Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
15 minut temu, Faka napisał:

No, jak włączą takiego Cyberpunka 

Nom, gierka z one s zaora next geny.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

xbox im daje fory teraz

bedą toolsy, to po smieciu sony będzie

Opublikowano

Nom, ciekawe co to będzie na Nadkonsoli 5 jak wszyscy developerzy dostaną już najnowsze devkity, skoro na prototypach ośmieszają ta x-śmieciarkę bez gier. 

:banderas:

Opublikowano

a wersje na xboxa piszą na kalkulatorach teraz i dlatego tak

Opublikowano

Pośmiane, pofapowane a teraz trzeba wracać do masterowania DLC do Spidermana i Astrobota :reggie:

Biedne klapy 

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Oj, kolejna. 

Immortals Fenix Rising

Performance mode :
PS5 in dynamic 4K (2275x1280p ~ 3840x2160p)
XSX in dynamic 4K (1920x1080p ~ 3840x2160p)
XSS in dynamic 1080p (1280x720p ~ 1920x1080p)

Quality mode :
PS5 in native 4K (3840x2160p)
XSX in dyanmic 4K (3328x1872p ~ 3840x2160p)
XSS in dynamic 1440p (1920x1080p ~ 2560x1440p)

The only resolution found on PS5 in Quality Mode was 3840x2160.

Xbox Series X in Quality Mode uses a dynamic resolution with the highest native resolution found being 3840x2160 and the lowest native resolution found being approximately 3328x1872. Drops in resolution below 3840x2160 on Xbox Series X in Quality Mode seem to be uncommon.

Xbox? Śmieszny murzyn z downem. 

A ten xss to chyba dla posiadaczy tv HD Redy :dynia:

zaczyna mnie to irytować xD

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

GoW5

Gra może pięknie wyglądająca, szkoda że paździerzowa cała reszta :reggie:

Opublikowano

Nie, no 2 i 3 akt był tak kurwa nudny że przez chwilę żałowałem zakupu XOX specjalnie dla gyrosów.

Opublikowano

Cooo, 1 i 2 akt w pytkę. 3 odstaje graficzką ale też spoko. 4 to rollercoaster. No na pewno o wiele lepsza giereczka od średniej 4. 

Opublikowano

akt 3 jakby na X360 działał tak wygląda, w sumie to nadal tak wygląda

Opublikowano

Pewnie to przez te otwarte przestrzenie, no tak jak plułem na jazdę po mapce jeepem w U4, tak samo pluje na poruszanie się saniami po mapce w G5. No ni chuja mi to nie pasuje to serii kojarzących się z korytarzem. Wolę jak w inny sposób twórcy dozują intensywność rozgrywki.

Druga sprawa jest taka że każdą część przechodziłem w coopie, a przy tej części Blantis się wysypał i grałem solo, może też dlatego takie chujowe wrażenie gra po sobie zostawiła.

Opublikowano

chodzi tam gdzie się rakietę składało? musiałem z 120hz przełączyć na 4K bo myślałem że to 900p idzie xddd

Opublikowano
15 minut temu, Figuś napisał:

Pewnie to przez te otwarte przestrzenie, no tak jak plułem na jazdę po mapce jeepem w U4, tak samo pluje na poruszanie się saniami po mapce w G5. No ni chuja mi to nie pasuje to serii kojarzących się z korytarzem. Wolę jak w inny sposób twórcy dozują intensywność rozgrywki.

Druga sprawa jest taka że każdą część przechodziłem w coopie, a przy tej części Blantis się wysypał i grałem solo, może też dlatego takie chujowe wrażenie gra po sobie zostawiła.

Co ty gadasz przecież każda część miała jakieś sekcje jeżdżone, więc to tylko odrobinę rozwinięta formuła. 

Opublikowano
1 minutę temu, lpcl napisał:

Co ty gadasz przecież każda część miała jakieś sekcje jeżdżone, więc to tylko odrobinę rozwinięta formuła. 

Po nie małym hubie do pytajników? No nie bardzo.

Opublikowano
19 minut temu, Figuś napisał:

Widzisz, a mogłeś grać ze mną. :nosacz2:

Opublikowano
2 minuty temu, Figuś napisał:

Po nie małym hubie do pytajników? No nie bardzo.

Nie przesadzaj, żaden z tego opem world, tam przejechanie na sankach z początku do końca mapy to może z 4 min. zajmowało. 

Opublikowano

Znam takiego jednego co jest przywiązany do konsol sony, bo uncharted. Nałogowo gra w world of tanks i nic innego więcej, a syna nazwał Natan :yano:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.