Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktos w trakcie minionej generacji siedzial w jaskini i w 2021 roku odkrywa Resident Evil 7 albo Destiny, to tak, Game Pass moze byc dobrobytem.

Edytowane przez Lukas_AT

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
1 minutę temu, Lukas_AT napisał:

Jak ktos w trakcie minionej generacji siedzial w jaskini i w 2020 roku odkrywa Resident Evil 7 albo Destiny, to tak, Game Pass moze byc dobrobytem.

:facepalm:

Mamy przetrzepać twój profil i wyliczyć dobre gry, w które jeszcze nie zagrałeś i zrobić to samo? Będzie bardzo łatwo na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

Paolo jak tam poprzednia generacja?

Opublikowano

Nie narzekam, mam w co grać + pogodziłem się z blaszką, więc w oczekiwaniu na koniec beta-testów Cyberpunka zamierzam ograć sobie Death Stranding na które od dłuższego czasu się czaję. Dzieje się dzieje, a jak u Ciebie? :lapka: 

Opublikowano

O Death Stranding, cudowna pozycja ale nie dla wszystkich - gra która jest dostępna tylko na nadkonsolach od Sony (w rozumieniu grania konsolowego). 

Opublikowano

Chcialbym mieć przed sobą jeszcze nieograne Death Stranding

Opublikowano

Schabek najebane milion godzin w Fifie, a śmieje się z grania w Assassynka.

Opublikowano

Jakby od jutra przestały wychodzić jakiekolwiek nowe gry, to też będzie w co grać do 2077. Taka kolej rzeczy, wszystkiego nie zeżresz, nieważne o jakim medium mowa.

Opublikowano

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego kupuje się fifę i nba co roku? Tam nie ma ani zmian w gameplayu, ani grafice.

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Ktoś mi wytłumaczy dlaczego kupuje się fifę i nba co roku? Tam nie ma ani zmian w gameplayu, ani grafice.

A zastanawiałeś się kiedyś czemu co dwa lata oglądamy mistrzostwa świata na przemian z mistrzostwami europy w piłce nożnej? Tam też gameplay i grafika się nie zmienia. 

Opublikowano

Microsoft ma ciekawy model biznesowy.

Zakańczają produkcję One X by natychmiast wypuścić Xbox Classic X emulujący te same gry.

Opublikowano

Widzę ze tu dalej kłótnie jakoby PS5 było mocniejsze od Xboxa xD - dobry odjazd, dopiero jednak teraz zrozumiałem czemu klapy tu tyle siedzą i walczą, już nie chodzi o to ze nie maja w co grać, DLC do pająka w cenie pełnej gry w momencie gdy do Gearsow 5 wychodzi fabularny dodatek free of charge, 11

letnia gra za trzy pół bomby która jest tak trudna ze lepiej ja sprzedać zanim przejsc bo traci na wartości, no wiec tu jest powód dlaczego tu siedzą, ich samograje weszły na level samego przechodzenia.

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Jak sobie porównam dzisiejszy dobrobyt 

Nom, Duch Cuszimy najlepszą grą roku wg graczy na TGA 2020, na ostatniej prostej wygrany wyścig z przełomowym TloUP2.  

1 minutę temu, eX4cT_PL napisał:

Od  Xboxa xD 

Xbox XD to faktycznie dobra nazwa po takim początku.

Opublikowano

Driftujących analogów nie mam co bronić. Nie wiem co sony odwaliło, bo pady z ps1 do dziś mi działają - używam do PC.

Jednak wciąż mnie szokuje, jak ludziom na psychę siadło, że nowy xbox ma 0 nowych gier i ludzie sobie projekcje zrobiły, że gry ze starej konsoli to next gen.

Opublikowano
Teraz, C1REX napisał:

Driftujących analogów nie mam co bronić. Nie wiem co sony odwaliło, bo pady z ps1 do dziś mi działają - używam do PC.

Jednak wciąż mnie szokuje, jak ludziom na psychę siadło, że nowy xbox ma 0 nowych gier i ludzie sobie projekcje zrobiły, że gry ze starej konsoli to next gen.

u mnie Y i A czasem nie zareaguje jak wciskam na padzie od Series...

Opublikowano
6 godzin temu, 20inchDT napisał:

comment_1607467505hM2Rh2X9JLF1zPrt9rRuQR

Ktory oszołom tak na fejsie szaleje? 

Yeti, bez pudła

Opublikowano

Chuja nie Yeti - na profilowym XBOX, w opisie "PC Master race" i że gra na wszystkich platformach. 

Styl wypowiedzi faktycznie forumkowy, rodem z CW, więc to na bank oszołom stąd, ale nie YETI.

_20201209_072610.JPG

Opublikowano

Sława już taka, że ktoś kopiuje moje posty i wrzuca na fejsa :obama:

Piękna wiadomość z rana, gra która miała być tytułem startowym dla xsx, a stała się memem, wyjdzie gdzieś za rok xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

JAKA DOMINACJA SONY :banderas:

Boty, czy wy macie rozumiem przynajmniej szympasa, że trzymacie to guwno bez gier w domu? No popierdolency :pawel:

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

Chuja nie Yeti

A jednak Leszek

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

FALL GUYS niezłe AAA :obama: 

Ze wszystkiego tylko do tego sie doczepiłeś? Brawo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.