Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Kogo jakiś Dirt gdzie na xboxie jest godrizon? :dunno:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Tego, który chce porównać jak oba next geny radzą sobie z filtrowaniem anisotropowym, tesalacja, rasteryzacja itp.

Opublikowano

6 edycja CW, gdzie trzeba czekać aż MS w końcu dostarczy odpowiednie narzędzia developerskie xD

Czekamy no, na pewno rooozjebie!

image.thumb.png.83116d289eaae83e7f59de47d885f046.png

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To sobie porównasz jak MS dostarczy finałowe narzędzia developerskie

Coraz bardziej to tłumaczenie przypomina mi wczesne lata PS3, tbh. 

Opublikowano

A później PS4 całkowita dominacja No i teraz PS5 wygrywa bo gracze muszą znowu czekać na lepsze czasy

Opublikowano
26 minut temu, easye napisał:

6 edycja CW, gdzie trzeba czekać aż MS w końcu dostarczy odpowiednie narzędzia developerskie xD

Czekamy no, na pewno rooozjebie!

image.thumb.png.83116d289eaae83e7f59de47d885f046.png

No spoko, dalej w świadomości że tak wyglądają gry na XSX :)

Opublikowano
1 minutę temu, MatekDM napisał:

X360 wygrał generację z PS3? 

No kalekie ps3 goniło całą generację i dogoniło tylko dlatego, że Xbox wyjebał się o własne kopyta. 

Opublikowano
Teraz, lpcl napisał:

No kalekie ps3 goniło całą generację i dogoniło tylko dlatego, że Xbox wyjebał się o własne kopyta. 

No własnie coś mi się tak kojarzyło, że pod koniec PS3 wyprzedziło X360. Don "spierdolony" Mattrick cudownie to rozegrał. Początek XOne też. 

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Generacje wygrywa się na zmianę więc

PS2 >> XB OG

PS3 << X360

PS4 >> XO

PS5 << XSX

no nie przeskoczysz, takie są prawa 

Coś w tym jest. Sony bez gier, Xbox ze wsteczną atrakcyjny dla masy ludzi, ktorzy w gejming wchodzą podczas pandemii. 

Opublikowano

Stan xboxa? 

ezgif-3-82ae6cd8aeae.gif

Spencer na was pluje a wy sie cieszycie

Opublikowano
2 godziny temu, bluber napisał:

Ale to ta sama gra rozumiesz to listernio?

Rozumiem bardz dobrze to blubernio że powinieneś odpocząć od grania bo wzrok Ci się popsuł. 

Spoiler

Demons-Souls-Environment-Comparison-1-1.

Opublikowano

aha czyli to nowa gra to dostała nową graficzke? no to nie rozumiem dlaczego easye sie pruje o xboxa skoro ori jest teraz w 6k, gears 5 ma nowe ustawienia graficzne, forza chodzi w 60 fpsach - to są przecież nowe gry. 

Zresztą MatekDM gracz z 30 letnim stażem wyjaśnił te ku,rwe plejstacje po przejściu 5h astrobota i 5h dlc do spidermana nie ma już w co grać 

22 minuty temu, MatekDM napisał:

Ja mam dwie konsole, ale po przejściu Spider Mana i splatynowaniu Astrobota nie odpaliłem PS5 praktycznie w ogóle. Ciągle gram na XSX i ciężko mi się czasem oderwać, gdy mam chwile wolnego czasu. Gearsy, Horizon, BFV, Haven, teraz Call of the Sea, a za moment Cyberpunk - to wszystko wjeżdża jak złoto na tym sprzęcie. 

Poza tym XSX bardziej mi leży - zarówno pad, jak i menu i sama konsola są jakieś takie przyjemniejsze. 

Edytowane przez bluber

Opublikowano
27 minut temu, MatekDM napisał:

No własnie coś mi się tak kojarzyło, że pod koniec PS3 wyprzedziło X360. Don "spierdolony" Mattrick cudownie to rozegrał. Początek XOne też. 

Liczba sprzedanych sztuk wyrównała się pod koniec, ale wygryw to nie jest konkurs popularności, a kto kształtuje generację.

Opublikowano
6 minut temu, bluber napisał:

Zresztą MatekDM gracz z 30 letnim stażem wyjaśnił te ku,rwe plejstacje po przejściu 5h astrobota i 5h dlc do spidermana nie ma już w co grać 

Jak maciomaniaka rozjechaliście w CW a wisienką na torcie był reveal GIF-a z machaniem łapami jak u zyeba na głównej w statusach (zreszta Twojego autorstwa), to się chłopak przesiadł na Xboxa bo się normalnie przestraszył że szykaną go z grona redaktorów wykluczą. A teraz maciomaniak nagle jest wyznacznikiem? żałosne...

Tylko zastraszanie Wam zostało bo nikt z poczuciem własnej wartości nie uzna wyższości X-a na Pleyką. 

Opublikowano
17 minut temu, LiŚciu napisał:

Jak maciomaniaka rozjechaliście w CW a wisienką na torcie był reveal GIF-a z machaniem łapami jak u zyeba na głównej w statusach (zreszta Twojego autorstwa), to się chłopak przesiadł na Xboxa bo się normalnie przestraszył że szykaną go z grona redaktorów wykluczą. A teraz maciomaniak nagle jest wyznacznikiem? żałosne...

Tylko zastraszanie Wam zostało bo nikt z poczuciem własnej wartości nie uzna wyższości X-a na Pleyką. 

Miles Morales da się splatynowac w 10h, a główną fabułę przejść w jakieś 4h, jak nie gorzej (korzystając z szybkiej podróży i wiedząc już co i jak luźno można gre przejść w czasie poniżej 4h). Astrobot to popierdółka i gdybym nie chciał tego platynować tylko przejść po prostu wszystkie światy to tam jest góra 2h grania. 

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, ale jakbyś tego nie naciągał to astrobot i spiderman to łącznie gry na 8-10h, akurat na jedno ładowanie pada. 

A Demonsy, Sackboy, Godfall? Bez przesady w drugą stronę Paolo.

Opublikowano

GODFALL XDD

wstydu nie masz wymieniać tego kasztana

a w sackboya zagra tylko mevek, ale on jest uposledzony

Opublikowano

Walczeniem tym crapem godfal to poniżej godności jakiegokolwiek gracza, czy to bota, czy to klapa, nie ma znaczenia, gunwa się nie tyka.

Opublikowano
fajne gry z PS3/4, ale tu mówiliśmy o nowych grach podobno
To samo można powiedzieć fajne te gry z xone,360, Xbox, xsereis x, Xbox ssie pałke.. Żeby król Spencer nie dał nowej forzy na premierę? Hipokryzja level hard
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.