Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Oni wolą FPS w którym

XD XD XD XD XD

No trochę trudno usadzić jednym z pistoletu jak masz tarczę do zbicia, która jest jednym z fajniejszych patentów halo bo TTK nie jest tutaj jak w cod tj. 0,000005s. Ale jakbyś grał to wiesz, że w halo są tryby gdzie zabija jeden strzał w głowę, swat bodajże. 

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minutes ago, lpcl said:

No trochę trudno usadzić jednym z pistoletu jak masz tarczę do zbicia, która jest jednym z fajniejszych patentów halo bo TTK nie jest tutaj jak w cod tj. 0,000005s. Ale jakbyś grał to wiesz, że w halo są tryby gdzie zabija jeden strzał w głowę, swat bodajże. 

Wiem wiem ,jajca sobie robię.

Tryb bez pancerza jest super.

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano
26 minut temu, lpcl napisał:

Co najwyżej wyjebałbym z friend listy takich teoretyków gamingu. 

To Xbox ma funkcje usuwania samego siebie ze swojej friendlisty? Pomyśleli faktycznie o wszystkichXD

Co to za mega patent z tarcza w halo MP?

Opublikowano

Jak to dobrze, że jesteś klapem. 

Opublikowano

Trochę to śmieszna dyskusja jak dla botów mesjasz to lataniem typem w zielonej zbroi i strzelanie do kretynskich stworków, najbardziej debilna i przereklamowana seria w historii gamingu:reggie:

Opublikowano

No tak bo klapy to grają w wysublimowane intelektualnie tytuły typu sraczet, kratos aka zajebcie mnie w końcu i skończcie tą żenadę, horajzon, pajonk itd. itp. 

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

Trochę to śmieszna dyskusja jak dla botów mesjasz to lataniem typem w zielonej zbroi i strzelanie do kretynskich stworków, najbardziej debilna i przereklamowana seria w historii gamingu:reggie:

dowolny jRPG - totalnie niepotrzebny gatunek

Opublikowano

@ASX

To, że Xbox nie ma markowanych i rekomendowanych przez FIA wyścigów, to nie znaczy że musisz uprawiać cw-owy ból dupy w statusach gdy chcę pochwalić sposób realizacji tam gdzie one są.

Wyluzuj i ciesz się widowiskiem ;)

Opublikowano

FIA rekomenduje ślizganie się kartonami? Nieźle.

Opublikowano

Wymagać od ludzi, których przerasta menu XSX opanowania podstaw skillowych gier multi :reggie:

Opublikowano

Kurła a co to je tarcza w halo? 

:nosacz:

Opublikowano
9 minut temu, lpcl napisał:

Kurła a co to je tarcza w halo? 

:nosacz:

No chce zobaczyć ta innowacyjna tarcze z halo. Jestem ciekaw w chuj tego game changera. 

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

dowolny jRPG - totalnie niepotrzebny gatunek

Powiedz to milionom japończyków :reggie:

Opublikowano

Ja jebie bez kitu co za janusz, jak chcesz zobaczyć tarczę to odpal dowolną część halo. 

Opublikowano
15 minut temu, lpcl napisał:

Ja jebie bez kitu co za janusz, jak chcesz zobaczyć tarczę to odpal dowolną część halo. 

Kuzwa typie, piszesz o jakiś tarczach które są innowacyjne dzieki serii halo XD. Co druga gra ma taki patent ale nie, power rangersi najlepsi. Dechy 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Kuzwa typie, piszesz o jakiś tarczach które są innowacyjne dzieki serii halo XD. Co druga gra ma taki patent ale nie, power rangersi najlepsi. Dechy 

Słuchaj leszczu naucz się czytać ze zrozumieniem. Gdzie napisałem o innowacji. Ja prdl co za janusz. 

Poza tym napisz jakie gry mają taki patent? Bo jakoś żadnej nie mogę sobie przypomnieć. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
42 minuty temu, lpcl napisał:

? Bo jakoś żadnej nie mogę sobie przypomnieć. 

Bo grasz tylko w to zjebane gejlo to nie wiesz. 

Opublikowano
7 minut temu, LiŚciu napisał:

Bo grasz tylko w to zjebane gejlo to nie wiesz. 

A ty wiesz. Nie rozśmieszaj mnie. Nie bez przyczyny masz status teoretyka. Każdy dowolny klap z tematu ma większe pojęcie o gierkach od ciebie a siedzisz na forum o gierkach. Twoja kończy się na lezbach2, sh i może dead space. Ale próbujesz wojować w temacie o gierkach o których nie masz pojęcia 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No to nieźle cie oderwało chłopcze. Możesz sobie z tymi zielonymi przegrywami co grają w dwie gry od 15 lat przybić piątke.

"status teoretyka" - kurwa kisne z osła. 

Opublikowano

Ide przemyśleć swoje życie growe bo cygan na alterze i typ bez godności uważają że nie gram w gry XD Mocne to nawet jak na CW dzieciaki. 

Opublikowano

Tak wszyscy dobrze wiemy, że listerin ma miliony GS ale żadne z jego kont tego nie potwierdza. Poza tym ogrywa eksy na sonkę 5 lat po premierze i pierdoli, że na xboxa to same starocia. Weź tu traktuj go poważnie. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.