Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

"Snobizm" to określenie które klasa niższa z zazdrością używa by próbować dopiec tym którym nie poskąpiono klasy ani intelektu.

no ale hej! zawsze można pocieszyć się iluzoryczną wartością wyłączności, ale szlachta nie zazdrości pospólstwu niczego ;)  

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
30 minut temu, Lord Protector napisał:

Ta jego lista prawdy to niezły lol w CW24h na dobę, a później człowiek czyta takie coś, w to nie grałem to nie dla mnie ale to XBOX nie ma gier, jak widać, te gry na tego plejaka wychodzą, żeby liściu miał o czym pisać w CW, na granie czasu nie ma ale na siedzeniu to non stop już tak, beka. 

Jaka lista prawdy? Kurwa, chłopie!

@Shago zapytał o 4 gry to mu odpowiedziałem. Oprócz tego przeszedłem przez przez np. ostatni rok sporo innych gier. Trochę zaległości z sonki, pare pozycji na PC, kilka gier na switchu, nawet trochę gier na Xboxa. Nie jestem zamkniętym betonem na jednej konsoli.

Ale nie - lista prawdy shago bo wymienił 4 gry i każda inna od drugiej. :facepalm:

@Paolo de Vesir jrpgi ukształtowały branże XD 

Opublikowano

Dobra, dobra listerin nie tłumacz się i tak wszyscy wiemy, że nic nie przeszedłeś, chyba, że u kolegi na kolanach. 

Opublikowano

Nie karmcie trolla to w koncu zamknie mordę, proste.

Opublikowano
6 minut temu, dee napisał:

Nie karmcie trolla to w koncu zamknie mordę, proste.

Nie potwierdzasz tej teorii ;)

Opublikowano

Myśle ze bardziej podzielił się wspomnieniami z dzieciństwa:lapka:

To co z tymi jrpgami? 

Opublikowano

Tyle gier wychodzi na SONKE:

Morales-nie ograny, czeka na podstawkę, która wyszła 2018 xDDDDD

Demon- zagrany 

Returnal- nie moja bajka 

Ratchet- nie gram w platformery 

Równie dobrze mogło by tych gier nie być na PS5 i tak liściu nie korzysta dobrobytu Jima. 

No ale CW od rana do wieczora wojowanie grami na PS5. 

Opublikowano

O, to jak liściu nie gra w platformery to ta strzelanka ratchet jest idealna dla niego  :)

Opublikowano

To całe pierdzielenie o jrpg to z czasów sonki przenajświntszej kiedy to chińczyki cokolwiek znaczyli w gierkowym świecie. Ciekawe kto tam z was jarał się jrpg za czasów nesa, snesa czy tam mega drive? Oczywiście pomijam tych kilku zboków pałujących się do anime. 

Opublikowano

To jakie jeszcze gatunki byście zaorali, o otwarci gracze sprawdzający wszelkie nowinki w usłudze Spencera i piszący "ale fajną gierkę odkryłem, a myślałem, że mi się nie spodoba"? Podzielcie się swoimi typami, śmiało :)

Opublikowano

listerin w skrócie  ''szkoda mi czasu na śmieciowe gry plejkurwy 4.5''   przyjebane te klapy że szok, w necie walka o szrota, w konsoli kręcące się ikonki z kilkoma pucharkami od lat

Opublikowano
W dniu 29.01.2021 o 13:41, dee napisał:

Nowe Silent Hill od Bloober POTWIERDZONE

W dniu 29.01.2021 o 13:35, Paolo de Vesir napisał:

Przecież Silent Hill to jest nowy mem, mokry sen klapów na wyjście z wydawniczego kurwidołka. Gra mimo wszystko się nie ukaże i skończy jako Deep Dawn i 8days swojej generacji.

Swoją drogą niezła kompromitacja Botów z tego tematu się nam szykuje  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

To jakie jeszcze gatunki byście zaorali, o otwarci gracze sprawdzający wszelkie nowinki w usłudze Spencera i piszący "ale fajną gierkę odkryłem, a myślałem, że mi się nie spodoba"? Podzielcie się swoimi typami, śmiało :)

O oraniu pisał tylko Paolo. Ale ze strony zakonu św. sony pada ciągle argument, że mfs to nie gra i w takie niby gry to się nie gra. Bo jam je poważny gracz co napierdala w sraczeta a nie jakieś samolociki dla, dzieci kurła. 

