Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Izi patrzyłeś na swoją sygnaturę? xD

W ogóle fajny obraz dyskutujących klapów - dwóch obrońców PS5 nie ma tej konsoli, a trzeci ogrywa gierki z Game Passa i może nawet dopłacić za raczeta przy wymienie za Soulsy, które kupił za 89zł xD

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Co jakiś czas mam tu wehikuł czasu albo do 2011 roku albo do 2016 roku. Ktokolwiek kupi plejstejszon i nie spuszcza się nad każdą grą z ich logiem to ma depresję dwubiegunową xD

zrozumcie niebiescy akolici, że gry Sony w większości to nie jest nic specjalnego na tle innych tytułów.

Opublikowano

Granie w gry? W dobie YouTube, Twitcha i Metacritic? Ogarniasz te trzy rzeczy i jesteś ekspertem ds. gamingu, typie :reggie:

Edytowane przez dee

Opublikowano
3 godziny temu, easye napisał:

No Insiak to ma jakąś depresję dwubiegunową, pluje wiecznie na te playstation, później kupuje by napisać że żadna gra mu się nie podoba. :dafuq: i tak przez wszystkie generacje...

płacze jak umierał Legion, no coś tam z chłopem jest nie tak.

Z nim chyba jest coś nie tak, agresywny jakiś się zrobił, ale żeby kupić grę i trzymać ją w folii? To jakaś nowa moda? 

Opublikowano
57 minut temu, MaZZeo napisał:

zrozumcie niebiescy akolici, że gry Sony w większości to nie jest nic specjalnego na tle innych tytułów.

No na tle gier z Xboxa to są to jednak HITY.

Opublikowano

Demonsy gorsze niż Sekiro, sprawdził przez folie XD.

„bo jednak klapy to ludzie” - nie wiem co trzeba mieć w bani żeby tak napisać 

Xbox wpływa na spierdolenie - potwierdzone badaniami klinicznymi XD 

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Z nim chyba jest coś nie tak, agresywny jakiś się zrobił, ale żeby kupić grę i trzymać ją w folii? To jakaś nowa moda? 

Agresywność wzięła się z niespełnionych oczekiwań.

Non stop pierdololo o tym jakie to gierki na wyłączność są dealbreakerem, a tu człowiek po zakupie woli dalej grać w multiplatformy. Jak jeszcze jeden baran będzie mi się tu jarał astroszrotem to wymiękam. Przy najgorszych tworach Nintendo to nie stało. Miles Morales? No trochę kupsko w porównaniu do podstawki. Ostatnia walka dobra więc 7/10. Returnal? No trochę brzydki rogalik. Ale chyba najlepsza gra na PS5. Dobrze, że Sony zakupiło studio, które ogarnia gejplej jako tako. 

A Demonsy? Z chęcią się pozbędę. Mogę nawet dopłacić przy wymianie za tę strzelankę raczeta. Na chuj się męczyć z tym przedpotowym tworem? A no tak. Graficzka jest nowa, więc rimejk w 100% jak niektóre bakłażany oznajmiają.

Tfu na was klapy.

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Demonsy gorsze niż Sekiro, sprawdził przez folie XD

Taki wniosek logiczny. Skoro Bloodborne mnie znudził, a w Sekiro zrobiłem platynę i calaka to chyba oczywiste jest to, ze DS będzie dla mnie kupskiem. Graficzka nic nie zdziała klapeczku, który więcej gra na Xboxie niż na plejkurwie 4.5 xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wniosek logiczny XD

Idz graj sobie w co tam chcesz tylko się już nie wypowiadaj :lapka:

Opublikowano

listerin znowu udaje kozaka o grach w które nie gra od lat?  :kaz:   klapy to dopiero przyjebańce, kupić śmieciare 4.5 do fifki i coda

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Taki wniosek logiczny. Skoro Bloodborne mnie znudził, a w Sekiro zrobiłem platynę i calaka to chyba oczywiste jest to, ze DS będzie dla mnie kupskiem. Graficzka nic nie zdziała klapeczku, który więcej gra na Xboxie niż na plejkurwie 4.5 xD

No i Knacka też przechodziłeś 7 razy do platyny, czy to oznacza że Knack jest najlepsza gra na konsole Sony? Dzięki Bogu tylko dla Ciebie.

