Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Niestety dla nas czytanie tych spierdolin to żaden fun. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale jak ucichła fala ludzi którzy kupili XSX? Co nie? Na początku podjarka a teraz cisza i sprzedaż na allegro. W tematach PS5 ciagle coś się dzieje a te frajery co kupili xsx czekają na lepsze czasy. Mało tego maja tego samego pada i przyciski na froncie konsoli do parowania z nim czujecie? To są jakieś jaja (jak te plastiki podróby pegazusy)

a tymczasem gracze PS5

CE78212F-87B4-4C41-A4C4-6F5C8A44B459.png

8FB049FC-3D5C-4EE3-8D58-B83128237BCB.gif

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 minutę temu, Wesker napisał:

Ale jak ucichła fala ludzi którzy kupili XSX? Co nie? Na początku podjarka a teraz cisza i sprzedaż na allegro. W tematach PS5 ciagle coś się dzieje

bo wszystko działa? xD

za to temat awaryjnośc ps5 na topie

Opublikowano
1 minutę temu, Wesker napisał:

Ale jak ucichła fala ludzi którzy kupili XSX? Co nie? Na początku podjarka a teraz cisza i sprzedaż na allegro. W tematach PS5 ciagle coś się dzieje a te frajery co kupili xsx czekają na lepsze czasy. Mało tego maja tego samego pada i przyciski na froncie konsoli do parowania z nim czujecie? To są jakieś jaja.

a tymczasem gracze PS5

CE78212F-87B4-4C41-A4C4-6F5C8A44B459.png

8FB049FC-3D5C-4EE3-8D58-B83128237BCB.gif

No tak ciągle coś się dzieje. A to domowy poradnik rozkręcania, a to wymiana wiatraka, a to zwiechy na amen, fajna konsola nie ma co. 

Opublikowano

ułomne baterie, randomowe wentylatory, cewki, listwy vs gniazdko, artefakty, podstawka trzymająca konsole na słowo, rewizje, no dzieje się trzeba przyznać

Opublikowano

Wiecie co robi użytkownik PS5 jak mu się kończy bateria? Ładuje sobie pada na ładowarce niczym telefon a wiecie co robi posiadacz XSX? Zapierdala na Orlen o 3 w nocy po baterie a Żonie tłumaczy że kupi jej przy okazji hot doga (ulana) i wtedy każdy zadowolony. Żonka / dziewczyna opierdoli hot doga (bo po monsterach chuj nie staje) i idzie spać a co robi taki zielony gracz? Ano kupił tańsze baterie co by wyżyć do pierwszego plus harnasia i monstera na zapas bo 2XP Halo czujecie? Co za ludzie!

Na drugi dzien się go dziewczyna pyta co nowego skończył a on że ogrywa starsze gry bo mają lepsze osiągi a ona odpowiada - „wolę nowe gry nową generację jak na Sonce a nie stare kotlety jak Ty frajerze”

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Ładuje to ciebie schabek, ale w dupę

albo ten drugi fan residentów

Opublikowano
9 minut temu, Wesker napisał:

Wiecie co robi użytkownik PS5 jak mu się kończy bateria? Ładuje sobie pada na ładowarce niczym telefon

i parzy w sufit zamiast grać, ewentualnie wydaje 320 zł na dodatkowego, a najlepiej ze 3 dodatkowe, żeby łącznie można było pograć tyle ile na jednym ładowaniu potężnych eneloopów

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ładuje to ciebie schabek, ale w dupę

albo ten drugi fan residentów

2117453289_Zrzutekranu2020-12-6o22_57_02.png.e66310ca8bab3929e5a92b956534837e.png

Mmmmmm inczyk pieknie twoje gejowskie fantazje cie zdradzily 

A myslalem ze oszczedzisz sobie kompromitacji na ten rok po tym jak twoja stara przylapala cie nucacego Plonie ognisko w lesie przy zadymionej xkurwie :banderas:

Opublikowano

OMG. Najważniejszy argument wyboru konsoli - bateria w padzie.

