Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Swoją drogą niezła kompromitacja Botów z tego tematu się nam szykuje  :)

No co ty mordko, przejrzałem na oczy. Po ostatnim State of Play MS może wycofać się z rynku, zaorali tym SoPem jak nigdy. Tutaj moja relacja na świeżo.

W dniu 9.07.2021 o 09:07, Paolo de Vesir napisał:

Wisienką na torcie zdecydowanie było potwierdzenie się plotek, że Abandoned jest tak naprawdę akcją marketingową nowego, japońskiego Silent Hilla pod batutą mistrza Hideo Kojima. Oczywiście na wyłączność na konsolę PlayStation 5, chociaż pewnie remake MGSa od Bluepoint (na uhonorowanie dołączenia do 1st party Sony) było dla fanów Węża jeszcze większą megatoną.

Mieli rację na forum, naprawdę Sony rozgrywa to po mistrzowsku, rezygnacja z E3 nie była oznaką słabości, a wręcz litości dla konkurencji, bo o wczorajszym State of Play będziemy mówić latami w kontekście tego jak budować fe-no-me-na-lny hype i zwyczajnie w świecie szanować tradycje i marki związane z PlayStation.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

No co ty mordko, przejrzałem na oczy. Po ostatnim State of Play MS może wycofać się z rynku, zaorali tym SoPem jak nigdy. Tutaj moja relacja na świeżo.

SofP był mega chujowy tylko, że ja pisałem o tym, że Silent Hill jednak powstaje, także za bardzo nie wiem o czym do mnie mówisz;)

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

No przecież na SoPie zapowiedzieli ekskluzywny Silent Hill, a Abandoned to była jedynie gruba akcja marketingowa Kojimy która przyćmiła całe E3 MSu.

CO SONKA TO SONKA

A ja mówię o tym, że Bloober robi Sielent Hilla, gdzie jeszcze niedawno z pełnym przekonaniem pisałeś, że ta gra nigdy nie powstanie;) To czy będzie ekskluzywny, jako posiadacza obydwu next-genów szczerze mnie jebie ;)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

A ja mówię o tym, że Bloober robi Sielent Hilla, gdzie jeszcze niedawno z pełnym przekonaniem pisałeś, że ta gra nigdy nie powstanie;) To czy będzie ekskluzywny, jako posiadacza obydwu next-genów szczerze mnie jebie ;)

A było w ogóle jakieś oficjalne info czy na razie po tej szumnie zapowiedzianej współpracy strategicznej wnioskujesz, że bluber robi tego silenta?

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

A było w ogóle jakieś oficjalne info czy na razie po tej szumnie zapowiedzianej współpracy strategicznej wnioskujesz, że bluber robi tego silenta?

No z pewnością robią pachinko ;)

Opublikowano

Lepiej żeby bloober jednak nie robił Silent Hilla:/

Opublikowano

To Medium to straszna słabizna muszę przyznać.

Opublikowano
20 minut temu, Bzduras napisał:

Szykować dupska na kolejny remaster za 3,5 bomby, schabek pod celą pewnie już wali bez pucy :kaz:

piękny RemasterStation :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

A ja mówię o tym, że Bloober robi Sielent Hilla, gdzie jeszcze niedawno z pełnym przekonaniem pisałeś, że ta gra nigdy nie powstanie;)

no nic oficjalnie jeszcze nie zapowiedzieli, więc równie dobrze mogą robić remaster jakiś starszych części albo pachinko osrane :)

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

No z pewnością robią pachinko ;)

No akurat to całkiem dobry biznes więc nie zdziwiłbym się jakby to była prawda. xd

Opublikowano

Ta kolekcja anczarted to chyba żart?? Widocznie Sony mało jeszcze jebania po niebieskich pokrakach i dlatego sami proszą o więcej. Splunąć to to mało, tutaj to do szambiarki te całe niebieskie barachło zaorać.

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

no nic oficjalnie jeszcze nie zapowiedzieli, więc równie dobrze mogą robić remaster jakiś starszych części albo pachinko osrane :)

No raczej nie mówimy o nowej części tylko właśnie rimejku. Remasterować to nie ma czego :)

Opublikowano

Uncharted Collection?

Nawet mi was nie żal, wy nie jestescie zwykłymi dziwkami które się jebie, wy jeszcze płacicie za to żeby was jebac.

