Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Czy mółby wpaśc tu @Colin i zamieść Liścia na tę samą szufelkę, którą wyniósł inne śmieci z tego tematu?
Tych bezbecznych, prywatnych podjazdów się czytać nie da i chyba nie po to był ten temat stworzony, co już wielokrotnie przypominano obydwu stronom ( @lpcl też ogarnij dupę, bo prezentujesz ten sam chujowy poziom).

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ten temat od dłuższego czasu nie ma już nic do zaoferowania. Xbox nic nowego nie dorzuca - sonka zresztą ostatnio też. Z braku laku zaczynają się jakieś podjazdy ale to nadal jest w ramach przyjaznego obrzucania się gównem. Elpeca czy innego exacta w regularnych tematach czytam czasem z przyjemnością. I looz. 

I chyba najgorsze jest to jak wpada taki pan DOSTOJNY (xd kurwa) @Wredny - woła admina i wyzywa od śmieci. To jest patola tego tematu a nie prywatne przepychanki. 

e: miałem nadzieje że posty połączy

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

zm bezbeku - sprowadziłeś ten temat do poziomu prawdziwego rynsztoka, choć wydawało się, że taki był od zawsze, ale dopiero teraz doceniam te starsze odsłony, w których ludzie przynajmniej znali zasady i potrafili się do nich stosować (beka ze sprzętów i firm, a nie prywatne podjazdy i sranie na innych użytkowników)

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał:

Czy mółby wpaśc tu @Colin i zamieść Liścia na tę samą szufelkę, którą wyniósł inne śmieci z tego tematu?
Tych bezbecznych, prywatnych podjazdów się czytać nie da i chyba nie po to był ten temat stworzony, co już wielokrotnie przypominano obydwu stronom ( @lpcl też ogarnij dupę, bo prezentujesz ten sam chujowy poziom).

Weź Wredny nie wygłupiaj się. Chcesz zrobić z tego tematu kółko różańcowe? 

Opublikowano

Nie, ale chciałbym, by wrócił na pierwotne, właściwe tory - czyli beka i obrażanie konsol konkurencji, a nie użytkowników tych konsol .
Żebyście jeszcze potrafili walić dissy, jak Eminem, to może i bym nic nie mówił, ale te wasze pojedynki przypominają żuli, którzy szczają sobie po nogawkach - widok raczej zniechęcający do brania udziału w takiej "zabawie".

Macie posta przypiętego na każdej ze stron, a i tak nie dociera:

W dniu 22.06.2021 o 02:10, Colin napisał:

uprasza się o ogarnięcie dup i nie zachowywanie się jak jakieś pierdolone zwierzęta. cw to zawsze był ściek ale poziom gówna u niektórych we łbie wyrąbał już poza skalę. 

chcecie się ciągnąć za włosy? śmiało, ale na poziomie. cw to nie bluzgownica ani miejsce do opluwania się jadem. widzę że niektórzy za bardzo już sobie pozwalają więc uprzejmie informuję że każde kolejne wyzwiska, epitety, pasywno-agresywne wpisy czy najmniejsza prywata kończy się miesięcznym banem po całości, łącznie z dostępem do forum.

zostaliście ostrzeżeni. 

Opublikowano
10 minut temu, Wredny napisał:

zm bezbeku - sprowadziłeś ten temat do poziomu prawdziwego rynsztoka, choć wydawało się, że taki był od zawsze, ale dopiero teraz doceniam te starsze odsłony, w których ludzie przynajmniej znali zasady i potrafili się do nich stosować (beka ze sprzętów i firm, a nie prywatne podjazdy i sranie na innych użytkowników)

Jezusieńku. Typ mówi że CW teraz to rynsztok bo prywatne podjazdy a sam jedzie od śmieci, bezbeków tekstów typu zamknij morde:shieeet:

Idź chłopie się lecz. Masz sto innych tematów żeby pisać te swoje smęty i nudne eposy a jak masz jakiś problem ze mną to nakabluj moderacji. :lapka:

Opublikowano

Tobie "jadę od śmieci, bezbeków i tekstów typu zamknij morde", a nie ogólnie, więc się nie liczy, bo jako główny powód spierdolenia tego tematu, zasługujesz na każdy z tych epitetów.
Jeśli cokolwiek, to zniżyłem się do twojego poziomu, żeby wiadomość dotarła.

Opublikowano

Mnie tam nie listerin nie obraża tylko pierdoli jakieś głupoty dlatego staram się z nim nie gadać ale co zrobię jak sam mnie usilnie cytuję?

Opublikowano

Klapy mają sraczke bo w lipcu zaczyna sie ofensywa w gamepassie. MFS i wszystko jasne. Niebieskie śmierdziele czują pismo nosem i wiedzą że gra o "wewiórce" zostanie obsrana graficznie przez symulator samolocika. Później Halo i le grande finale w postaci FH5. Ale to już później , tak żeby dobić ostatnie niebieskie karaluchy mocą najpotężniejszej konsoli na świecie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

Tobie "jadę od śmieci, bezbeków i tekstów typu zamknij morde", 

No to colin mógłby się tobą zająć. 

