Mam nadzieję, że w innych dziedzinach życia jesteście mądrzejsi...

Opublikowano
17 minut temu, dee napisał:

Do arcydzieła gamingu jakim jest Halo kiepski sikacz Heineken? Potężne faux pas :notbad:

Heineken w promocji dzisiaj a nie jest taki zły bo wyjebalem 10 i jest dobrze, skill do HALO został i lecę jak przecinak a teraz prawilnie DOOM w 120 klatkach, miodek, dołożę jeszcze danielsa 0,5 i granie do rana w najszybszej jakości, PS5 ty kurwo :( 

20304927-7413-4B16-A2FE-DA367EDA4BFF.jpeg

Edytowane przez Whisker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.