Opublikowano
5 minut temu, izon napisał:

No raczej nie mówimy o nowej części tylko właśnie rimejku. Remasterować to nie ma czego :)

Ja tam z chęcią przyjąłbym lekko poprawione zachodnie Silenty, a w szczególności Original Sin które bardzo, ale to bardzo mi siadło. Po dziś dzień mam c i a r e c z k i przy początkowych scenach w płonącym domu. Wtedy czułem jeszcze, że Silent Hill ma szansę wrócić z martwych w glorii i chwale.

Opublikowano

To była pierwotna nazwa Origins i przyznam, że bardzo mi pykła. Do tego stopnia, że używam jej synonimicznie z SH:O. Szkoda, że marka trafiła później do innych developerów kończąc ostatecznie z tym gównianym Book of Memories. Climax chyba jako jedyny developer mógłby podnieść serię z ruiny.

Opublikowano
15 minutes ago, eX4cT_PL said:

Uncharted Collection?

Nawet mi was nie żal, wy nie jestescie zwykłymi dziwkami które się jebie, wy jeszcze płacicie za to żeby was jebac.

54 minutes ago, Faka said:

Ta kolekcja anczarted to chyba żart?? Widocznie Sony mało jeszcze jebania po niebieskich pokrakach i dlatego sami proszą o więcej. Splunąć to to mało, tutaj to do szambiarki te całe niebieskie barachło zaorać.

Takie posty to wręcz ukoronowanie jak PlayStation jest mocne XD

Zobaczcie gracze PlayStation ile żalu, frustracji zawierają te posty XD

Koledzy jest pewien lek na wasze otępienie

Wystarczy iść po ps5 kupić sobie gierkę i  życie staje się o wiele łatwiejsze.

Zobaczcie co wujek Sony przygotował na samą jesień 2020 do teraz i porównajcie do tego przygłupa Phila XD

Przygłup nic nie wypuścił i każe sobie płacić 50 zł co miesiąc za jakieś obietnice XD

Kto tu płaci? XD i kogo tu dymają? XD

Aj chłopaki musicie nauczyć się myśleć bo ja wiecznie żył nie będę XD

Opublikowano

Oni myślą ze ta kolekcja Uncharted jest obowiązkowa i jak sam nie kupisz to ci z konta ściągną XD. 

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ja tam z chęcią przyjąłbym lekko poprawione zachodnie Silenty, a w szczególności Original Sin które bardzo, ale to bardzo mi siadło. Po dziś dzień mam c i a r e c z k i przy początkowych scenach w płonącym domu. Wtedy czułem jeszcze, że Silent Hill ma szansę wrócić z martwych w glorii i chwale.

Origins? No spoko mogą to remasterować, czy wrzucać na Switcha ale myślę, że wszyscy czekają na główne danie tj. rimejki części 1 i zwłaszcza 2 :)

Opublikowano

Uncharted? Skończyłem na PS3, później kupiłem kupiłem bundle PS4 + Uncharted Collection HD w 2016. Wygląda na to, że znów kupię PS5 + Uncharted Collection 4K Ultimate Remaster bundle :fsg:

Opublikowano

Daliby kurwa zremasterowanego MGSa 4 to bym wypiął dupsko, ale na pewno nie do Uncharted, które w mojej ocenie wciąż smakuje bardzo dobrze bez liftingu..

Opublikowano
20 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Takie posty to wręcz ukoronowanie jak PlayStation jest mocne XD

Zobaczcie gracze PlayStation ile żalu, frustracji zawierają te posty XD

Koledzy jest pewien lek na wasze otępienie

Wystarczy iść po ps5 kupić sobie gierkę i  życie staje się o wiele łatwiejsze.

Zobaczcie co wujek Sony przygotował na samą jesień 2020 do teraz i porównajcie do tego przygłupa Phila XD

Przygłup nic nie wypuścił i każe sobie płacić 50 zł co miesiąc za jakieś obietnice XD

Kto tu płaci? XD i kogo tu dymają? XD

Aj chłopaki musicie nauczyć się myśleć bo ja wiecznie żył nie będę XD

Już dawno to jest mówione, ale niebieskie pokraki są w stanie kupić wysrane, złote gówno prosto od kaza, bo znaczek sony do czegoś zobowiązuje. Podam przykład kolekcji Halo MCC, która dała za darmo upgrade do starych części, a tu trzy i pół bomby za kolekcje anczarted. Brakuje jeszcze, aby dodawali w gratisie lepę na mordę, to może by otrzeźwieli z własnej głupoty, taka jest definicja niebieskiej pokraki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.