Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

wyjebalem 10.... .... PS5 ty kurwo :( 

Wesker jak się napierdoli to kocha XsX. Podobnie jak typ najebany na baletach co wyrywa największy pasztet. Jak wytrzeźwieje to będzie poranek kojota. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

@Whisker szaleje. Na playszmacie 4,5 nie ma w co grać więc pocina na nadkosnoli XSX. Napisz jak tam wrażenia ze 120fps w Doomie. I jak tam ci sie podoba tryb z RT w tej gierce.

Opublikowano

Ale chyba DOOM na PS5 tez wyciąga 120fpsów?  Pomimo że skończyłem na PS4 to na XSX gra mi się wybornie, prędkość i jakość nie ma sobie równych , czy jestem pijany czy trzeźwy ta prędkość ahh bethesda dała popalić - 120 klatek to kurwa GAME CHANGER

33 minuty temu, LiŚciu napisał:

Wesker jak się napierdoli to kocha XsX. Podobnie jak typ najebany na baletach co wyrywa największy pasztet. Jak wytrzeźwieje to będzie poranek kojota. 

PS5 i tak jest nadkonsolą tu nie ma kompromisów, jakość i next gen tego XSX jeszcze nie dogonił 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
15 godzin temu, aph napisał:

Zobaczymy. Póki co można się odgrażać i czekać...

Wejdź na YT i popatrz na obie gry jeżeli nie widzisz w nich next gena, to znaczy, że coś z tobą nie tak. 

Opublikowano

To gejlo 4 nawet całkiem nieźle wyglada w niektórych momentach :D 

C299E08B-C743-4766-90C0-A583A39D61CF.jpeg

Opublikowano

To Reach

Opublikowano
18 godzin temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker szaleje. Na playszmacie 4,5 nie ma w co grać więc pocina na nadkosnoli XSX. Napisz jak tam wrażenia ze 120fps w Doomie. I jak tam ci sie podoba tryb z RT w tej gierce.

Whisker i koniecznie wrzuć screeny!

Opublikowano

Zdjęcia telewizora to nie skriny, misiaczki :lapka:

Opublikowano

Shadow Fall zjada i tak wszystko, przecież to wyglada jak życie

Halo 2 fajne szczegóły tekstur

92B0F1B1-8A4A-458F-ACF3-6018C79B005F.jpeg

Opublikowano
40 minut temu, Whisker napisał:

Shadow Fall zjada i tak wszystko, przecież to wyglada jak życie

Jak masz tak chujowo wyglądające życie to się nie dziwię, że tyle chlejesz :reggie:

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Jak masz tak chujowo wyglądające życie to się nie dziwię, że tyle chlejesz :reggie:

Życie jest piękne ale trzeba je zakraplać, jesteś tam gdzie grasz, imersja 100%, uda mi się skończyć H4 dziś? Ile zajmuje? 

Opublikowano
53 minuty temu, Whisker napisał:

Shadow Fall zjada i tak wszystko, przecież to wyglada jak życi

Tja, szczególnie na tv 4K. Taka papka że sie rzygać chce.

6yK9l42.jpg

Opublikowano

No lepiej to wyglada niż wszystko co widziałem na Xie serio jednak Killzone to prestiż

Opublikowano

Alliasing to norma na PS3 i 4 jak i na ms ale za to jakościowo oświetlenie cienie i grafika ogółem to wygrywała wszystko, zawsze Guerilla dostarczała najlepszej jakości, ktoś to podważy?

Opublikowano

Szkoda że mamy ps5 A oni od czasów ps2 dalej nie potrafią nic poza graficzką :pechowiec: chociaż w sumie robią gry dla klapów więc po co mają podwyższać poziom swoich gier. Te larwy wszystko kupią co ma napis ps5 na pudełku :nosacz3:

Opublikowano
30 minut temu, Whisker napisał:

No lepiej to wyglada niż wszystko co widziałem na Xie serio jednak Killzone to prestiż

Szkoda tylko, że gameplay w ksf to takie halo 0,5. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

No no, wyglada lepiej niż Metro Exodus z RT? Whisker znowu nie wie jak otwierać screeny na pełnym ekranie :rayos:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
27 minut temu, PIOTR8642 napisał:

No no, wyglada lepiej niż Metro Exodus z RT? Whisker znowu nie wie jak otwierać screeny na pełnym ekranie :rayos:

Spokojnie na konsoli to wyglada mega :) a to wystarczy do oceny 

Opublikowano

Ale przy dzisiejszych fpsach Killzone SF wygląda jak gówno. @Whisker ocknij sie. Ja wiem że przez lata nie grałeś w nic innego niż na PS4, ale nie żartuj.

Opublikowano

Śmieszny piotr. 

60 FPS w bardzo dobrym, dynamicznym i responsywnym multi którego Halo (power rangers) może tylko pozazdrościć.

8 lat po premierze a mecz nadal łatwo trafić. Siła MP. 

Opublikowano

60fps w 900p. Szanujmy sie. Spróbuj @LiŚciu grać w taką papke na 65" 4K. Życze powodzenia.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Killzone SF to najgorszy FPS w jaki miałem okazje zagrać na PS4. Graficznie tez szału nie robi obok Metro czy Dooma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.