Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
25 minut temu, benito82pl napisał:

A co zle powiedział? Obecna wersja na konsole to kupsztal. Jedynie wersja na next geny moze uratować te gre.

No nie wiem, jak ktoś ma past-gena to może i nie warto, ale w tej grze oprócz grafiki jest dużo więcej rzeczy i ja tam się bawię wybornie. Bardziej chodziło mi o "nie mam, nie grałem, nie będę grać, ale się wypowiem", a przecież ASX taki oświecony konsolowiec jest.

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

No nie wiem, jak ktoś ma past-gena to może i nie warto, ale w tej grze oprócz grafiki jest dużo więcej rzeczy i ja tam się bawię wybornie. Bardziej chodziło mi o "nie mam, nie grałem, nie będę grać, ale się wypowiem", a przecież ASX taki oświecony konsolowiec jest.

Skąd wiesz że nie mam, nie grałem i nie będę grał. 

Otóż drogi Bzdura się mam, grałem i być może będę gral, pod warunkiem że Redzi doprowadzą tę grę do stanu używalności. Bo jak na razie to najbardziej niedopracowany i zabugowany tytuł w jaki przyszło mi kiedykolwiek zagrać. Przykro mi.

Opublikowano
14 minut temu, drozdu7 napisał:

A czyją niby?? 

Nie jest winą redów, że next-genowy tytuł działa jak ścierwo na konsolach które w 2013 były już dość średnie. Widać ewidentnie, że to tytuł pisany na PC który potem skalowano w dół i konsole niedomagają. Obecnie są dwa wyjścia by CP2k77 ograć:

• PC
  • next-genowy patch

Reszta to pół-środki.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie jest winą redów, że next-genowy tytuł działa jak ścierwo na konsolach które w 2013 były już dość średnie.

Co ja czytam, "nie ich wina" xd 

Jak się nie umie zrobić działającej zoptymalizowanej gry na jakiś sprzęt, bo jest zbyt ograniczony to się go po prostu nie robi, a nie wydaje parujące gówno w cenie 250 zł, licząc na to że ludzie się złapią.

Rozumiem że to polskie studio i goście  którzy zrobili Wiedźmin3najlepszy, ale nie można bronić takich praktyk.

Opublikowano

Jak ktoś oczekiwał 1080p/30 na high to mam złe wieści. Przecież nikt logicznie myślący nie spodziewał się, że past-geny tę grę uciągnął. To nawet nie jest bronienie czy oskarżanie kogokolwiek - to po prostu zdrowy rozsądek.

Opublikowano

Myślę że ludzie oczekiwali po prostu działającej, nie crashujacej, nie chodzącej w 15fpsach i nie przepełnionej błędami i bugami gry, ale widocznie oczekiwali zbyt wiele

Opublikowano

Oho ktoś tu kupił kompa i teraz pluje na konsolowców. Słusznie. :nosacz3:

Opublikowano

Lykacie jak pelikany.

Opublikowano
53 minuty temu, ASX napisał:

Otóż drogi Bzdura się mam, grałem i być może będę gral

A, to oficjalnie przepraszam i cofam swoje posty. Nie byłem świadom, a po statusach wręcz przekonanie, że nie próbowałeś Cyberka było we mnie silne :lapka:

Opublikowano

No ale od dawna PC to takie Alamo dla xboxowców, gdy jej konsoli się szczególnie nie wiedzie. Tylko, że zamiast z kamienia, to zrobione z g*wna.

Gorzej chodzący CyberPunk, brak ex'ów, pad znowu nie nadający się do bijatyk, zero rewolucji technologicznej, ot taki kolejny Xbox One 1.5. 

No ale jest game pass dla tych co przez całą poprzednią generację-PS4-dominację, żyli pod kamieniem i nie narobili sobie backloga. No ale w sumie jest jakiś tam argument z GP. Jak się zapomniało o jakimś starociu, to można sobie przypomnieć, a nawet ograć. No bo co na tym xśmieciu series śmieć można zrobić innego? Oglądać ropaćkany dashboard?

