Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No widzisz, trzeba mieć otwarty umysł.

A jade po xboxie bo zaraz rok od premiery a jedyne co wyszło nowego (nazwa next zobowiązuje) to Medium i zaraz wychodzi tylko samolotówka i samochodówka. Stąd moje rozczarowanie bo miało wyjśc tyle sztosów od kupionych studiów że masakra. A na razie lipa. 

NA xboxie gram w gry ze wstecznej - były tańsze na msstore akurat

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
14 godzin temu, izon napisał:

Powiedz to milionom japończyków :reggie:

Jakby ta popularność miała czemuś dowodzić. Gatunek do zaorania, z obleśną estetyką, irytująco infantylny w formie.

Mam nadzieje, że szybko dołączy do gier muzycznych i shooterów na szynach. :) 

Opublikowano

No tak wizir zostawmy mmo, szczelanki i gierki wyścigowe  :) czy brak dobrego gustu jest w dna xbotów? Masakra  :/

Opublikowano
44 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakby ta popularność miała czemuś dowodzić. Gatunek do zaorania, z obleśną estetyką, irytująco infantylny w formie.

Mam nadzieje, że szybko dołączy do gier muzycznych i shooterów na szynach. :) 

Na szczęście Twoja opinia również niczemu nie dowodzi. Swoją drogą trzeba być nieźle zgorzkniałym, zeby chcieć zaorać gatunki, których się samemu nie lubi. Mam wyjebane na wyścigi ale nie głoszę takich powalonych opinii. Niezła odklejka ;) 

Opublikowano

W sumie to niech zostawią jRPG a wypierdolą w kosmos wszelki online multiplayer i będzie gites :)

Opublikowano

Nie no, mmo to już powoli dogorywa, to raz, dwa za dużo czasu i jebania się z taktykami jest, kto grał ten wie, że musiał mature przechodzić odnośnie danego bossa przed raidem, bez tego ani rusz i ciągle wipowałeś raid, gdzie rl jebał jak burą sukę. A trzy, no pokolenie jest takie, że woli ogrywać w gierki typu competetive, ewentualnie parę walk w br i cyk, starczy.

Opublikowano

Nie wiem jak można być fanem gier wideo i jednocześnie chcieć "wypierdolić w kosmos" jakikolwiek gatunek :dunno: 

Opublikowano

Zapytaj Wezyra, już drugi raz to on do nas dzwoni :lapka:

Opublikowano

Nie no Multi w sumie można serio wywalić bo to bezużyteczny gatunek który tylko zjada czas młodych dynamicznie rozwijających się ludzi nie dając nic w zamian  :)

Opublikowano

Daje cudowne uczucie osiągnięcia czegoś w życiu, a jeśli dla Was wyjaśnienie napinacza teabaggiem, a potem doprowadzenie jego 11-letniej psychiki do ruiny przez obrażanie mu matki jest czymś chorym to ja nie chcę być zdrowy. :) 

Opublikowano

To wszystko są dobre zabawy dla dzieci w wieku 10-14 lat  :) ja, jako dorosły człowiek wolę przeżywać niesamowite przygody w pięknych światach stworzonych przez japońskich rzemieślników w grach gatunku jrpg (japanese role playing games)  :)

Opublikowano

Sam jestem introwertykiem i gram głównie w gry singlowe, ale lubię czasem pograć w dobre multi.

Faktem jest że żadna sztuczna inteligencja czy zaplanowany przez devów skrypt, nie odtworzy emocji i doświadczenia z grania z drugim czlowiekiem

Opublikowano

NO JUŻ SIĘ TAK NIE ROZPĘDZAJ Z TYM WYJAŚNIANIEM I TBAGIEM!

K/D poniżej 1.0 to nie wiem kogo ty wyjaśniasz...

Taka zarzutka... wciąz liczę na to, że kiedyś zagram w te mityczne multi Halo, ale czuję, że po Destiny to nie będzie nic nowego... 

image.png.741061fa99bdc0753d85a84df742ba7c.png

Opublikowano

Waifu w Personce >>>>> interakcja z 11-latkiem z hamburgerstanu.

Opublikowano
1 minutę temu, WisnieR napisał:

wciąz liczę na to, że kiedyś zagram w te mityczne multi Halo, ale czuję, że po Destiny to nie będzie nic nowego... 

Nie będzie nic nowego, bo to Destiny ma naleciałości z Halo, a nie na odwrót. :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Shago napisał:

Jadę po Xboxie, ale ostatnio gram na nim sporo.. Aha :reggie:

Ta jego lista prawdy to niezły lol w CW24h na dobę, a później człowiek czyta takie coś, w to nie grałem to nie dla mnie ale to XBOX nie ma gier, jak widać, te gry na tego plejaka wychodzą, żeby liściu miał o czym pisać w CW, na granie czasu nie ma ale na siedzeniu to non stop już tak, beka. 

Opublikowano

Tak jak Pan Bzduras powiedział. 

W czasie gdy ja będę spędzał czas z moją Yukiko chan na corocznym festiwalu w Inabie, Wezyr będzie kłócił się z 11 latkami kto komu wychędorzył mame  :/ masakra chłopaki, tylko anime was ocali od zła tego świata, dołączcie do nas  :)

Opublikowano

Wystarczy 50h i przeprosisz jrpgi wowowcu ty  :)

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Ale sam wiesz że nie we wszystko się gra.

No właśnie tu jest szkopuł, on nie musi tego zrozumieć. Nie rozumie co to dobrobyt ex'ów, że są różnych gatunków i nie ma potrzeby grania we wszystko tylko dlatego, że to ex, a właśnie chodzi o możliwość szerokiego wyboru. No ale xboty od zeszłej generacji są na bakier z ex'am, a głodny sytego nie zrozumie.

W sumie kupno xboxa to jakaś forma snobizmu. Switch ma ex'y, PlayStation ma ex'y, nawet PC ma ex'y, a Xbox ni ch*ja ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.