Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Gram na gamingowych Laptopie sprzed 2 lat i gra wyglada mega dobrze. Jak dotąd nie miałem ani jednego buga, grafika i płynność dużo lepsza niż na ps4. Oczywiście musiałem wyłączyć fajerwerki, raytracingu nie mam z wiadomych przyczyn. Mimo wszystko to pokazuje, ze te grę robili od początku na PC i te wydania konsole są totalnie niedorobione. Lepiej grać nawet na średnim PC niż konsoli, niestety..

Jakie masz paramtery? Też myślałem żeby na lapku stestować. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mendrek nie gra na xboxie teraz?

W dniu 29.11.2020 o 11:35, Mendrek napisał:

Spoko ;)

Received-797699097714131.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, izon napisał:

Gram na gamingowych Laptopie sprzed 2 lat i gra wyglada mega dobrze. Jak dotąd nie miałem ani jednego buga, grafika i płynność dużo lepsza niż na ps4. Oczywiście musiałem wyłączyć fajerwerki, raytracingu nie mam z wiadomych przyczyn. Mimo wszystko to pokazuje, ze te grę robili od początku na PC i te wydania konsole są totalnie niedorobione. Lepiej grać nawet na średnim PC niż konsoli, niestety..

Przypomina to czasy mafii, gta 3, far cry i innych gierek, które na pc błyszczały a konsole dostawały jakieś spierdolone porty. 

Opublikowano
18 godzin temu, Czoperrr napisał:

Mendrek, PS3 nadal służy czy już dorobiłeś się PS4? 

Mój wspaniały przyjaciel Mendrek gra obecnie na PS4 ale z uznaniem oglądał gry na series X więc kto wie co kupi teraz :]

Opublikowano

Ale w temacie posucha.

@Paolo de Vesir delikatnie i nieśmiale zakłada klapki na stopy czując że daleko go poniosą i że będzie to wspaniała przygodą ze wspaniałymi grami ze stajni Sony. ..

@Pupcio z kolei odpłynął w jednej z najwspanialiszych przygód ostatnich lat która jest PlayStation Console Exclusive i już nadał jej miano gry generacji- chyba przejrzał na oczy...

To już nie ciężarówka, to pociąg towarowy pełny satysfakcji:banderas:

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

@Paolo de Vesir delikatnie i nieśmiale zakłada klapki na stopy czując że daleko go poniosą i że będzie to wspaniała przygodą ze wspaniałymi grami ze stajni Sony. ..

PlayStation? Kocham od 94, a polewa z gosci co dowiedzieli sie o jej istnieniu w 99 XDDD

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

PlayStation? Kocham od 94.

No i to prawdziwy fan marki. Święta 94 roku spędził w Japoni żeby nabyć pierwszą nadkonsolę marki Sony. Szacunek. 

Opublikowano

Bez kitu jak pomyślę o kolejnej perełce ze stajni PAN KOJIMA PRODUCTION to az w głowie pojawia się myśl  "Co sonka to sonka"  :/

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Bez kitu jak pomyślę o kolejnej perełce ze stajni PAN KOJIMA PRODUCTION to az w głowie pojawia się myśl  "Co sonka to sonka"  :/

Takie to dobre kolego seniorze? Po Control to kolejna gra którą biorę na tapet. :fsg: 

Opublikowano

Kojima w gierki umie, tylko niech w końcu coś zapowie, jakiś mały teaser, co on teraz ze studiem pichci. 

Opublikowano
34 minuty temu, Faka napisał:

Kojima w gierki umie, tylko niech w końcu coś zapowie, jakiś mały teaser, co on teraz ze studiem pichci. 

Jezu nie znoszę tych jego gierek, tylko metala dałem radę skończyć, chyba nawet ze 4 razy go przeszedłem, bo krótki był. A tak to third echelon team. 

Opublikowano
39 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Takie to dobre kolego seniorze? Po Control to kolejna gra którą biorę na tapet. :fsg: 

Zależy czy Ci siądzie noszenie paczek, historia narazie nudy na pudy 

Opublikowano
8 minut temu, lpcl napisał:

Jezu nie znoszę tych jego gierek, tylko metala dałem radę skończyć, chyba nawet ze 4 razy go przeszedłem, bo krótki był. A tak to third echelon team. 

Ja już chyba nawet metala nie dałbym rady. Boję się 5 wsadzić do czytnika.

Opublikowano

Metal 4 to więcej oglądania niż grania. Metal 5? Nie skończyłem, wymiękłem w połowie z nudów. 

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ja już chyba nawet metala nie dałbym rady. Boję się 5 wsadzić do czytnika.

Nie no tylko jedynkę na ps one, wersja francuska, cholerne janusze na giełdzie mieli takie wersje bo tańsze niż ang. Ale już na dwójce chińczyk się skończył i nie dałem przejść. 

Opublikowano

Ogólnie to MGS przeszedłem od 1 do 4, bo tam chociaż była fabuła i pchałeś grę do przodu, no i gameplay jak na tamte czasy był nowatorski i wciągający, tak w przypadku 5-tki to już nie ukończyłem i dałem sobie spokój, po jakimś czasie wkradła się nuda i monotonia, że o braku fabuły już nie wspomnę.

Opublikowano
6 minut temu, lpcl napisał:

Nie no tylko jedynkę na ps one, wersja francuska, cholerne janusze na giełdzie mieli takie wersje bo tańsze niż ang. Ale już na dwójce chińczyk się skończył i nie dałem przejść. 

Jak sie miało < 15 to jaranko fabułą, ale za stary na to juz jestem. Wolę zachować w pamieci 1-3.

A i grac by mi sie chyba nie chciało w to 

Opublikowano
28 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak sie miało < 15 to jaranko fabułą, ale za stary na to juz jestem. Wolę zachować w pamieci 1-3.

A i grac by mi sie chyba nie chciało w to 

Ja kiedyś próbowałem wrócić do trójki ale już kamera mnie zdążyła pokonać. Niech chińczyk idzie filmy robić. 

Opublikowano
18 minut temu, 20inchDT napisał:

Za słaby jest na filmy.

O to właśnie chodzi ale w gierkowie to wielki urwa wizjoner bo napierdoli 20 godz. filmików i jakiś bełkot w scenariuszu. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Kojimbo? Mesjasz wszystkich nastolatków. Potem się wyrasta z tej grafomanii.

Opublikowano

Jak to czołganie jest 11/10 to chyba dobrze ze ze odpuściłem xd

Tfu Kojima chyba najbardziej przehypowany producent gierek dla dzieci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.