Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

XD
a nowe gry? XD

Na pewno nie na x-boxie. :dynia:
9a3cb24bf641f11ea3823c09f3bb9737.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Na pewno nie na x-boxie. :dynia:
9a3cb24bf641f11ea3823c09f3bb9737.jpg

Człowieku, ja nie mam czasu ograć wszystko co bym chcial na Xboxie.

Opublikowano

Ok walczenie detroit to już komplene odklejenie. Jedna z najbardziej chujowych gier w jakie grałem :D

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Człowieku, ja nie mam czasu ograć wszystko co bym chcial na Xboxie.

No tak, bo jak ktoś gra w starocie, to i na PS5 nie potrzebne mu nowych gier. Jeden kupuje next gena aby grać w nowe tytuły, drugi żeby grać w coś co zostało wydane kilka lat temu, ale przecież nie masz innego wyboru, bo jak powiedział microsoft, po co nam nowe gry, mamy wsteczną. :rotfl:

Opublikowano

To w który z tych nowych sztosów pykasz obecnie, @YETI? :)

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

No tak, bo jak ktoś gra w starocie, to i na PS5, nie potrzebne mu nowych gier. Jeden kupuje next gena aby grać w nowe tytuły, drugi żeby grać w coś co zostało wydane kilka lat temu,

też nie rozumiem sensu kupowania PS5 dla rimejku Demon Soulsów sprzed 11 lat

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

No tak, bo jak ktoś gra w starocie, to i na PS5 nie potrzebne mu nowych gier. Jeden kupuje next gena aby grać w nowe tytuły, drugi żeby grać w coś co zostało wydane kilka lat temu, ale przecież nie masz innego wyboru, bo jak powiedział microsoft, po co nam nowe gry, mamy wsteczną. :rotfl:

To się nazywa Backlog Yeti, tyle że za 4zł.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

To w który z tych nowych sztosów pykasz obecnie, @YETI? :)

W żadne bo nie mam konsoli? Ale jak już kupuje, to od razu wleci DS i Morales. 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Jeden kupuje next gena aby grać w nowe tytuły, drugi żeby grać w coś co zostało wydane kilka lat temu

Chodzi o te prymitywne Soulsy z 2009 czy DLC na 5h do Spider-mana z 2018? :) Nie mówiąc o tym, że na tej śmieciarce ograsz Astro i Spidera na jedyn ładowaniu i trzeba ratować się wsteczną. XDDD Kur,wa niebieskie zwierzaki, Was tylko do klatki i prądem, bo jesteście niereformowalni.

Napisałbym plastyczni jak plastelina, ale to taka plastelina z dupy hrabiego.

Opublikowano

Nie dość, że nayebani to jeszcze teoretycy i znawcy o-ringów pod wiatrak bo budzi dzieciaki sąsiadom dwa piętra niżej. Fajne community tam na tym p****tation macie

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

też nie rozumiem sensu kupowania PS5 dla rimejku Demon Soulsów sprzed 11 lat

Ty na pewno nie zrozumiesz, za to rozumiesz kupowanie konsoli bez gier. :rotfl:

Taka jest różnica, killer na 93%,a po co, komu to potrzebne? Konsola bez gier? Biorę. 

Boty i te ich przeorane komórki. 

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie mówiąc o tym, że na tej śmieciarce nic nie ograsz, trzeba ratować się wsteczną. XDDD 

Dokładnie, tak to jest jak wypuszcza się konsole bez gier. Pasibrzuch może sobie na to pozwolić, bo dobrze wytresował botów. Ci frajerzy nawet kupowali konsole dla hdru, to kupują bez gier. Bociarze są chyba jeszcze głupsi od klientów Apple. :dynia:

Opublikowano

pierdolstejszon 5, fajna, nowa nazwa, waląca w dupę ludzi za 2k, na dodatek wadliwym sprzętem.

Opublikowano

Jaki potężny tryhard YETIego. Nie dziwię się: miesiące hypowania, odgrażania się, a ostatecznie dostają remake starocia i DLC do Spidera za 3.5 bomby. Miały być bomby, a wyszedł technologiczny śmieć, z cross-genami i ratowanie się wsteczną, która do niedawna była klapom niepotrzebna. Tfu, najgorszy sort.

Opublikowano

Lineup PS5 jest tak dobry że nawet Yeti nie kupił konsoli.

Trochę komicznie to wygląda jak walczy tymi gierkami na które nawet on ma wyjebane

Opublikowano

Demon od ogrania na PS3 i Morales do ogrania na PS4, no jest grubo nie powiem. 

Opublikowano
Dokładnie, tak to jest jak wypuszcza się konsole bez gier. Pasibrzuch może sobie na to pozwolić, bo dobrze wytresował botów. Ci frajerzy nawet kupowali konsole dla hdru, to kupują bez gier. Bociarze są chyba jeszcze głupsi od klientów Apple. :dynia:
YETI przez ponad miesiąc leczył się u specjalistów z ciężkiej traumy po wodorówkach Spencera. No cóż... widać, że lekarze nie wykonali swojej pracy rzetelnie do końca lub uznali przypadek za beznadziejny...
Opublikowano

Czyli chujowe gry na premierę, które albo nikogo, albo dawno temu ograne. Wadliwy sprzęt, którego nie idzie nigdzie dostać. Gry za prawie 3,5 bomby na 5h. Wisienka na torcie, czyli pad, który po 3h grania zdycha.

Tak, brzmi to jak premiera kolejnej konsoli Sony.

Opublikowano

No i okazuje się, że miałem rację pisząc o alkoholizmie i chorobach psychicznych wśród klapów. To się po prostu dzieje, na naszych oczach. Przeciętny klap nie ma kolegów, dziewczyny, nie ma przyszłości, nie ma nic, żyje tylko miłością do marki PlayStation. To i nie dziwi, że gdy zamiast oczekiwanej miłości dostaje w rewanżu parującą kupę na pysk, następuje załamanie nerwowe. Obawiam się, że jeszcze trochę i kilku użytkowników forum może stąd zniknąć na bardzo długo. W klinice odwykowej i psychiatryku dostęp do internetu jest limitowany, więc cieszmy się klapami, póki są wśród nas i swoimi wysrywami dostarczają rozrywki elicie gamingu.

Opublikowano

Elicie gajmingu? Stado zielonych burków jedzących ze śmietnika który się nazywa gamepass. Elyta panie. 
I jeszcze to żonglowanie faktami z dupy. Przypomnę ze to z Xboxa leciało jak z komina w domu żula który pali śmieciami w piecu.
Przypomnę ze to na Xboxie gry chodzą słabiej i to gry we wstecznej a przecież Xbox „zna się na wstecznej”

I przypomnę również ze to Xbox trafił na rynek bez jebanych narzędzi developerskich.

Czarna popielniczka największym przegrywem 2020 roku a myślałem ze poza Covidem nie będzie w tym roku większej spierdoliny.

Opublikowano

Jednak wewnętrzny klap nigdy nie opuścił liścia.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Oby ten CP2077 im doszczętnie spalił te pierdolstejszon 5 XD

Co, czytam, typ musiał gumkę recepturkę do wentylatora założyć, co by nie poleciał w kosmos.

Opublikowano

Jaka gra przy porównaniu do PS5 chodzi gorzej na XSX?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.