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

pad znowu nie nadający się do bijatyk

Oj wypraszam sobie to już jest pomówienie. Krzyżak jest elegancki i jak najbardziej nadaje się do bijatyk tyle, że na Xboxie nikt nie gra w bijatyki i na serwerach w większości pustki.

Opublikowano
8 minut temu, devilbot napisał:

Oj wypraszam sobie to już jest pomówienie. Krzyżak jest elegancki i jak najbardziej nadaje się do bijatyk tyle, że na Xboxie nikt nie gra w bijatyki i na serwerach w większości pustki.

Chyba dla 5-latka, ten pyci-klikacz to co najwyżej nadaje się do zmiany granatu w BF-ie, a nie do robienia reset cancel mix-upów w MK11. Próbowałem na tym grać, ale nie bez powodu pustki na serwerach, kiepski pad to wyjaśnia. Są topowi gracze, co zostają na padach z PS4 (np. Punk w SFV, czy FoxyGrampa w MK11) i dlatego wolą grać na PlayStation od lat.

Opublikowano
17 minut temu, devilbot napisał:

W mortala grają. W dbz tez xd jakies japonskie gowno wlaczyles

Opublikowano

W soul calibura i tekkena też oczywiście grają ale nie jest tylu graczy co u konkurencji. Dłużej wyszukuje i częściej z 1 kreską.

Ale ogólnie kto by chciał te szajsy grac na xboxie jak jest multi jakiego u konkurencji nie było i chyba nie będzie w forzie, halo, gearsach czy nawet lol piratach

Opublikowano

Ja tak informacyjnie tylko chciałem zauważyć, że na tym doskonałym ps5 to crashy cyberpanek łapie tyle, że niektórzy fanoboye dostają już z tego powodu nerwicy i strachu przed padnięciem hiper duper esesdi. Brawo Polacy znowu dowieźli najlepszą wersję dla niebieskich. 

Opublikowano

Cyberpunk to pierwsza nowogeneracyjna gra można powiedzieć, i konsole kompletnie nie wyrabiają, wszystkie

jakoś nie chce mi się wierzyć, że jak zrobią wersję pod nextgeny to nagle dostaniemy dużo lepszą jakość

Opublikowano
Godzinę temu, Lokomotywa napisał:

Cyberpunk to pierwsza nowogeneracyjna gra można powiedzieć, i konsole kompletnie nie wyrabiają, wszystkie

Problem nie leży po stronie konsol, bo PS5 jak i Xbox dostaną nie jedną grę, która technicznie będzie wyglądała lepiej niż CP2077. Wydali wersję beta i tyle. 

Opublikowano

Żeby ten cyberpanek mógł zbliżyć się do jakości pc to musiałby być pisany od początku na nową generację, teraz to trochę mogą połatać tą gierkę ale wątpię czy to będzie jakość next gen. 

I jeszcze ten pierdolnik, który próbują obecnie opanować na last genach, plany dlc, to kiedy oni tą wersję next gen chcą wydać? Chyba w 2077.

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

CP widać że pisane pod bardzo mocne PC, a teraz walczą żeby to na konsolach jakoś w ogóle działało

mogli od razu zacząć to robić na Xbox One w 720p/30fps xdd

Opublikowano
7 minut temu, Lokomotywa napisał:

CP widać że pisane pod bardzo mocne PC, a teraz walczą żeby to na konsolach jakoś w ogóle działało

mogli od razu zacząć to robić na Xbox One w 720p/30fps xdd

Tylko czym by mamili przeez te wszystkie lata? Jakimś gównem rozmazanym na base konsolach? ;)

Opublikowano

Gram na gamingowych Laptopie sprzed 2 lat i gra wyglada mega dobrze. Jak dotąd nie miałem ani jednego buga, grafika i płynność dużo lepsza niż na ps4. Oczywiście musiałem wyłączyć fajerwerki, raytracingu nie mam z wiadomych przyczyn. Mimo wszystko to pokazuje, ze te grę robili od początku na PC i te wydania konsole są totalnie niedorobione. Lepiej grać nawet na średnim PC niż konsoli, niestety..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.