Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Cw to ostoja normalności, to ognisko w firelink shrine, które daje poczucie bezpieczeństwa.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No niedługo to groźby karalne tam się pojawią i pozwy do Strasburga. 

Opublikowano

Dla mnie Cyberpunk poki co to gra na 9 po jakiś 24 godzinach grania.

A tym czasem na Seriesa kolejny sztos :banderas:

20201215_212255.jpg

20201215_212257.jpg

20201215_212259.jpg

20201215_212302.jpg

Opublikowano

Są tu goście, którzy doskonale bawią się z PS5 nie mając PS5, więc to jest dopiero magia Sony

Opublikowano

Nie rozumiem trochę tej gloryfikacji serii Gears of War. Jedynka jeszcze robiła, później chamskie odcinanie kuponów. Tak, skończyłem każdą część. Bo zaraz mi ktoś zarzuci, że nie grałem. Grałem 1, 4, 5 na PC, 2, 3 na konsoli. Naprawdę, miałbym gigantyczny problem, jakby ktoś zapytał mnie kiedyś o najbardziej wtórną i nudną serię gier na świecie, ale kilka części GoW by tam było. W sumie miałbym nawet problem napisać cokolwiek o fabule w tej serii i o co chodziło w każdej kolejnej części. Nieistotne. Strzelanie i bronie fajne, ale na myszy gra jest żenująco łatwa. Markus i ekipa mają tyle charyzmy co Majkel Dżekson w mogile.

Opublikowano

Ja tak samoz ogralem jedynke i to byla dobra gra, a potem 2 i 3 to nudne sequele, tylko graficzka tam była, strzelanie z kapiszonow wieksze niz w Uncharted 

Opublikowano

Dwójkę obrażać to trzeba naprawdę mieć klapki na oczach. Przecież to był sequel idealny, do tej pory ta gra się broni, zwłaszcza na XOX/XSX w wersji enhanced.

Opublikowano

bardzo fajna seria, oczywiście miała swoje słabsze (Judgment) i lepsze momenty (2 i 5) ale w każdą część grałem z przyjejmnością zarówno w singlu jak i w coopie. Za samą  nieprzerwaną od 2006 roku, implementacje split-screena należy się tej serii szacunek za podtrzymywanie konsolowych tradycji.

Opublikowano

Sporo się grało w Gearsy 1 i 2, później miałem przerwę aż do XSX i Gears 5, które było miodne. Fabuła dupy nie urywa, to fakt, sekcje jeżdżone na skifie też nie od końca mi podeszły, ale generalnie grało się dobrze. W kolejce czeka na mnie GoW Ultimate i 2, 3, 4 bo chcę nadrobić braki. Muszę to rozłożyć w czasie żeby się nie przejadło.

Opublikowano
6 godzin temu, MarekCol napisał:

Nie rozumiem trochę tej gloryfikacji serii Gears of War. Jedynka jeszcze robiła, później chamskie odcinanie kuponów. Tak, skończyłem każdą część. Bo zaraz mi ktoś zarzuci, że nie grałem. Grałem 1, 4, 5 na PC, 2, 3 na konsoli. Naprawdę, miałbym gigantyczny problem, jakby ktoś zapytał mnie kiedyś o najbardziej wtórną i nudną serię gier na świecie, ale kilka części GoW by tam było. W sumie miałbym nawet problem napisać cokolwiek o fabule w tej serii i o co chodziło w każdej kolejnej części. Nieistotne. Strzelanie i bronie fajne, ale na myszy gra jest żenująco łatwa. Markus i ekipa mają tyle charyzmy co Majkel Dżekson w mogile.

Wiesz, że dokładnie to samo mogę powiedzieć o Uncharted? Nie rozumiem gloryfikacji tej serii. Spoko gierki przygodowe i nic więcej, fabularnie tak średnio, że już nie pamiętam o co tam chodziło.

Chamskie odcinanie kuponów w Gearsach? Ależ proszę o jeszcze więcej takowych. 6 część to top wyczekiwanych gier w tym momencie.

Opublikowano
11 godzin temu, Soul napisał:

Dla mnie Cyberpunk poki co to gra na 9 po jakiś 24 godzinach grania.

A tym czasem na Seriesa kolejny sztos :banderas:

20201215_212255.jpg

20201215_212257.jpg

20201215_212259.jpg

20201215_212302.jpg

W dniu 3.12.2020 o 16:28, Wesker napisał:

Dyskutujcie z tym Next Genem ;) 

Jak fajnie już być w nowej generacji gier a Wy co? Za kilka lat? Nawet mi Was nie żal :D

643C2859-7164-4A96-828F-FDB3A856EE66.jpeg

teraz mała ale trudna zagadka

zgadnijcie które z powyższych DLC kosztuje 250 zł, a które można ograć za 4zł?

Opublikowano

@ASX

Nie dość, że za 4 zł to i graficzka lepsza :kaz:

Spoiler

:pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, standby napisał:

Ja tak samoz ogralem jedynke i to byla dobra gra, a potem 2 i 3 to nudne sequele, tylko graficzka tam była, strzelanie z kapiszonow wieksze niz w Uncharted 

Od razu widać, że mamy do czynienia z teoretykiem

Opublikowano
41 minut temu, Czoperrr napisał:

a ten dalej w zarywa nocki z Moralesem, już od miesiąca :yao:

może tam się robi jakieś buildy? :)

Opublikowano

No gearsy wszystkie takie same ale jak gra ma ponadczasowy gameplay i w swoim gatunku wyżej już się nie podskoczy to co mają zmieniać? 

Opublikowano
5 minut temu, devilbot napisał:

No gearsy wszystkie takie same ale jak gra ma ponadczasowy gameplay i w swoim gatunku wyżej już się nie podskoczy to co mają zmieniać? 

IMO jedynka najlepsza, najcięższy klimat, najbardziej horrorowaty i tą grafika na X360 nawet na zwykłym tv robiła zajebista wrażenie. 

Ostatnio klimatem najbliżej był gears tactics, teraz jakoś za kolorowo, ta nowa ekipa taka jakaś nie teges, w następnej trylogii to już chyba wysuszonymi karakanami będziemy grać bo marcus to pewnie kopnie w kalendarz. 

Opublikowano
37 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

a liczyłem że nikt nie chwyci tak oczywistej zarzutki

Pisze serio o tych kapiszonach, graliscie w te gearsy czy nie? Przeciez tego karabinu mozna napierdalac do tych ogrow jak szalony, oni sa w stanie cala beeczke amunicji przyjac

Opublikowano
23 minuty temu, standby napisał:

Pisze serio o tych kapiszonach, graliscie w te gearsy czy nie? Przeciez tego karabinu mozna napierdalac do tych ogrow jak szalony, oni sa w stanie cala beeczke amunicji przyjac

Mogliby popracować nad efektem czucia broni, bo rzeczywiście brakuje czasem uczucia potęgi oręża, ale to jak już pociski oddziaływują na przeciwników - dźwięk pękającej głowy, połączony z animacja umierania wroga który nie ejst niczego świadomy, rozrywanie ciała z gnashera czy deszcz szczątków po rzuceniu granatu to już poezja.

Opublikowano

Lancer jest zrobiony pod multi, żeby jak lamus nie kampic zza osłony.

Opublikowano

Fajnie jakby można było jeszcze odstrzeliwać locustom części ciała i jeszcze mogłoby to być połączone z jakimś rozrywaniem poszczególnych elementów ciała, coś jak np. w doomie eternal, gdzie potwory składały się z kilku warstw, które pod wpływem amunicji się zdzierały. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.