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Klapy mają sraczke bo w lipcu zaczyna sie ofensywa w gamepassie. MFS i wszystko jasne. Niebieskie śmierdziele czują pismo nosem i wiedzą że gra o "wewiórce" zostanie obsrana graficznie przez symulator samolocika. Później Halo i le grande finale w postaci FH5. Ale to już później , tak żeby dobić ostatnie niebieskie karaluchy mocą najpotężniejszej konsoli na świecie.

hqdefault.jpg

Ofensywa w postaci MFS xd 

Jak ostatni z was zielonych karakanów zacznie to ściągać to pierwszy, ktory to zrobił już to będzie z dysku wypierdalał. Pogłaskacie się po jajkach, pokażecie kilka ładnych screenów i won z dysku po 3 dniach.

Ofensywa xd no nasrane mają.

Edytowane przez Jakim

Opublikowano
13 minut temu, Jakim napisał:

pokażecie kilka ładnych screenów i won z dysku po 3 dniach

3 dni na dysku to tak ze 3 razy dłużej niż przy grze o wiewiórce. Ale widać że graficznie MFS sprawia że pierwszy klapek już robi intelektualnego fikołka:yao:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Porównywać Killzone do symulatora fruwania?

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Wcześniej porównałem nawet do gry o wiewiórce, no i? Czy to coś zmienia w kwestii tego że grafa w MFS to taki kozak, że wszystkie exy kłaniają sie jej do pasa?

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

No to colin mógłby się tobą zająć. 

Ta zawsze mnie bawią Ci forumowi szeryfi, którzy innych pouczają samemu prezentując żenujący poziom..

Opublikowano
2 godziny temu, PIOTR8642 napisał:

Ale widać że graficznie MFS sprawia że pierwszy klapek już robi intelektualnego fikołka:yao:

Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Czy to coś zmienia w kwestii tego że grafa w MFS to taki kozak, że wszystkie exy kłaniają sie jej do pasa?

Trochę śmiesznie się czyta w kontekście tego, że to klapom przeważnie zarzuca się tu jaranko graficzką. :reggie:
Zresztą ogólnie zabawne jest jaranie się tym dziwnym produktem, który zwykłego gracza nie przyciągnie na dłużej niż godzinkę, max dwie - z czystej ciekawości tylko.

Opublikowano

Xboty! Mam dla was dobrą wiadomość! Dziś wieczór nie jesteście największymi frajerami na świecie. Tego wieczoru wyprzedzili was kibice reprezentacji Anglii ;)

Opublikowano
52 minuty temu, Wredny napisał:

Trochę śmiesznie się czyta w kontekście tego, że to klapom przeważnie zarzuca się tu jaranko graficzką. :reggie:
Zresztą ogólnie zabawne jest jaranie się tym dziwnym produktem, który zwykłego gracza nie przyciągnie na dłużej niż godzinkę, max dwie - z czystej ciekawości tylko.

Gdyby oceniać tylko pod tym kątem to pewnie okazałoby sie że najlepszą grą na świecie jest np Fortnite bo przyciąga zwykłych graczy na setki godzin. Albo jakiś Warzone czy coś w tym stylu.

Ale fakt jest taki że MFS robił już wrażenie grafiką na PC na długo przed premierą. A tam nie ma kompromisów. Więc teraz zawita na XSX i nie ma co się dziwić że i tu będzie graficznym kozakiem, któremu warto chwile poświęcić. Sam nie jestem żadnym fanem lotniczych symulatorów, ale ta grafa sprawia że cieżko przejść obok tej gry obojetnie. Choćby dla samego podziwiania tych fotorealistycznych widoków jakich nie widział jeszcze świat na żadnej konsoli wcześniej.

Opublikowano

No i fajnie, też pobiorę i sprawdzę ale tak jak piszesz zabawa na kilka minut i do kosza a nie tego oczekuję po nowych teoretycznie nowych grach na XSX

Opublikowano

Ty, Lisciu, wojowniku nowości i eksluzywnosci u $ony, ile skończyłeś ostatnio gier na PS5? Czy:

a) Skończyłeś Miles Morales?

b) Skończyłeś DS?

c) Skończyłeś Returnal?

d) Skończyłeś R&C: RA?

Coś mi mówi, że nie, więc skończ bronić tych super nowości za 350zl, skoro sam masz na nie wywalone po całości. 

Edytowane przez Shago

Opublikowano
27 minut temu, Shago napisał:

Ty, Lisciu, wojowniku nowości i eksluzywnosci u $ony, ile skończyłeś ostatnio gier na PS5? Czy:

a) Skończyłeś Miles Morales?

b) Skończyłeś DS?

c) Skończyłeś Returnal?

d) Skończyłeś R&C: RA?

Coś mi mówi, że nie, więc skończ bronić tych super nowości za 350zl, skoro sam masz na nie wywalone po całości. 

a) Kupiłem MM na premiere - leży na półce bo po odpaleniu się okazało że lepiej przejść najpierw podstawke - jak znajde czas to przejde

b) Kupiłem i przeszedłem DS trocche po premierze ale za pełną cenę, genialan gra

c) Nie grałem bo nie znam tego gatunku i spróbuje kiedys tam dla stestowania nie specjanie mi zależy

b) Wiewórki i inne gry platformowe nie są dla mnie - nie walcze RC

Dodatkowo FW wejdzie na premiere, GoW wejdzie na premiere i bóg wie ile jszcze sztosów wejdzie na premiere. Ale sam wiesz że nie we wszystko się gra.

Aaaa i ostatnio gram sporo na Xboxie jakbyś pytał. 

Edytowane przez LiŚciu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.