Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, LiŚciu napisał:

Ten zielony liśc w awatarze taki zgniły mocno jakbyś pytał.

Paolo rozumiem że w wieku 30 lat rosną włosy na klacie i nie bardzo wiesz co z tym zrobić. Podpowiem - bądź mężczyzną a nie chorągiewką:lapka:

No trochę chujowa rada, bądź mężczyzną kup sony. Ta i jeszcze rurki z rozporkiem z tyłu.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chłopcy strzellają do krasnali swojego wzrostu, mężczyźni - podżynają gardła z poszukiwaniu zemsty albo tną kataną wrogów na tysiąc kawałeczków :) 

FIX

15 minut temu, lpcl napisał:

No trochę chujowa rada, bądź mężczyzną kup sony. Ta i jeszcze rurki z rozporkiem z tyłu.

Bądź mężczyzną i trzymaj się swojego zdania. 

Opublikowano

Sorki za post pod postem, ale muszę podzielić się tym jak temat Cybepunka dostarcza. :dynia:

Konsolorze na bazowych konsolach widzą gówno na ekranie i nie mogą uwierzyć bzdurasowi, że dobrze bawi się grą na platformie która jako jedyna pokazuje jak ta gra faktycznie wygląda.

CZEMU GURWA NIEDZIAŁA NA MOIM 7 LETNIM GÓWNIEEEEEE?!??!?!?!? REEEEEEEEEE

Szkoda, że nie było podobnych tematów. Przyjemnie czytałoby się jak jakiś śmierdzący switchowiec grając w wieśka 3 na lower then low i 540p rzucał się do PCMR, że gra wygląda jak gówno i ten nie może się jarać. XDDDDDDDDDD Do zobaczenia za rok konsolorze. 

Opublikowano

Rak tej branzy - pazerność. Nic by się nie stało jakby sobie PC-ciarze pograli z pół roku rok a konsolowcy później. Naprawde nic by się nie stało a tak to jest syf i wstyd. 

Opublikowano

Ale też oddajmy cesarzowi co cesarskie, żeby uruchomić tę grę w jakimś znośnym framerate to trzeba fikołków odpierdolić więcej niż na olimpiadzie z fikołków. Robisz fixy, alokujesz pamięć, edytujesz exe przez hex editor tylko po to, żeby odkryć, że nic się nie zmienia? A, no tak - włącz grę z katalogu, a nie przez Steama to zobaczysz efekty xD Technikalia w tej grze to jest poziom poniżej Bethesdy, Ubisoftu i Gearboxa z czasów Aliens: Colonial Marines razem wziętych.

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Sorki za post pod postem, ale muszę podzielić się tym jak temat Cybepunka dostarcza. :dynia:

Konsolorze na bazowych konsolach widzą gówno na ekranie i nie mogą uwierzyć bzdurasowi, że dobrze bawi się grą na platformie która jako jedyna pokazuje jak ta gra faktycznie wygląda.

CZEMU GURWA NIEDZIAŁA NA MOIM 7 LETNIM GÓWNIEEEEEE?!??!?!?!? REEEEEEEEEE

Szkoda, że nie było podobnych tematów. Przyjemnie czytałoby się jak jakiś śmierdzący switchowiec grając w wieśka 3 na lower then low i 540p rzucał się do PCMR, że gra wygląda jak gówno i ten nie może się jarać. XDDDDDDDDDD Do zobaczenia za rok konsolorze. 

No nie da się powoli czytać bo tam te same osoby co drugiego posta pierdolną jak chujowy jest cyber bo 10 klatek, bo npc nie takie itd. Chuj na temat misji, elementów rpg, nic dziwnego, że rockstar ciśnie gta jak cytrynę i kasę trzepie jak gracze oczekują fajowego strzelania do policji i ubranek. Co z tą branżą się dzieje?

Opublikowano
1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

FIX

Bądź mężczyzną i trzymaj się swojego zdania. 

