Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Odpaliłem Detroit z PS kolekcji, przecież ta gra zjada wszystkie gry co wyszły na XSX (tzn nie wyszły bo pizda) i te ciule czekają na CyberPunk kiedy posiadacze Sonek mieli już przedsmak w świetnej grze Detroit Become Human

C8902EAC-4543-4372-BDF7-701E8B9BA90F.jpeg

9293050C-F081-42E3-A4DB-AA9478E2AE9E.jpeg

0CB3C865-4F9F-40B1-9A9F-097F7452708B.jpeg

578A0D3B-7599-4A8A-AB5C-EDC57E3268D2.jpeg

Edytowane przez Wesker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spokojnie wes, przestaniesz pisac te glupoty, ale nie przestawaj brać tabletek, ktore przepisał ci psychiatra. Efekty zauważysz po jakichś 3 tygodniach dopiero.

Opublikowano
8 minut temu, 20inchDT napisał:

Spokojnie wes, przestaniesz pisac te glupoty, ale nie przestawaj brać tabletek, ktore przepisał ci psychiatra. Efekty zauważysz po jakichś 3 tygodniach dopiero.

Na razie Sonka daje kopa :) ja wiem że wydaje się to ćpaniem albo innym światem ale taka właśnie jest Sonka. Kupisz, zrozumiesz ;) będziesz lepszym człowiekiem, szczęśliwszym. Bo to co serwuje Wam Spencer (pomiot Gates’a) to jest śmiech na sali. Chcieli bawić się w konsolki, kurwa kto im uwierzył? Po tym co zrobili z Windowsem? Już bardziej bym uwierzył Apple, konsole byłyby droższe ale jakość lepsza ale gówno Windows? :/ No nie.... trzeba upaść, abonament Was kupił bracia ale to dopiero początek bo marketing na święta pójdzie dalej. 

Dostaniecie Doritosy i colę original za free przy zakupie GPU i stanie się świętość. Makowiec i chuj do dupy. 

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Niesłe psychole z tych klapów. 

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Niesłe psychole z tych klapów. 

Raczej koneserzy branży i jakości ;) 

a nie kurwa pokolenie:

„dej mi fortnite i minecrafta na propsie”

,„ściągaj mi to z gpu bo zapłaciłem i gramy za frajer” ,

„ściągaj wszystko nie obchodzą mnie hity bo gramy za darmo” ,

„chuj z jakością, dawaj pobieraj Fifke i zagramy w pato składzie”

, „dawaj Dooma, ponapierdallamy się za 4 zł załóż konto mordo” ,

„niech za nas inni płacą mordo człowieku”,

„jedziemy online w te wyścigi, odpal fożę”

”ej kurwa lecisz mordo po baterie bo fifka czeka”

„Tak proszę Pana, oczywiście proszę Pana, składka na płytkę w 10 osób na allegro proszę pana” wychodzi po 10 zł za cod cold war”

”mordo kup to do piwnicy, kradniemy prąd z bloku i gramy po 4zl i lecimy z nową generacją” 

„mordo dawaj kupuj xboxa, wszyscy mają w bloku bo tam kabel ŁAN wchodzi i jedziemy z netem dla wszystkich bo DŻIRSY nowe tzn stare ale chuj nie klatkarz leci”

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Czaisz? Posiadacze x to są Ci sami ludzie którzy kiedyś piracili na potęgę, cwaniaki dla których liczył się zysk a nie branża. 

35C0C9E3-123C-4DE2-BCB5-0B72ED14DA72.png

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Wesker Wesker ahhh szkoda słów na ciebie. O dziewczynach tez tak fantazjujesz? A tak na seriio chłopaki weźcie już mu jakaś lepe na ryj sprzedajcie. Bo sie panoszy jak żyd po pustym sklepie

Opublikowano

Jaki wykolejeniec, przecież Daddy ze spółką Yeti z Mendrkiem to jakieś ptysie lol. Gorzej już być nie może, a jednak trafił się taki jeden i ma dziury w korze mózgowej.

Opublikowano
6 minut temu, benito82pl napisał:

Wesker Wesker ahhh szkoda słów na ciebie. O dziewczynach tez tak fantazjujesz? A tak na seriio chłopaki weźcie już mu jakaś lepe na ryj sprzedajcie. Bo sie panoszy jak żyd po pustym sklepie

Patrząc po twoim profilu to na odwrót jest, panoszysz się a argumentów? Zero! I to jest właśnie odpowiedź - ZERO! W tym temacie nie ma lelum polelum, albo dajesz kontry albo spierdalaj. 

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Nemezis na litość boską nie pij tyle bo zaczynam się martwić  :/

Opublikowano
27 minut temu, Pupcio napisał:

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Na PS5 nie da się grać na trzeźwo to i klapy nawalone jak szpadle z rozpaczy. 

Opublikowano
4 godziny temu, dee napisał:

Na PS5 nie da się grać na trzeźwo to i klapy nawalone jak szpadle z rozpaczy. 

Tez bym chlal na umor jakbym kupil konsole ktorej cala oferte growa mozna zaliczyc na jednym ladowaniu pada. Growy fast-food jak sie patrzy. 

Opublikowano

Cytując jednego z profesorów na mojej byłej uczelni

Cytat

Należy pochylić głowy z politowaniem, w ciszy, i zastanowić się nad tym wszystkim.

Opublikowano

Klapy jakie załamanie nerwowe przez najgorzej wydane komunijne 2000zl ever xD

Tylko patrzeć jak założą dział DIY - PS5, DLC skończone, Demony za trudne, teraz zeby w ścianę i słuchanie wentylatora na zmianę z cewkami xD

Opublikowano

Widzę, że choroba psychiczną u zielonych kundli ma się świetnie. Sami z nowych gier, to jedynie mają Tetris, ale to Nadkonsoli 5 nie ma w co grać oprócz tego.
7823988f6b9bb26fc650548746ded943.jpg

I tak to się kręci od kilku generacji, świat swoje, zielone malpy w klatkach i ten ich matrix, swoje. 

Opublikowano
10 godzin temu, Wesker napisał:

Ale jak ucichła fala ludzi którzy kupili XSX? Co nie? Na początku podjarka a teraz cisza i sprzedaż na alegro

Przedpremierowa narracja wybuchła im w rękach, to co poradzić.

Spencer umie w marketing, czego przykładem słynne narzędzia, ale gdy jest konkurencja to jest "sprawdzam".

Opublikowano

@Wesker trzymaj się tam chłopie z tą Sonką, będzie dobrze ale nie pij tyle

Opublikowano

Yeti na ratunek z obrazkami gierek, w które nie zagra.

Opublikowano

Dawać obrazki gier z x-guwna bez gier xDDDDDDDDDD

Next gen? Tylko u Sony, bo przecież nie na największym rozczarowaniu 2020.

Opublikowano
5 minut temu, YETI napisał:

Widzę, że choroba psychiczną u zielonych kundli ma się świetnie. Sami z nowych gier, to jedynie mają Tetris, ale to Nadkonsoli 5 nie ma w co grać oprócz tego.
7823988f6b9bb26fc650548746ded943.jpg

I tak to się kręci od kilku generacji, świat swoje, zielone malpy w klatkach i ten ich matrix, swoje. 

XD

No Dobra, to jest z PS3/PS4 albo z iPhona, a nowe gry? XD

Opublikowano

Ja pierdole, ten cwel Yoshida znowu to robi xDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.