Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wymienimy wentylator, pastę na procesorze i wykonamy kotwienie Xboksa do ściany. Na PS5 pomaga.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, Hum napisał:

Jaka gra przy porównaniu do PS5 chodzi gorzej na XSX?

Wszystkie multi 

Opublikowano
16 minut temu, 20inchDT napisał:

Jednak wewnętrzny klap nigdy nie opuścił liścia.

Żeby nie było - XsX tez gram. To trochę jak z samochodami u mnie w domu. Ja jeżdżę fajna, szybka fura która robi wrażenie ale tez w chacie mamy kombiaka do wożenia dzieci i przewożenia desek do ogródka w bagażniku. To i to potrzebne.

Opublikowano
19 minut temu, LiŚciu napisał:

Przypomnę ze to na Xboxie gry chodzą słabiej i to gry we wstecznej a przecież Xbox „zna się na wstecznej”

To ja może przypomnę, że gry z poprzedniej generacji, niektóre oczywiście chodzą tylko dlatego lepiej o te 3 klatki, bo na tym śmieciu pro były rozmazane wersje w 1440 albo innej latającej srako rozdziałce, więc trudno żeby nie chodziły lepiej, jak koło 4k to nawet nie stało. Więc trzymajmy się faktów. A wstecznej z poprzednich generacji nawet nie porównasz, bo jej zwyczajnie nie ma. 

Opublikowano
5 minut temu, Wesker napisał:

Wszystkie multi 

ale pyerdolenie xD

Opublikowano

Których nie pokazałeś.

Opublikowano

Przesrane tak obudzić się nadal pijanym jak Łisker

Opublikowano
39 minut temu, 20inchDT napisał:

Jednak wewnętrzny klap nigdy nie opuścił liścia.

To ten spierdolony Silent Hill HD Collection tak zrył mu psychikę. A radzili, żeby nie kupował. ;)

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

Ok walczenie detroit to już komplene odklejenie. Jedna z najbardziej chujowych gier w jakie grałem :D

Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu:

Blantmany - Forum PSX Extreme

Opublikowano
30 minut temu, Wesker napisał:

Wszystkie multi 

Zwłaszcza te, które na iX działają w 120 a na PS5 w 60 :f

Opublikowano
23 minuty temu, Hum napisał:

Których nie pokazałeś.

Digital Foudnry zaprasza. Polecam odłożyć ten rozpuszczalnik i zobaczyć jaka jest rzeczywistość, czarne na białym. Jak nie stabilniejsze fps, to wyższa rozdzielczość, już o kwadratowych lampach nie wspomnę, taka to x-kurwa zacofana. Zero gier, gorsze multiplatformy, tfu wam w te ryje. 

Kolejne rok kolejne GOTY w drodze :banderas:

Xbox na game awards? Podobno zaproszony jako szatniarz i babcia klozetowa, zopelnie jak co rok :kaz:

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Digital Foudnry zaprasza. Polecam odłożyć ten rozpuszczalnik i zobaczyć jaka jest rzeczywistość, czarne na białym. Jak nie stabilniejsze fps, to wyższa rozdzielczość, już o kwadratowych lampach nie wspomnę, taka to x-kurwa zacofana. Zero gier, gorsze multiplatformy, tfu wam w te ryje. 

Chujowa ta twoja amunicja, jakoś tym demonem gówno ps pokazało jeżeli chodzi o next gen, to walka na multiplatformy, gdzie nawet byś nie zauważył różnicy na poziomie tych kilku fps tzn. w ogóle byś nie zobaczył bo nie masz konsoli, dobre ale pisz dalej. Nie zapomnij wrzucić tej graficzki ze średnimi z tych kasztanów, bo do następnego eksa, jeszcze sobie z pół roku poczekasz. 

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

Na PS5 różnice tak niezauważalne, że trzeba posiłkować się digital foundry. Nowa generacja ze starymi narzędziami, monstrualne bydle i wyżyłowane na ostatnią chwilę GPU, żeby można było konkurować z cudem inżynieryjnym od MSu, który nawet na dobrą sprawę jeszcze nie odblokował swojego pełnego potencjału. :dynia:

PS5 w grach  image.png.e753397e6ab9076eccce4ecf96fbe053.pngVs XboxPokemon Snorlax GIF - Pokemon Snorlax Sleep - Discover & Share GIFs

Tylko jak się bestia obudzi to z plejszmaciury nie będzie co zbierać.

