Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Terkotanie cewek - ostatnio w forza horizon4 po wybudzeniu tak głośno działaj wiatrak xboxa przez 15 minuut że zzatęskniłem za delikatnym biciem cewek - niczym bicie serca

@MatekDM

Teraz, to cyganisz. 

U mnie konsola chodzi niemal non stop i jeszcze ani razu nie zmieniła obrotów wentylatora niezależnie czy siedzi bezczynnie w dashu, czy też katuje od rana do nocy godrizona. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Michał102 napisał:

Teraz, to cyganisz. 

U mnie konsola chodzi niemal non stop i jeszcze ani razu nie zmieniła obrotów wentylatora niezależnie czy siedzi bezczynnie w dashu, czy też katuje od rana do nocy godrizona. 

Chętnie przyjme zakład. Jak się to stanie znowu to obiecuje nagrać i wrzucić filmik. Pytanie co stawiasz na przeciw? Taki manipulator nie jestem żeby wymyślac bzdury na potrzeby śmiesznego działu jakim jest CW. Podpisuje się pod tym co pisze. 

Opublikowano

Nie no X jest spoko. Ale daleko mu do pleyki. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Nie no X jest spoko. Ale daleko mu do pleyki. 

Jeśli chodzi o gry, to wszędzie jest totalny kibel i żaden trzeźwo myślący człowiek temu nie zaprzeczy. 

Ja Xa kupiłem na premierę tylko dlatego, że mam zaległości z One i game pass mi się tu wstrzelił idealnie. Inaczej ani bym myślał kupić konsole, na której nie będzie w co grać. 

Natomiast jesli o sam sprzęt chodzi, to plej był, jest i będzie tandetnie wykonany. Zawsze toto trzeszczy, strzela i wyje. Strasznej jakości tworzyw się tu nie oszuka niestety. 

Opublikowano
24 minuty temu, Michał102 napisał:

Zawsze toto trzeszczy, strzela i wyje.

Nic mi nie trzeszczy i nie strzela, jedynie wyje napęd jak czyta dane z płyty co jest urokiem bycia pudełkowcem, na XSX ten napęd też nie należy do najcichszych :reggie:

Opublikowano
4 godziny temu, lpcl napisał:

Co te spierdoliny wychodzące też na ps4 z 1.8 tf, no nie rozśmieszaj mnie, za ile lat dostaniecie jakiegoś next gena? Za 7 jak będzie te 100 mln ps5 na rynku? Ja i tak czekam na mityczną moc ssd z PS5, game changera branży i inicjatora nowego podejścia do tworzenia gierek i światów, który ogranicza się do pary sek. szybszego wczytywania niż dysk z xboxa. 

Next genowe gry, to już wyszły na start w przeciwieństwie do xboxa. Moc ssd już na początku 2021 gdy wyjdzie Ratchet. Zobaczysz momentalne zmiany światów, co było już widać na trailerach. Poza tym kolejny rok to min. FFXVI, Gt7, Returnal, Horizon 2 czy Gow2. Czyli kolejny rok z dominacją Sony i kolejną nagrodą GOTY. 

Zielone szambo w 2021? Beka z gejlo i kolejna forza. Bieda jak w cyganskim wozie. 

:yao:

Opublikowano

Jak tam obserane xboty podsumujecie ten rok? Jaki ex wyszedl na ta obesrana cieplym kalem konsole? OJEJ ŻADEN?

Tymczasem ja sie glowie co bylo najlepsze w tym roku? Ghost of tsusihma? Nioh 2? Czy wspaniałe TLOU2:obama: Nienawidze gdy mam wybrac tylko jedno z takich wspanialosci. 

TYMCZASEM zielony plebsie, milego ogladania dasha i ogrywania world of warcraft albo gierek z przed 15 lat:kaz:

Opublikowano

Piszesz o grach, które już były na PS4. Niezłą projekcję odpierdalasz mości watsonie.

Opublikowano
44 minuty temu, YETI napisał:

Next genowe gry, to już wyszły na start w przeciwieństwie do xboxa.

po pierwsze to nie są "next genowe" gry, a po drugie to nawet nie są nowe gry, tylko "nowe"

Opublikowano

Pisze ogolnie o mijajacej generacji, ale spoko, ani w mijajacej ani w tej co wlasnie nadeszla xsraka nie ma nic do zaoferowania.

