Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

zaraz Ascent rozkurwi niebieskie robactwo :asax:

Twin stick shooter xd xd xd

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Typowe, mogę już teraz przewidzieć jak wyglądać będzie damage control na wszystkie nadchodzące gry:

Microsoft Flight Simulator - symulator zasypiania? Beka

Ascent - twin stick shooter co za archaiczny gatunek xdd

Twelve Minutes - interaktywny film?beka

Psychonauts 2 - miltiplatforma z kickstartera, beka nie liczy się

Age of Empires 4 - RTS na PC? Jesteśmy na forum konsolowym, nie liczy się 

Forza Horizon 5 - kolejne brum brum

Halo Infinite - kolejne krasnale, a poza tym niesmak po prezentacji sprzed roku pozostał

Opublikowano

może zrobią za rok dwa Ascenta na plejkę, dodadzą haptyczne pierdy z dupy to wtedy będzie mega gra. 

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Typowe, mogę już teraz przewidzieć jak wyglądać będzie damage control na wszystkie nadchodzące gry:

Microsoft Flight Simulator - symulator zasypiania? Beka

Ascent - twin stick shooter co za archaiczny gatunek xdd

Twelve Minutes - interaktywny film?beka

Psychonauts 2 - miltiplatforma z kickstartera, beka nie liczy się

Age of Empires 4 - RTS na PC? Jesteśmy na forum konsolowym, nie liczy się 

Forza Horizon 5 - kolejne brum brum

Halo Infinite - kolejne krasnale, a poza tym niesmak po prezentacji sprzed roku pozostał

To nie damage control, a fakty. Jak widzisz sam masz w podświadomości jak te gry wyglądają i jaką jakość prezentują, a nawet nie musiałeś się wysilać wymyślać dla nich określeń. Tak MS sypie kasą, że HALO wygląda jak z początków Xone, Psycho to 2005 rok, a MFS nawet nie da 60fps i tłumaczenia, że niepotrzebne :D Tiiaaaa niepotrzebne, bo gdyby dali 60fps do MFS czy Medium to by wyglądały jak kupsztale z zeszłej generacji. Zresztą o czym my mówimy. Nie nazywajmy MFS grą, bo nią nie jest. Xone miało swoje Rome tylko z tą różnicą, że była grywalna i coś się działo, tutaj zaś mamy benchmark gdzie nic się nie dzieje a nawet 60fps nie ma. KPINA, ale naszczeście jest to KPINA z fanów MS.

Jeszcze wracjąc do FH5. To w 60fps nie będzie żadnej różnicy w wyglądzie z XoneX i nawet FH4. Chyba, że potwierdzą się plotki i powycinają ruch uliczny w 80%, żeby to wyglądało i działało w 60fps. Kolejna KPINA. 

Jakie to jest zianie i kpina z fanów MS to głowa mała. Przecież taki MFS miał już dawno premierę na PC i powinien razem z Gear Tactics wlecieć na premierę XSX. Niedostarczenie HALO na premierę to też kpina. Chociaż powinno to już dawno dać do myślenia xbotom co szykuje " jakościowo " dla nich Spermer, bo chciał w takiej pseudojakości dać Halo na premierę XsszczuraX. 

RETROBOX oficjalna nazwa na całą generacją i już z nutką podejrzeń w branży czy aby na pewno jest tam 12tfp, a nie 6.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
W dniu 22.07.2021 o 10:38, Paolo de Vesir napisał:

stul pysk żurom

W dniu 23.07.2021 o 12:38, Bzduras napisał:

Podobno zamknij mordę

31 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

zamknij mordę spermatello 

Niektorzy jak widać na krawędzi. Podobnie jak Xbox.

Opublikowano
25 minut temu, LiŚciu napisał:

Niektorzy jak widać na krawędzi. Podobnie jak Xbox.

Cisnąć takim jednostkom to obowiązek każdego forumowicza. :) Dziwi mnie, że sam tego nie robisz, tym bardziej, że jesteś tu od lat i wiesz doskonale kim jest żuroma.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Cisnąć takim jednostkom to obowiązek każdego forumowicza. :) Dziwi mnie, że sam tego nie robisz, tym bardziej, że jesteś tu od lat i wiesz doskonale kim jest żuroma.

