Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe ktory to z tych trzech, a może to jedna i ta sama osoba.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Oho, widzę kolega w końcu odblokował dostęp do CW po najebaniu dziesiątek bezpłciowych postów w innych działach i natychmiast przeszedł do rzeczy, czyli robienia z siebie pośmiewiska. Przyroda pustki nie lubi. Jeden bezbek zapełni pustkę po innym. Fantastycznie. Jakoś dziwnym trafem zawsze to są wyznawcy niebieskiego plastiku xD

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale to temat przecież z tzw przymrużeniem oka. Chyba, że ktoś tutaj wojuje na poważnie. Ja się do nich nie zaliczam. 

Opublikowano
4 godziny temu, Jordanensis napisał:

Ja się do nich nie zaliczam. 

Wystarczy poczytać twoje mądrości w dziale Xboxa aby stwierdzić, że zaliczasz się w 100%.

Opublikowano

Xbox Game Studios przez pierwszą połowę roku

Strohballen Fliegt Rum GIF | Gfycat

Xbox Game Studios w drugiej połowie roku

Zdjęcie

Opublikowano

Czekam już na Zelde Skyward Sword (paczkomat w drodze) i chciałem Metroid Prime 4 (seria mega) No i tak czekam i czekam i chuj Nintendo nie spieszy się z wydaniem :/ co mnie zaspokaja? HALO 4 przecież tam się dzieje tyle i w klimacie trochę Metroida że wystarcza, zmiany jakie wprowadziło 343 mega na PLUS!

ps. Tak, jestem najebany

ps. Zaraz zaczynam Guardians czego mogę się spodziewać? (Pytanie do tych co ukończyli)

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Skąd oni się biorą cytuje w GP nic niema, w GP jest qrva 400 gier...

Opublikowano

Bo to nie gracze są, ich można porównać do niedzielnych kierowców, którzy jak wyjada do kościoła raz w tygodniu, to myślą ze wszystkie rozumy pozjadali i są najlepszymi kierowcami, a cała reszta to barany.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
12 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Ciekawe ktory to z tych trzech, a może to jedna i ta sama osoba.

To akurat zupełnie co innego - żurom, zakompleksiony karzeł, bajkopisarz i FILAR multiplayera w Dark Souls - lata temu wygnany, założył alterka, nastukał wymaganą liczbę postów i rozsiewa swojego wirusa.

Opublikowano

To pewnie jeden z tych spermiarzy co gwałcą pady.

Opublikowano

Boże czy to jakieś plagi egipskie wersja cw? Pandebilek, spermatello A teraz ten klaln żurom :/

Opublikowano

Test Żuroma jest akurat prosty.

Wystarczy typa wyzwać na bitwę na rapy :shieeet:

Kto chętny?

Opublikowano
Godzinę temu, Wredny napisał:

To akurat zupełnie co innego - żurom, zakompleksiony karzeł, bajkopisarz i FILAR multiplayera w Dark Souls - lata temu wygnany, założył alterka, nastukał wymaganą liczbę postów i rozsiewa swojego wirusa.

to spermantello, schaboszczak lub kamilek, jak wyłapali bana dzień później pojawił się nowy klaun jordan, piszę trochę inaczej żeby go nie rozpoznać :problem: coś jest te kilka alterów figara które się przewijały na forum

20inch wyłapał na stałe bana?

Opublikowano

Ale prywatne podjazdy, obrażanie  i wyzwiska userow dzisiaj w CW. Kiedyś to było inaczej. Bitwy na gry i sprzęty :yakubu:

Opublikowano

Liściu i bitwa na gry. Chyba te na youtubie :yao:

10 minut temu, Daddy napisał:

to spermantello, schaboszczak lub kamilek, jak wyłapali bana dzień później pojawił się nowy klaun jordan

No i sie wyjaśniło. To zaraz się zaczną wysrywy o niebieskich pastwiskach i życiodajnych exach.

Opublikowano

To jakaś alter-incepcja, bo donatellopizza4sery i Kamilek to też były altery :reggie:

Teraz alterkonta zakładają swoje alterkonta? :obama:

Opublikowano

Ja już mówiłem ze to może być jedna i ta sama osoba, patrząc na poziom opętania schabka przed wyłapaniem bana to myśle ze to mógłbyc on.

Opublikowano

Czaicie jakie te pady dualsense to spierdoliny straszne, niczym kwazimodo z notre dame? XD Co nie wejdę do tematu dualsense, to każdemu drift się kurwa włącza i odsyłają taką chujozę do serwisu. Uważaj @MYSZa7jesteś następny XD

Tak serio, to nie wiem, co oni spierdolili z tymi analogami, że tak łapią te drifty. Takie xboxowe pady to nie mają tego problemu, prędzej im się guziki pierdolą, no ale kurwa XDD

Opublikowano

@Faka niestety, ale już czuje, że lewy analog w jednym z padów chodzi głośniej niż prawym :potter:

Opublikowano
3 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Ja już mówiłem ze to może być jedna i ta sama osoba, patrząc na poziom opętania schabka przed wyłapaniem bana to myśle ze to mógłbyc on.

Jeśli to pulpet opanował te wszystkie altery to trochę przerażające. Weź sobie wyobraź typa jak z filmu split w realu. xd

split-james-mcavoy.jpg

Opublikowano
15 hours ago, Shago said:

Wystarczy poczytać twoje mądrości w dziale Xboxa aby stwierdzić, że zaliczasz się w 100%.

Nie. Akurat ja wolę dyskusję normalną bez hejtowania konsol czyli fakty, a zieloni grzeją się zaraz jak dzieci. Po prostu nie jestem zaślepionym fanboyem jak Ty i zawsze miałem obie konsole w każdej z generacji. 

Wszystko co napisałem np o Xboxie to są fakty plus dodane moje 3 grosze. Znam też minusy Playstation i nie bałbym się ich wskazać. 

Smieszy mnie to zaślepienie i wielbienie Spencera. Tu ktoś mi zarzuca, że hoho jak to w Gamepassie nic niema jak jest tam 400 gier. No są popierdółki i kilka gier 3A. 

To jest coś podobnego do pierdzielenia Spencera przed premierą nowego Xboxa, że to będzie konsola z największą biblioteką gier na starcie - ale zapomniał wspomnieć, że z jedynymi Gyrosami, a reszta to starocie z boostem. Pelikan to idealne słowo na takich fanboyi jak większość tutaj z obozu zielonych. No chyba, że wam to starczy, że jeśli porównamy nowe gry na start i po np 6 miesiącach to Series X to jest jakaś pomyłka na ten moment - porównując już nawet nie z Playstation tylko z każdym poprzednim Xboxem.

Opublikowano

Żulom pierdoli to samo co w dziale xboxa. Jezu ile jeszcze razy on to napisze. Bezstronny fanboj sony. Zaraz chyba padnę od tych bredni. 

Opublikowano

Dlatego kończę temat, bo napisałem co miałem napisać.

Fanboy nie kupuje zawsze dwóch konsol - od Sony i Microsoftu. 

Opublikowano

Większość z nas miała co najmniej po dwie konsole w każdej generacji więc znowu bredzisz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.