Opublikowano
8 minut temu, standby napisał:

Jak tam obserane xboty podsumujecie ten rok? Jaki ex wyszedl na ta obesrana cieplym kalem konsole? OJEJ ŻADEN?

- Ori and the Will of the Wisps

- Bleeding Edge

- Microsoft Flight Simulator

- Tell My Why

- Gears Tactics

- Battletoads

Był jeszcze Minecraft Dungeons ale ten w ramach dobroci Spencera wyszedł na wszystko chyba

Opublikowano

To się nazywa ignorancja. Typ nie wie, jakie gierki wyszły na Xboxa. Ja mając w poprzedniej generacji PS4 Pro, wiedziałem jakie również i gierki na Xboxa wychodziły, które teraz ogrywam na Sexie, więc takie pierdolenie plebsu o braku gier można im wsadzić do ryja, bo się tego już nie da czytać od paru stron z tym brakiem gier na Xboxa. Ignoranci, wszędzie ignoranci. 

Opublikowano

Przecież te gry wyszly na pc tez, rozumiesz pojęcie EX czy mam Ci to pięściami wytlumaczyc?:corvo:

Opublikowano

Przecież takie gry też wyszły na ps4, rozumiesz pojęcie EX czy mam Ci to pięściami wytłumaczyć? :kaz:

Wiesz, co to jest?

Spoiler

Wsteczna kompatybilność!

Magia!

Opublikowano

no ale tutaj pecet nikogo podobno, a jeśli pc sie liczy, to jest to platforma z największą ilością ekskluzywnych tytułów - własnych i niedostępnych na xboksie lub playstation

Edytowane przez Gość

Opublikowano
3 minuty temu, standby napisał:

Przecież te gry wyszly na pc tez, rozumiesz pojęcie EX czy mam Ci to pięściami wytlumaczyc?:corvo:

Nie zagrasz na osranym playstation, to eks

Opublikowano

Wymienianie Bleeding Edge to niezły top kek

Opublikowano
54 minuty temu, YETI napisał:

Next genowe gry, to już wyszły na start w przeciwieństwie do xboxa. Moc ssd już na początku 2021 gdy wyjdzie Ratchet. Zobaczysz momentalne zmiany światów, co było już widać na trailerach. Poza tym kolejny rok to min. FFXVI, Gt7, Returnal, Horizon 2 czy Gow2. Czyli kolejny rok z dominacją Sony i kolejną nagrodą GOTY. 

Zielone szambo w 2021? Beka z gejlo i kolejna forza. Bieda jak w cyganskim wozie. 

:yao:

Kolejny rok, ta czyli który? 2022? Poza tym ff, Gt7 niesamowite marki ale tak za, czasów pierwszego ps. Horizon też na ps4, pewnie tak jak gow2. 

Opublikowano
2 minuty temu, suteq napisał:

Wymienianie Bleeding Edge to niezły top kek

Zapytał się co wyszło to wymieniłem co wyszło :dunno: no ale gra nie porwała zdecydowanie, ot średniak na poziomie Days Gone

Opublikowano

jakby wszystkie średniaki MS były tak dobre jak Days Gone to byłby sukces

Opublikowano
12 minut temu, suteq napisał:

jakby wszystkie średniaki MS były tak dobre jak Days Gone to byłby sukces

Days gone, he he, co będzie w drugiej części o ile powstanie? Pewnie jako protagonista jakaś silna postać kobieca, bo tam już były mocne problemy z zachowaniem bohatera w jedynce. Ale najpewniej studio zostanie zaoranie po tych 7/10, sony tego nie lubi. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
25 minut temu, Faka napisał:

Przecież takie gry też wyszły na ps4, rozumiesz pojęcie EX czy mam Ci to pięściami wytłumaczyć? :kaz:

Wiesz, co to jest?

Pokaż ukrytą zawartość

Wsteczna kompatybilność!

Magia!

Ja caly czas pisze o generacji PS4 ale nke jestem zdziwiony, gadam z xbotem w końcu. Pewnie dostales halucynacji od braku porządnych gier:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.