Kazdy zasługuje na odkupienie. Podobnie jak Xbox. XD 

Opublikowano

W regulaminie forum powinien być nakaz zamykania tej żeromowej mordy przez innych użytkowników 

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Dziwić się niektórym, że wierzą w dobroć Spencera, jak wystarczy że rząd rzuci 500 plus i już przestają myśleć przyszłościowo, tylko biorą bo za darmo, a reszta kij.

Tu to samo. Spencer chce zrobić z gamingu usługę internetową, iść w pełną abonamentozę, ale przecież jest super " bo za darmo ". Gorzej jak za 5 lat to on będzie decydował w co będziesz mógł grać bez możliwości odwrotu. Teraz macie jeszcze szanse xboty uratować rynek na swoim podwórku ( mimo, że już jak użytkownik GP to nie ty decydujesz w co grasz, ale jeszcze możesz kupić pudełko ) potem może być za późno. Gry cyfrowo czy pudełkowo mimo podniesienia cen i tak się kapitalnie sprzedają, bo użytkownicy PS myślą i mają gdzieś abonamentoze i mówienie im w co mają grać. Spencer was podpuszcza jak małe dzieci. Urobił was, ale powtarza jest jeszcze ratunek.

O co tu kaman? Ktoś coś zajarzył czytając te brednie? 

Opublikowano

O to chodzi, że przy abonamencie nie masz specjalnego wyboru, bo oferta jest zależna od dostawcy (Spencera). A kupowanie gier osobno to tylko i wyłącznie Twój wybór.

Opublikowano

Przecież mając abonament tez mogę kupować gry które chcę. Więc nadal mam wybór. Więc klap nadal pierdoli kocopoły jak potłuczony.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Czemu strace? Ktoś mi zabroni kupowania gier?

Opublikowano

xD

Nie to co Sonka. Najpierw daje wybór kupna gierki za 239 zł a za rok to samo za 3,5 "bomby"

Edytowane przez Metoda

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tak, Spencer wprowadzi pełną abonamentozę i brak możliwości kupowania gier na własność. 

O matko jedyna, jak mogłem być tak ślepy i tego nie zauważyć. Masz racje. Rozgryzłeś chytry plan Spnecera na wymordowanie abonamentem fizycznych i cyfrowych kopii gier. To ja od teraz nie będę już korzystał z GP Ultimate za 4zł na 3 msc. Od teraz bede kupował gry po pełnych cenach. Tylko powiedz, czy to wystarczy?  Czy jednak musze kupić PS5 żeby walczyć z tą abonamentową tyranią Pana Spencera? 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Wytarczy, że będziesz kupował fizyczne i cyfrowe wydania i zrezygnujesz z abonamentu. Dasz znak Spencerowi, że nie checie abonamentozy i grania w tego czego on sobie zażyczy stając rano i idąc na kibel.

Opublikowano

Klapy to jednak tragedia. Nawet jak kupię playstation to się nie przyznam. Nie chciałbym być tu na forum w żaden sposób kojarzony z tym obozem. 

Opublikowano
21 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wytarczy, że będziesz kupował fizyczne i cyfrowe wydania i zrezygnujesz z abonamentu. Dasz znak Spencerowi, że nie checie abonamentozy i grania w tego czego on sobie zażyczy stając rano i idąc na kibel.

Ale czy kupując cyfrowe wydania nie wpadne w sidła tych krwiopijczych korporacji , którym zapłace za gre a i tak nie bede jej właścicielem bo kiedyś mogą wyłaczyć serwery tak jak np przy Driveclubie?

Opublikowano
14 godzin temu, easye napisał:

Jeszcze krytykuje jedyną fajną innowacje w padach, która niesamowicie wpływa na odbiór gierek - bo cała heptyka, pady jak i poziom wibracji to akurat w porównaniu do Xboxa duży krok na przód

Jest na szczęście wybór - nie chcesz korzystać z bajerów Dual Sense’a, to je wyłączasz. Nikt nie każe nikomu grać w taki sposób.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

W regulaminie forum powinien być nakaz zamykania tej żeromowej mordy przez innych użytkowników 

Na nikogoforum z tego co pamiętam kiedyś był normalnie punkt w regulaminie że Jerome nie ma wstępu na forum. xD

Opublikowano

dawaj @schabek wbijaj, szambo już musi wyjebać konkretnie jak wrócił spermiarz 

Opublikowano

No wbił, jako Pizza4SeryDonatello

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.