Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Co, jak co, ale darmowe DLC, które jest soczyste i mocno akcyjne, że ciągle się coś dzieje, to się chwali, gdzie w porównaniu do takiego DLC Spidermana za 360 zł, to jednak jest mocne niedojebanie mózgowe od Insomniac. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
20 minut temu, Faka napisał:

Co, jak co, ale darmowe DLC, które jest soczyste i mocno akcyjne, że ciągle się coś dzieje, to się chwali, gdzie w porównaniu do takiego DLC Spidermana za 360 zł, to jednak jest mocne niedojebanie mózgowe od Insomniac. 

Co ty dupisz, niektórzy w Moralesa cisną nocami przez miesiąc.

Opublikowano

A na PlayStation to jaką strzelaninę online cisną. Tyle tam exow że na bank jakaś się znajdzie? 

Każda konsola ma jakieś 

Xbox- halo, gearsy

Nientendo - splatoon

PlayStation - ?

Opublikowano

I chuj teraz mam dylemat tj. czy napierdalać dalej w weekend w cyberpanka czy jednak wziąść się za dlc do gearsów? Ciężkie życie gracza. 

3 minuty temu, devilbot napisał:

A na PlayStation to jaką strzelaninę online cisną. Tyle tam exow że na bank jakaś się znajdzie? 

Każda konsola ma jakieś 

Xbox- halo, gearsy

Nientendo - splatoon

PlayStation - ?

Pewnie fvcknite. 

Opublikowano

Klapy jak chcą postrzelac online to wchodzą do Console Wars i tam strzelają z dupy

Opublikowano

Ale kurwa suchy tekst. I te boty jeszcze wtórują. Low level w tym CW się robi odkąd się okazało ze jednak Xbox Series nie jest taki kozak jak go tu chłopcy malowali. Rozczarowanie 2020 - Cyberpunk2077 = XsX

Opublikowano

Na polu walki został tylko LiŚciu, cała reszta klapów już pewnie na detoksie po tych maratonach w dlc do spidermona. Pewnie wylezą spod kamienia jak df wrzuci jakiś materiał, bo na razie to najlepsze quality w cyberpanku, mesjaszu generacji to tylko na xsx. Do zobaczenia za pół roku jak dostaniecie tego ratcheta, gierka w sam raz dla klaperskich gustów. 

Opublikowano
39 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale kurwa suchy tekst. I te boty jeszcze wtórują. 

Uderz w stół, nożyce się odezwą:xboss:

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

Klapy wolą pograć na nowym sprzęcie niż pisać posty w CW

Chyba na jutube jak Yeti, albo na metacritic. W ogóle to jakieś rekordy Guinnessa robicie na tych ps5 w te dlc i astrobota skoro od miesiąca tak zacięcie w to gracie. Ale jakbym wydał 360 zeta to też bym maksował do pożygu. Chociaż bardziej prawdopodobne, że już dawno opierdolone na pchlim i teraz tylko terkotania można posłuchać i podładować pada. 

Opublikowano
21 minut temu, Figuś napisał:

Klapy wolą pograć na nowym sprzęcie niż pisać posty w CW

Dlatego to klapy musiały zainicjować zaczepkę. :obama: Boty najlepsza konsolowa wersja mesjasza. No ale jak się gra na plejce to rzeczywiście można mieć poczucie, cedep nie dostarczył, ale to jedynie wina PS4.5 że doświadczenia są past-genowe.

Opublikowano

Paolo walczysz walczysz, ale zapierdalasz na XOS i jakimś starym intelu. Jak tam CP2077 u ciebie :)

Opublikowano
3 godziny temu, Faka napisał:

Nie wiem skąd te ceny, ja premierowo zapłaciłem 259zł za Moralesa i tam chociaż jest jakość RT i wygrzew od Marvela a nie jakieś pudziany po raz nty z ubogą grafiką.

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tak, doskonale się bawię.

i to się liczy :lapka:

Opublikowano
6 godzin temu, lpcl napisał:

IMO jedynka najlepsza, najcięższy klimat, najbardziej horrorowaty i tą grafika na X360 nawet na zwykłym tv robiła zajebista wrażenie

Dokładnie, dwójka już odrazu wjeżdżała z większą skalą, ale też była super. Jednak klimat jedynki nie do przebicia. Historia o mniejszej skali, ale nawet sama kolorystyka nadawała innego tonu. 

Gears4 i 5 mają momenty, ale to idzie chyba nie w tą stronę. Pisałem już że dla mnie pójście w bardziej kameralny horror byłoby wypas, trochę zapożyczyc z Dead Space i byłoby git

Opublikowano
11 minut temu, drozdu7 napisał:

Dokładnie, dwójka już odrazu wjeżdżała z większą skalą, ale też była super. Jednak klimat jedynki nie do przebicia. Historia o mniejszej skali, ale nawet sama kolorystyka nadawała innego tonu. 

Gears4 i 5 mają momenty, ale to idzie chyba nie w tą stronę. Pisałem już że dla mnie pójście w bardziej kameralny horror byłoby wypas, trochę zapożyczyc z Dead Space i byłoby git

Co by nie mówić to mogliby ściągnąć bleszinskiego skoro innych weteranów pościągali. Bo chłop się stoczył i zrobił się z niego taki van Damme świata gier ale akurat sukcesu gearsów odmówić mu nie można. Zresztą ferguson chyba już odszedł. 

Opublikowano
2 godziny temu, Wesker napisał:

Nie wiem skąd te ceny, ja premierowo zapłaciłem 259zł za Moralesa i tam chociaż jest jakość RT i wygrzew od Marvela a nie jakieś pudziany po raz nty z ubogą grafiką.

Co 250 za dlc, buhahahahaha. 

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał:

Większość mówi, że Gearsy od 4 to już nowy rozdział w fabule, więc dlatego muszą patrzeć inaczej niż przez pryzmat ekipy Marcusa Fenixa. Ten spin-off Hivebuster z tą nową ekipą, jak dla Mnie mogą pociągnąć dalej, bo się spoko gra.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Większość mówi, że Gearsy od 4 to już nowy rozdział w fabule, więc dlatego muszą patrzeć inaczej niż przez pryzmat ekipy Marcusa Fenixa. Ten spin-off Hivebuster z tą nową ekipą, jak dla Mnie mogą pociągnąć dalej, bo się spoko gra.

Ale nawet krzesło marcusa ma więcej charyzmy niż te nowe postacie z 4 i 5 razem wzięte. 

Jak grałem to cały czas myślałem kiedy będzie marcus albo cole, a reszta scenariusza to takie meh. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
5 godzin temu, Wesker napisał:

Ubogie to są Twoje posty człowieku.

Gears 5 na One X, to jedna z najpiękniejszych gier generacji. Możesz wkleić screen z czerwonej planety do usranej śmierci, ale fakty są takie, że G5 w 4K/60 na starej konsoli wygląda jak ósmy cud świata.  

Gamonie od Resident Evil 2 powinni zagrać w G5, może wtedy zobaczą jak wygląda HDR i czerń w gierkach. 

Opublikowano

Wyjaśnione :xboss:

No HDR w RE 2 to jakiś qrva żart :pawel:

Opublikowano

Cyberkasztan juz 87 na meta :kaz: 

a takie redzi mieli marzenia, zeby bylo 90+

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.