:nosacz:

Opublikowano

Na szczęście chińczyki mają inne zdanie, a i sam Król Zielonego Grodu myśli podobnie i inwestuje w dużo japońszczyzny na Xboxie :fsg: Oby tak dalej, mister Spencer!

Teraz, lpcl napisał:

O oraniu pisał tylko Paolo. Ale ze strony zakonu św. sony pada ciągle argument, że mfs to nie gra i w takie niby gry to się nie gra. Bo jam je poważny gracz co napierdala w sraczeta a nie jakieś samolociki dla, dzieci kurła. 

:nosacz:

Niebieskich brać na poważnie, czy Ty jesteś na forum od wczoraj? Przecież to tylko trzęsienie gaciami, bo taką graficzkę na PlastoBetonie 5 to zobaczą, ale w 1080p, chybotliwych 25 klatkach i na koniec generacji

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Swoją drogą niezła kompromitacja Botów z tego tematu się nam szykuje  :)

Ale miał być Kojima i abandoned od hindusa i jak tam? 

Opublikowano
3 minuty temu, lpcl napisał:

Ale miał być Kojima i abandoned od hindusa i jak tam? 

A o tym to ja nic nie wiem, przecież abandoned to jakiś indyk, czy coś mnie ominęło?:D Swoją drogą ten Directors Cut to niezła padaka, nie wiem po co tego trupa jeszcze pudrują :)

Edytowane przez izon

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

A o tym to ja nic nie wiem, przecież abandoned to jakiś indyk, czy coś mnie ominęło?:D

Myślałem, że do tego nawiązujesz, bo z tego co pamiętam to z tego była beka tj. rzekomego podszywania się kojimy pod hindusa i abandoned to sh. W sumie sporo osób w to nadal wierzy. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Myślałem, że do tego nawiązujesz, bo z tego co pamiętam to z tego była beka tj. rzekomego podszywania się kojimy pod hindusa i abandoned to sh. W sumie sporo osób w to nadal wierzy. 

Bardziej chodziło mi o nawiązaniu oficjalnej współpracy Bloobera z Konami, co chyba ma dosyć oczywisty przekaz :)

Opublikowano

Szykować dupska na kolejny remaster za 3,5 bomby, schabek pod celą pewnie już wali bez pucy :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Szykować dupska na kolejny remaster za 3,5 bomby, schabek pod celą pewnie już wali bez pucy :kaz:

A to przyznam, że se jaja robią. Patrząc nawet na CD projekt, który robi remastera + DLC za free, a tu płacić enty raz za kurwa wyższą rozdziałkę i parę fpsów więcej? Kpina w chooj...

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

Bardziej chodziło mi o nawiązaniu oficjalnej współpracy Bloobera z Konami, co chyba ma dosyć oczywisty przekaz :)

Czyli gierka aa z upośledzoną mechaniką walki się zapowiada.

No nie wiem czy hardcorowi fani sh będą zadowoleni, że to nie będzie gierka aaa że znanymi mordami i chińczykiem na pokładzie. Ale oby to był chociaż eks to wszystko będzie wybaczone. 

Opublikowano

Ja yebię, czy sa jakieś granice bezwstydu sony w chędożeniu swoich niewolników?

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Czyli gierka aa z upośledzoną mechaniką walki się zapowiada.

No nie wiem czy hardcorowi fani sh będą zadowoleni, że to nie będzie gierka aaa że znanymi mordami i chińczykiem na pokładzie. Ale oby to był chociaż eks to wszystko będzie wybaczone. 

Z jednej strony nie jestem zachwycony, że akurat Bloober robi ten remake, z drugiej strony..to się może udać, nie wierzę, żeby spierdolono taki potencjał, chociaż dużo pewniej bym się czuł jakby robił to Bluepoint.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.