Tymczasem wiele pro padów i sticków do bijatyk ma kabel jako standard.

xbotom du.py pękły, bo kupili najmocniejszą konsolę na świecie, a okazała się tylko xboksem One X PRO SSD 

O istnieniu series S udajemy, że go nie ma.

Opublikowano

no to sobie graj na padzie zwierzaku, po co te sony w ogóle montowało jakikolwiek aku skoro można na kablu, no ja nie wiem co te sony, pro padów nie widzieli

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Wiecie co robi użytkownik PS5 jak mu się kończy bateria? Ładuje sobie pada na ładowarce niczym telefon a wiecie co robi posiadacz XSX? Zapierdala na Orlen o 3 w nocy po baterie...

O 3 w nocy to Cię stara napierdala po ryju, bo myśli że odkurzasz. Niestety nie miała świadomości, że Ty tylko włączyłeś to Ps5, a w dzień zapomniałeś dać gumki pod wentylator żeby konsola nie wpadła w rezonans.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Zapytałem dziewczyny gościa co ma XseriesX w co jej chłopak gra a ona że no w Fifka i Assassyn to ja do niej czy chciała by Sonke zobaczyć i wykorzystanie nowych technologii w padzie?

Jak zobaczyła Astro Bota i nowe doznania to skończyło się zdradą, ja do niej „ej ale miałaś tylko zobaczyć nową generację” a ona że kończy z tym frajerem bo on od 10 lat w ciągle to samo gra, non stop halo, Gearsy i forza a jak zobaczyła gry od Cage’a na PS to sama grała (on jej zakazywał bo chciał Locustów).

Ona do mnie że chciała by spędzić resztę życia z PS5 No ale musiałem odmówić, w końcu została zbrukana zielonym pomiotem.

Poza tym kurwa ona chciała serio latać na Orlen po baterie bo była taka przyzwyczajona czujecie? Jak zobaczyła ładowarkę gdzie odkładasz pada i ładuje Ci w godzinę to nie mogła uwierzyć w to co się dzieje, stwierdziła „CyberPunk 2027”

70A79C18-B7B8-4A9D-80DD-F602EEC400B3.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Intelektualna debata u Cirexa z całym forumowym zwierzyńcem z UK. Chyba też nie mogli wytrzymać jego pyerdolenia. Na kanapie lezy infieri aka jerome.

Opublikowano

Koleś chciał zamienić One X na next gena. Chciał przyoszczędzić i kupił Series S. Kolegom się nie spodobał "upgrade".

Opublikowano

Łesker co ty za incelskiego fanfica właśnie napisałeś?

Opublikowano

Jego chłopak mu nie wystarcza. 

Opublikowano
27 minut temu, krzysiekp392 napisał:

no to sobie graj na padzie zwierzaku, po co te sony w ogóle montowało jakikolwiek aku skoro można na kablu, no ja nie wiem co te sony, pro padów nie widzieli

Znajdź mi pada o takich trigerrach lapso albo haptyce (nie licząc switcha). Jesteś karmiony tym samym w kółko bo Ci wmawiają że wirus itd, Xbox pełną parą, weż kredyt i czekaj na lepsze gry kiedy Soniacze już się zagrywają i Japonia technologicznie jak zawsze ryje wszystkich ale Ty to pewnie Pan America, Fort Trump i czekanie na promocje z KFC plus dolewka gratis. Latasz kurwa pewnie żołnierzom amerykańskim z posiłkami od piekarni Bogusz (promocje Xboxa)

ps. Pamiętaj że ten wtorek to ostatnia promocja kubełka w KFC z

14 kawałkami!

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

niezły cringe od starego chłopa 

Opublikowano

Wpisałem w Google : 

Xbox Series X Owners i wyskoczyło mi:

4317FB93-CBA8-4D00-AF40-1E99C1240D30.jpeg

0636EADA-E185-4883-95E9-E8AF94C63195.jpeg

C43B0395-1DB7-4A93-81F4-3D66874E7FCE.jpeg

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.