Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Labtec napisał:

tylko Horizon

Sony "wierzymy w generacje" wydało w cross-genie Miles Morales i Sackboy Adventures, a z pewnych wyda jeszcze Horizona, pewnie GoWa 2, a kilka "exów" na Plejkę skończy na PC. :) Po co w ogóle trzymać tego niebieskiego śmiecia?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mam nadzieję, że czwartek pokaże jak bardzo w dupie jest ms za Sony jeśli idzie o giereczki na wyłączność. Pomijam tytuły roku i nagrody - chodzi tylko o zapowiedzi/pokazy tytułów next genowych.

Opublikowano

Z BADAŃ WYNIKA, ŻE GRACZE PLAYSTATION SĄ MĄDRZEJSI OD FANÓW XBOXA

https://gry.interia.pl/newsy/news-z-badan-wynika-ze-gracze-playstation-sa-madrzejsi-od-fanow-x,nId,4903104

Akurat do tego żadnych badań nie potrzeba, przecież nikt zdrowy na umysle nie kupi x-kurwy bez gier. 

6 godzin temu, bluber napisał:

EoqvSuGXYAEOl7J?format=jpg&name=large

HAHAHA KOX LEPSZY NIŻ TA KU,RWA JEBANA SONKA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mówiłem, debile :rotfl:

Opublikowano
28 minut temu, Jakim napisał:

Mam nadzieję, że czwartek pokaże jak bardzo w dupie jest ms za Sony jeśli idzie o giereczki na wyłączność. Pomijam tytuły roku i nagrody - chodzi tylko o zapowiedzi/pokazy tytułów next genowych.

Jak na razie to MS ma więcej zapowiedzianych gier first party niż Sony. Ale może oczywiście się to jeszcze zmienić. Zobaczymy czy w czwartek  Sony czymś zaskoczy

Opublikowano
12 minut temu, benito82pl napisał:

Jakim trzeba być klapem i miec nadzieje żeby komuś cos nie wyszło. Dramat

Gościu ale z takimi tekstami to do działu konsolowa miłość czy coś.

Opublikowano

Ja bym sie na miejscu sony nie pierdolil w tancu i zlapal zielonych krotko przy ryju. Niech nadludzie z ND przykurwia czyms nowym i bedzie mozna konczyc ta generacje zanim sie jeszcze na dobre rozpoczela :)

Opublikowano

Tak kończcie już te generację bo tych ubisrak od skłony to już nikt nie zdzierży. 

Opublikowano

Nie no trochę żenada tworzyć osobne tematy w dziale Xboxa dla jakiegoś dlc do gearsów 5...

Opublikowano
Teraz, devilbot napisał:

Nie no trochę żenada tworzyć osobne tematy w dziale Xboxa dla jakiegoś dlc do gearsów 5...

Jakoś dla dlc do pajonka zrobiliście, hipokryci. 

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Z BADAŃ WYNIKA, ŻE GRACZE PLAYSTATION SĄ MĄDRZEJSI OD FANÓW XBOXA

No cóż, wystarczy sytuacja w której po przejebanej z kretesem generacji numer 3 dla XBOXA, wybrać co? XBOXA. Debile.  

Opublikowano

Liść sam siebie nazywa debilem. 

Opublikowano

Klapy jaka desperacja. Coś jak małpy w zoo rzucające własnymi odchodami

Opublikowano

Tyle gier, ze nie wiem w jakiej kolejnosci grać. Jebany xbox.

Opublikowano
51 minut temu, 20inchDT napisał:

Spoiler

01e18f5db9c0b6a2gen.jpg

Opublikowano

Właśnie skończyłem Super luckys tale, zaczynam call of the sea, za dwa dni Cyberpunk a 15.12 DLC fabularne do gearsow w gamepasie. Dawno nie było tak wspaniałego systemu nastawionego na graczy jak ten od MS.

Opublikowano
57 minut temu, 20inchDT napisał:

Mam podobne, najebałem 80h w Asasynie, dzisiaj zacząłem Call of the Sea, w kolejce na dysku czeka Doom Eternal i nowy dodatek do Destiny (nie grałem nigdy a jestem fanem gier Bungie),poza tym chciałbym sprawdzić jeszcze Residenta siódemkę, Spiritfarer, Yes Your Grace i Haven (wszystko juz zainstalowane ale jeszcze nie odpalone). A już  za rogiem Cyberpunk i dodatek do Gearsow na 3 godziny w gamepassie za 4zl.

Jesli tak wygląda żywot gracza na "konsoli bez gier" to boję się myśleć co będzie jak te gry w końcu się pojawią :Obama:

Opublikowano

To jest chore co robi Spencer. CHORE. Jak przejść te wszystkie dobre gry?

Czas pożegnać się z achievementami

Opublikowano

Jak sobie porównam dzisiejszy dobrobyt do czasów kiedy ludzie zmuszeni byli przechodzić Knacka 6 raz pod rząd, to jest niebo a ziemia, pod względem biblioteki gier.

Opublikowano

Przestańcie, przecież xbox nie ma gier, trawy i grafiki.

Opublikowano

80 godzin w asasynie ja pierdoleeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

80 godzin w asasynie ja pierdoleeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

wiesz co jest zabawniejsze?

800h w  horizon zero dałn XDDD

Wszystkie asasyny można przejśc w tym czasie i jeszcze konia walić pomiędzy nimi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.