Opublikowano

A to nie Maciomaniak od przechodzenia Knacka 6 razy? 

Opublikowano

Dokładnie. Izis jak na klapa przystało nie wie co gada :pechowiec:

Opublikowano

szkoda że nie mam plejki 5

mmm ale bym sobie wydał 10,5 bomby na full set tej konsoli - returnala, ratcheta i demonsy mmmm :banderas:

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Dokładnie. Izis jak na klapa przystało nie wie co gada :pechowiec:

No Ins też ma platynę, więc musiało mu się grać Suuuuuper. Tam z 3 przejścia do jakiś idiotycznych kryształów były minimum potrzebne, no ale co, widocznie lepsza gra niż Bloodborne i reszta tych przereklamowanych exow.

Tym bardziej nie wiem po co znowu kupował konsole Sony - prawdziwy fan gier 6/10 powinien wybrać Xboxa.

Opublikowano

Za takie gierki jak Iron Harvest to lubię tego gamepassa. Tytuły, które nie mają najwyższych możliwych ocen, a okazują się bardzo przyjemnymi grami kiedy nie trzeba za nie płacić 200 zeta :) Mogliby wrzucić Disco Elysium jakoś pasowałaby mi ta gra w GP :D

Opublikowano

Izi stara się ukąsić ale coś nie idzie xD Przepraszam, że kupiłem ten obrzydliwy kawałek plastiku i się nim nie jaram xD

A teraz sprzedaj te chujowe Soulsy i przestań beczeć.

Opublikowano

Boty takie agresywne i ja się im nie dziwie. To podludzie grupy PC - tam jest Steam, Gamepass i sporo innych sklepów, a na klocku tylko śmieciarka. Dostają część z tego co jest na PC, a szczekają najgłośniej z jednym exem z boostem od premiery. 

Nie stać ich na normalne gry i pozostaje modlitwa o to, że może Spencer rzuci jakieś 3A które potem zabierze. 

Ten Ins to już całkowite wypranie. Kupuje, ale nie otwiera nawet z folii, bo wie, że to dla niego gówno, ale kupuje, bo taka logika botow.

Opublikowano

Żerom jak zwykle nie używa mózgu. No ale potrafię zrozumieć ten ból dupy. Fan tych śmiesznych soulsów, nie ma PS5 bo nie może pozwolić sobie na wydanie dwóch tysięcy złotych, a tutaj nie dość, ze bot to jeszcze nie rozpływa się z zachwytu. Nic tylko

RE2VVup.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins mylisz się jak zwykle. Jeśli chcesz wiedzieć to mamy lato, nie mam chęci teraz na granie i czasu. Ale jak nie uda mi się kupić normalnie Digitala do końca sierpnia to zamawiam nawet od scalpela. Niema problemu. Gdyż od września gdy pogoda będzie lepsza dla graczy będę już grał w Demonsy na PS5. 

Opublikowano

W wakacje żurom nie ma czasu na gry bo jest w trasie koncertowej z beyonce i kanye western skrrrrrrr!

Opublikowano

Mylicie mnie z kimś, słucham innych wykonawców - chociaż Ci też spoko, tylko racze już nie nagrywają.

Opublikowano
41 minut temu, Jordanensis napisał:

to zamawiam nawet od scalpela

Skalpelem to niech ci typie zrobią lobotomię

20 godzin temu, Jordanensis napisał:

Zamierzam przeznaczyć pieniądze na akcje. Przemysł kosmiczny jako długa inwestycja i troszkę na takie krótkie strzały w inne sektory.

Jeszcze jednak czytam i bawię się w największym domu aukcyjnym w EU czyli +500.

Kosmos to jest przyszłość i złote lata nadchodzą, gdzie już w tym momencie dzieje się bardzo, bardzo dużo.

xDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez dee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.