Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

No widzisz, kiedyś też tak xD używałem jak ty, ale polecam dorosnąć. 

Przepłacę w ostateczności czyli przed wrześniem, bo ciśnienia latem na granie nigdy nie mam.

Kiedyś wydawałem bezmyślnie, teraz kalkuluję i staram się nie przepłacać.  

Edytowane przez Jordanensis

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 godzinę temu, Jordanensis napisał:

Mylicie mnie z kimś

Typie, mądrzysz się w temacie soulsów i masz w avatarze zdjęcie tego atencyjnego karła - na chuj to jeszcze udawać? :dunno:
Tzn ja też bym się nie chciał przyznawać, że jestem "DeathStalkerRai", bo chyba nie ma większej siary w internetach, ale to przynajmniej stwarzaj jakieś pozory, a nie jesteś tak oczywisty w tym co robisz.
A jak jesteś alterem kogoś innego, specjalnie (dla zmyłki) przywdziewając postać tego atencjusza, to tym bardziej godzien jesteś tylko yebania, skoro nie potrafisz być sobą :reggie:

Opublikowano

Dobrze, że ty jesteś sobą. Chociaż jak czytam twoje płacze to w sumie :yao:

Opublikowano

Czy ktoś z modów wyjebie Jordacanceris za bycie alterem?

Opublikowano

Klapki widze ledwo zipią w CW. Exy tylko na PS5 sie skończyły, to i klapki sie skończyły. A tu za chwile jeszcze Microsoft zacznie konkretną rozpierdolke grami w gamepassie. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
20 godzin temu, LiŚciu napisał:

Demonsy gorsze niż Sekiro, sprawdził przez folie XD.

„bo jednak klapy to ludzie” - nie wiem co trzeba mieć w bani żeby tak napisać 

Xbox wpływa na spierdolenie - potwierdzone badaniami klinicznymi XD 

Przecież gameplay w tej grze to 1 do 1 co było na PS3 nawet bugi te same, to na chuj to otwierać? 

Opublikowano

Kupić grę, żeby w nią nie grać. Ba, nawet nie odpakować. 

Boty nieźle wytresowane przez Spermcera, oni są tak otępiali tym gamepassem, że zapomnieli o fizycznych nośnikach. :obama:

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak tam @Mendrek? Pękło serduszko? ;(

No laska ma 100% racji. FPSy, strategie, gry taktyczne i lwia część RPGów jak ktoś ma mocnego PC to tylko komp. Nowości i sztosy Playstation 5. Nintendo na Nintendo i retrosy na RetroBoxie. Wszystko się zgadza ;)

Opublikowano

Autorytety klaperstwa: Kinga i ppe.pl :shieeet:

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Autorytety klaperstwa: Kinga i ppe.pl :shieeet:

Przeca Paolo to nie klap, chyba, że coś się zmieniło bo dawno mnie tu nie było :)

Opublikowano
3 godziny temu, izon napisał:

No laska ma 100% racji. FPSy, strategie, gry taktyczne i lwia część RPGów jak ktoś ma mocnego PC to tylko komp. 

Pieprzenie w bambus:

https://www.ppe.pl/news/159515/call-of-duty-warzone-z-wielkim-czyszczeniem-raven-software-zbanowalo-ponad-50-000-graczy.html

Oto czym grozi babranie się w blacharskiej gnojowicy, a raczej sam kontakt z nią:shotgun: 

Opublikowano
6 minutes ago, Czezare said:

Pieprzenie w bambus:

https://www.ppe.pl/news/159515/call-of-duty-warzone-z-wielkim-czyszczeniem-raven-software-zbanowalo-ponad-50-000-graczy.html

Oto czym grozi babranie się w blacharskiej gnojowicy, a raczej sam kontakt z nią:shotgun: 

tym czasem na konsolach

Cronus ZEN XBOX ONE | HOW TO | JoeteckTips - YouTube

How to set up Xbox Elite Series One Controller on PS4 with Cronus Zen?:  cronusmax

xim apex ps4 controller - Online Discount Shop for Electronics, Apparel,  Toys, Books, Games, Computers, Shoes, Jewelry, Watches, Baby Products,  Sports & Outdoors, Office Products, Bed & Bath, Furniture, Tools, Hardware,  Automotive

Opublikowano

Tak czy inaczej cały ten syf i cziterska patologia spłynęły z blacharskiej spierdoliny i jest to w tej śmierdzącej zgniliźnie (PC) o wiele bardziej rozpowszechnione. Temu nie da się zaprzeczyć.

Opublikowano
Godzinę temu, Labtec napisał:

Nawet taka Kinga wie co dobre i ma racje, a wy? :reggie:

Nawet taka Kinga?

Kinga by tu 3/4 klapow teoretyków zjadła i wysrala, dziewczyna ma ogromna wiedzę, naprawdę wie o czym mówi.

Opublikowano

Kinga? Sprzeda się za kilka srebrników. Nigdy nie szanowałem.

Opublikowano

Kiedy słyszysz, że konsole próbują rywalizować z potężnym PC...

Agklk6G.jpeg

Opublikowano
10 godzin temu, MarekCol napisał:

Kiedy słyszysz, że konsole próbują rywalizować z potężnym PC...

Agklk6G.jpeg

Genialny, nieżyjący już wokalista soulowy Marvin Gaye w swoim sztandarowym utworze o zabarwieniu pacyfistycznym pt. "What`s Going On" śpiewał : "You see, war is not the answer". Pragnę ten tekst sparafrazować: Blacha nie jest odpowiedzią na potrzeby graczy:reggie:

Opublikowano

No właśnie. Na obrazku jakaś Dama Sony, klasa itd, a obok tania jak Gamepass i pusta w środku lampucera która poleciałaby na Golfa przerobionego na Gas. No i wygląda jak płotka obok bogatej biznes woman. Łatwo ją i tanio spenetrować, ale po czasie wychodzi, że w środku nic niema. 

Edytowane przez Jordanensis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.