Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Spoilerować fabułę z Gearsów, to jak spoilerować Super Mario Bros. , że

Spoiler

księżniczka jest w innym zamku, a konkretnie ostatnim ;)

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Straszna patologia w tym niebieskim k,urwidole. ;/ Ja nawet jak gra ma 20 lat to wolę upewnić się, żeby przypadkiem nie zepsuć funu z gry, a niebieskie karyktury graczy jeszcze się nawzajem usprawiedliwiają. Konsolowe patusy. :/ 

Opublikowano

no no, chwilę potem Czoper jebnął spoiler z TloU 2, tylko krócej wisiał bo akurat góra była w temacie

Opublikowano

Spoiler czoperrra to była artystyczna prowokacja, krzyk sprzeciwu wobec patologicznej ideologii plejstejszyn, symboliczny szlaban postawiony agresji niebieskich faryzeuszy gamingu.

Opublikowano
19 minut temu, dee napisał:

Spoiler czoperrra to była artystyczna prowokacja, krzyk sprzeciwu wobec patologicznej ideologii plejstejszyn, symboliczny szlaban postawiony agresji niebieskich faryzeuszy gamingu.

Po tych minusach to widzę kto mnie kiedyś podpierdolił. Dobrze, że ktoś tu zaspojlował. 

Opublikowano

Najlepiej jak przed premierą milion osób spoilowało tlou A moderacja na teneryfie i usuwanie tego po milionie godzin  :)

Opublikowano

A jak było w temacie o god of war? Spojler za spojlerem i chuj. 

W ogóle widział ktoś żeby square zbanował kiedykolwiek jakiegoś klapa? 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Jak dostałem blokadę na kilka dni za offtop w temacie horizona :pechowiec:

Opublikowano

a można już spoilerować oryginalną trylogię gwiezdnych wojen albo final fantasy 7 czy dalej paranoja na forum? :nosacz2:

Opublikowano
14 minut temu, lpcl napisał:

Ja dostałem bana od square więc już nie kręć afery. 

Opublikowano
16 minut temu, lpcl napisał:

A jak było w temacie o god of war? Spojler za spojlerem i chuj. 

No mi jeden typ zaspoilował TLOU 2. W zasadzie sprostował moją wiedzę nt. fake spoilera, o który żal z wyjaśnieniem miałem zakryty. Więc teoretycznie tylko mi zaspoilował, normalnie nikt by się nie domyślił nie znając kontekstu. Ja go jednak zacytowałem z "podziękowaniami", potem nawet zakryłem spoilerem ten cytat. No i dostałem bana razem z tym kolesiem. No ale to nie był faktycznie Square ;)

Opublikowano
30 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja dostałem bana od square więc już nie kręć afery. 

Perm? 

Opublikowano

No nie perm bo tu jestem. Myślałem że pytasz ogólnie o bana, nawet z czasowymi kratami. 

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

Natomiast kolega shago to zielony konfident level hard..

Nigdy nie złożyłem na kogokolwiek donosu na tym forum :wujaszek:

Twierdzenie, że Gears nie ma fabuły, to jak powiedzieć, że Lewandowski nie umie w piłkę nożną.

Opublikowano
8 minut temu, Shago napisał:

Twierdzenie, że Gears nie ma fabuły, to jak powiedzieć, że Lewandowski nie umie w piłkę nożną.

Akurat ma całkiem dobre wprowadzenie z niewielką ilością info i powolnym rozwijaniem historii. 

Opublikowano
9 godzin temu, LiŚciu napisał:

Najlatwiej. A jakiś kontrargument do tego co napisał? Czy możemy spokojnie przyjąć ze grań turismo dla profesjonalistów a forza dla dzieci?

Jakby nagrodą w Tekkenie była możliwość profesjonalnych treningów MMA to by oznaczało,że Tekken jest realistyczny?Fajne marketingowe zagranie z tą akademią, tyle,że dla graczy(no dobra-dla 99.999786 %) graczy raczej jako ciekawostka.

A Forza? Cóż, nigdy nie reklamowała się jako "Real Driving Simulator"

Opublikowano
31 minut temu, LiŚciu napisał:

No nie perm bo tu jestem. Myślałem że pytasz ogólnie o bana, nawet z czasowymi kratami. 

Akurat dostać bana w cw to przypał. Ale tak to jest jak dziadyga zapatrzy się w klaperską patologię i udaje młodzieżowca. 

Opublikowano
13 minut temu, lpcl napisał:

Akurat dostać bana w cw to przypał. Ale tak to jest jak dziadyga zapatrzy się w klaperską patologię i udaje młodzieżowca. 

80% userów na tym forum jest w moim wieku więc uważaj dzieciak bo z liścia możesz oberwać na otrzeźwienie:shotgun:

Opublikowano

Forza fajna scigalka , do ogrania w najlepszej jakości na PC , polecam :xboxssie:

Opublikowano
41 minut temu, LiŚciu napisał:

80% userów na tym forum jest w moim wieku więc uważaj dzieciak bo z liścia możesz oberwać na otrzeźwienie:shotgun:

Nie wiem czy jesteś gotowy na moje armaty dziadku. :obama:

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
38 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Forza fajna scigalka , do ogrania w najlepszej jakości na PC , polecam :xboxssie:

W najlepszej jakości na PC za 2300zł? :reggie:

Opublikowano
1 hour ago, Czoperrr said:

Kaska już gotowa i czeka, biorę w tym roku PS5 wraz z grą od mistrzów z Tango - Ghostwire Tokyo :fsg:

@mendrek

Opublikowano
9 godzin temu, Shago napisał:

14 godzin temu, Shago napisał:

Zgłoś go, za spoilery są bany :nosacz3: 

No faktycznie sam nie zgłosiłeś :)

Co do porównania to serio? Przecież fabuła Gearsów to (spoiler on): spod ziemi na ziemiopodobnej planecie wylazła armia orków, która chce unicestwić ludzkość. Marcus wraz z jego ekipą podobnych sobie pudzianów są ostatnią nadzieją ludzkości (spoiler off). Nie będę już katował tych, którzy nie grali jak to się skończy :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.