Jak kiedyś tam kupię te ps5 a raczej ps5 pro to też będę jechał po tych ubisofciakach i ulubionej marce januszy w pl. I chyba Paolo też zostanie w obozie zielonych, no chyba, że się mylę. 

Opublikowano

Ja kupiłem Xboxa i też nadal po nim jadę. Przynależność w CW zobowiązuję.:)

Paolo to chorągiewa:P nie wiadomo co za rok dwa będzie miał w bani. Nie zdziwie się jak za Google Stadie będzie tu wojował.

Opublikowano

Mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja ustawy i preorderowców konsolowych wersji  CP2077 będzie można zsyłać do gułagu.

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Paulito fajny jesteś pocieszny, ale spróbuj zrozumieć ludzi którzy kupili grę i chcieliby żeby gra DZIAŁAŁA STABILNIE. żeby npc mieli twarze, żeby nie lewitowały samochody i wszystko dookoła, żeby gra się nie wyłączała. Czy to tak wielkie oczekiwania za 270zl? Na sprzęcie na którym RDR2 wygląda obłędnie? 

Sam nie kupiłem gry, ale rozumiem ludzi którzy czują się oszukani 

Opublikowano
10 minut temu, drozdu7 napisał:

Paulito fajny jesteś pocieszny, ale spróbuj zrozumieć ludzi którzy kupili grę i chcieliby żeby gra DZIAŁAŁA STABILNIE. żeby npc mieli twarze, żeby nie lewitowały samochody i wszystko dookoła, żeby gra się nie wyłączała. Czy to tak wielkie oczekiwania za 270zl? Na sprzęcie na którym RDR2 wygląda obłędnie? 

To nie masz nawet gierki a jest Ci przykro bo ktoś dostał na xone chujową wersję? 

Dziwne to, ja nie czuję solidarności z posiadaczami np. laptoków, które nie odpalają cyberpanka, serio to mam na to wywalone więc czemu ma mnie martwić 7 letni szmelc? 

Oceniam to co mam i w co mogę zagrać, wersji na pcmr też nie oceniam bo nie mam i żal dupy mi przez to nie ściska. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
9 minut temu, 20inchDT napisał:

Jebac biedę i biedakuf.

Nie no bez przesady, jeśli ktoś kupił na one to może czuć się wydymany ale no nie tak, że nagle mi jakoś szkoda kogoś takiego i tam sobie od razu upatruje cdp jako wroga nr 1. Korpo jak każde inne. Upada kolejny mit firmy przyjaznej klientom. Mnie osobiście bardziej wkurwia, że firma z takim potencjałem jak rockstar wydaje jedną gierkę na 10 lat. 

Opublikowano

The Returnal, indyk za 339zl. Beka wnusiu, no ale co exclusive to exclusive :kaz:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
W dniu 13.12.2020 o 21:05, LiŚciu napisał:

Jakie masz paramtery? Też myślałem żeby na lapku stestować. 

HP Omen: GTX 1660Ti, Core i5-10300H quad, 16gb RAMu i oczywiście dysk SSD. Miałem okazję przetestować też na słabszej konfiguracji z 1050Ti i też nie było źle:D

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał:

Tylko, że on piszę o trochę innym zjawisku. Nikt nie zaprzeczy, że konsolowcy mają prawo czuć się oszukani przez CDPR, bardzo słaba akcja z ich strony.

Tu chodziło o ból dupy jednostek które ukierunkowały swój żal na innych graczy, grających w lepszą wersje lub na tych którzy potrafią przymknąć oko na niedopracowanie tej gry. Dziś chyba nawet eXact ogrywający to na konsoli dostał w temacie C77 minusy bo napisał, że to nie jest crap tylko gra na mocne 8  :pawel:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Chore ludzie, z tym szajbusem ocelotem na czele.

Opublikowano

Czyżby trafił się temat z większymi odklejencami niż CW na tym forum?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.