Opublikowano

Nie wiem jakie DF klapy oglądają, ale na moim jedynie przy Valhalli była zauważalna różnica na korzyść PS5, co zostało po kilku dniach naprawione patchem i obecnie gierka działa identycznie na obu sprzętach, tak jak cała reszta multiplatform.

Opublikowano
6 minut temu, Hum napisał:

Nie wiem jakie DF klapy oglądają, ale na moim jedynie przy Valhalli była zauważalna różnica na korzyść PS5, co zostało po kilku dniach naprawione patchem i obecnie gierka działa identycznie na obu sprzętach, tak jak cała reszta multiplatform.

xDDD

Albo brak wiedzy, albo ostre zakrzywianie rzeczywistość. AC po patchu nadal działa lepiej na PS5 (wyższa rozdzielczość), Dirt, NBA, Immortal, COD, DMCV, wszystko chodzi lepiej na PS5.

Tak to wygląda. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hum napisał:

Akurat tutaj to nie do końca prawda bo zmniejszyli trochę rozdziałkę ale jeżeli chodzi o inne gierki to te różnice są minimalne, mimo wszystko na razie chujowo, że Xbox tutaj odstaje ale zobaczymy przy następnych gierkach czy opanują bestię. :)

Opublikowano

7 minut temu, lpcl napisał:

Akurat tutaj to nie do końca prawda bo zmniejszyli trochę rozdziałkę ale jeżeli chodzi o inne gierki to te różnice są minimalne, mimo wszystko na razie chujowo, że Xbox tutaj odstaje ale zobaczymy przy następnych gierkach czy opanują bestię. :)

Zapomniałem o trawie w Dirt. Faktycznie, trawa ZAWSZE ma znaczenie. 

Opublikowano
Teraz, Hum napisał:

Zapomniałem o trawie w Dirt. Faktycznie, trawa ZAWSZE ma znaczenie. 

Trawa to najważniejszy element game designu, każdy klap o tym wie. 

Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS5 różnice tak niezauważalne, że trzeba posiłkować się digital foundry. Nowa generacja ze starymi narzędziami, monstrualne bydle i wyżyłowane na ostatnią chwilę GPU, żeby można było konkurować z cudem inżynieryjnym od MSu, który nawet na dobrą sprawę jeszcze nie odblokował swojego pełnego potencjału. :dynia:

PS5 w grach  image.png.e753397e6ab9076eccce4ecf96fbe053.pngVs XboxPokemon Snorlax GIF - Pokemon Snorlax Sleep - Discover & Share GIFs

Tylko jak się bestia obudzi to z plejszmaciury nie będzie co zbierać.

W twoich chorym, urojonym świecie może tak to wygląda, rzeczywistość jest taka.

source.gif

:kaz:

Opublikowano

No różnica generacji! W Assasinie trochę zmierzyli rozdzielczość? Przecież tam jak sie konsola dławi to 1080p wyświetla. xD

MS jak zwykle nie wyszło - miała być najmocniejsza konsola na rynku, a mamy DX 12, gorsze multiplatformy, brak jakiegokolwiek ciekawego exa na horyzoncie.

Podziwiam ludzi, którzy spędzili z ta konsola ostatnie lata klepiąc w Forze/Halo/Gearsy i po raz kolejny kupili to samo...

Opublikowano

Nie ma to jak kupić PS5 i grać w remaster gry z PS3...

Opublikowano

Ale to pierdolenie, że nie ma w co grać to w sumie takie słabe trochę, bo na premierę wleciał no. gears tactics, którego wczoraj skończyłem akurat przed cyber, a jeszcze mam np. Wasteland 3 do ogrania i control, więc zero zmartwień o gierki. A co u klapów? Dlc już opierdolone na pchlim? 

Tzn. ja wiem, że użytkownicy ps wszystko ogrywają day one, tylko dlaczego potem wsteczną tak się tasują. 

Edytowane przez lpcl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.