Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nie był zły, a uniwersum doprawiało pieprzem ziołowym i kuminem. 

Grało się moocno ok. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Shadow Fall xdddd Pamiętacie jak Yeti podniecał się wyglądem kałuży?

Opublikowano

Bez ray tracingu ?

Opublikowano

Jesu szadą fol to jeden z najgorszych fpsów w jakie grałem. Na chuj w ogóle dyskusja.

BTW fajne to PS5 i Morales. W new game + nie da się skipować części cutscenek bo gra doczytuje w tle tak zajebistą oprawę:

h3poeIB.jpg

e2u8cCy.jpg

6M46vgu.jpg

Returnal też wczesne PS4 ale gra przynajmniej dobra się wydaje po godzinie grania.

Trochę boję się odpalać Demon's Souls bo klapy też piały z zachwytu jeżeli chodzi o graficzkę. 

Opublikowano

Myślałem że potężny dysk ssd usuwa loadingi  :) na ds się nie napalaj bo to mocne ps4 i nie robi najmniejszego wrażenia

Opublikowano
2 godziny temu, Ins napisał:

Jesu szadą fol to jeden z najgorszych fpsów w jakie grałem. Na chuj w ogóle dyskusja.

BTW fajne to PS5 i Morales. W new game + nie da się skipować części cutscenek bo gra doczytuje w tle tak zajebistą oprawę:

h3poeIB.jpg

e2u8cCy.jpg

6M46vgu.jpg

Returnal też wczesne PS4 ale gra przynajmniej dobra się wydaje po godzinie grania.

Trochę boję się odpalać Demon's Souls bo klapy też piały z zachwytu jeżeli chodzi o graficzkę. 

A pamiętacie zarztke że niebiescy grają na Xboxie? Na końcu każdy idzie po rozum i playstation - taka kolej rzeczy. 

Opublikowano
10 hours ago, LiŚciu said:

Śmieszny piotr. 

60 FPS w bardzo dobrym, dynamicznym i responsywnym multi którego Halo (power rangers) może tylko pozazdrościć.

8 lat po premierze a mecz nadal łatwo trafić. Siła MP. 

Ten multi to był zajebisty raz że promował hedszoty co w dzisiejszych fpsach jest rzadkie to dwa działał bez problemów nie jak master gówno collection XD no i trzy graficznie zjadał wszystko w tamtym czasie.

Sprzedawanie hedszotow z M82 :daddy::obama:

Opublikowano

Killzone? Tylko część druga. Shadow Fall to trochę nieudolna podróba Crysisa. Nic tam nie było fajnego poza graficzką, bez żadnej interakcji. 

Opublikowano
Godzinę temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ten multi to był zajebisty raz że promował hedszoty co w dzisiejszych fpsach jest rzadkie

Coo?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wiem czy przeczytałem coś gluszego w tym temacie

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Coo?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie wiem czy przeczytałem coś gluszego w tym temacie

Nie wiem co napisałem głupiego XD

W SF mogłeś jednym strzałem zabić typa,jak dostał heda.

Nie musiałeś ładować w klatę jednym kończyłeś zabawę.

Który FPS dzisiaj promuje taka rozgrywkę? Warzone? Call of duty? Battlefield? 

Najbliżej to pewnie jest Halo.

Opublikowano
31 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Nie wiem co napisałem głupiego XD

W SF mogłeś jednym strzałem zabić typa,jak dostał heda.

Nie musiałeś ładować w klatę jednym kończyłeś zabawę.

Który FPS dzisiaj promuje taka rozgrywkę? Warzone? Call of duty? Battlefield? 

Najbliżej to pewnie jest Halo.

Hmm, nie wiem. Może Rainbow Six Siege?

Opublikowano

Większość gier ma one hit jeśli korzystasz z odpowiednio mocnej broni, a to promowanie strzelania w głowę (XDDDDDD) to jest taktyka w grach wykorzystywana od nie wiem... pierwszego multiplayera w 3D?

Serio @KarolJanuszGejmingu ja wiem, że to CW i każdy ma preferencje giereczkowe, ale z tym KZ to poleciałeś grubo. Casus DrivreClub gdzie klapy modliły się do zwykłego sredniaka,  a niektórzy popierdoleńci dalej piszą, że to najpiękniejsze wyścigi w historii. :pawel:

Opublikowano

Klapy odkrywają headshoty w grach :obama:

Opublikowano

Mówienie, że KZ SF był dobrym multi, mogą mówić tylko osoby co swoją przygodę z grami rozpoczęły od plejbeki 4.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Przecież nie było złe

Opublikowano
3 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Ten multi to był zajebisty raz że promował hedszoty co w dzisiejszych fpsach jest rzadkie to dwa działał bez problemów nie jak master gówno collection XD no i trzy graficznie zjadał wszystko w tamtym czasie.

Sprzedawanie hedszotow z M82 :daddy::obama:

W ilu fps to latało? Bo jeśli w 30 to Karol weź się nie wygłupiaj. xd

Opublikowano

Sprawdziłem na yt. No ładnie latało między 40 a 60. Duża frajda z grania. Miło poczytać klapów, znafców multi. 

Opublikowano

Jakbyś troche pograł w MP SF to byś wyjebał te power rangers dla ADHD-owców z dysku w sekunde. 

Opublikowano

Co najwyżej wyjebałbym z friend listy takich teoretyków gamingu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.