Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Spokojnie jak każda dobra grą usługą po kilku patchach będzie 90+ na meta

Opublikowano

Przez skasztanioną warstwę techniczną więcej niż 7,5 nie można dać tej grze. Jak naprawią to oczko-półtora do góry, mówię jak jest.

Opublikowano
5 minut temu, ElectricWizard napisał:

Hej. Kupiłem xsx na premiere, bardzo dobrze się bawiłem. 10 dni później dorwałem ps5 i tak jak się tego spodziewałem xbox 2 dni później sprzedany. Co jak co, xox to świetna konsola, ale nie posiada tej magii co ps5. [...] to za co kocham Sony i nintendo(choc Sony trochę juz w tej materii tez kuleje momentami) czyli czysta magia growa. Ms po prostu tego nie ma i mieć nie będzie. I nie jest to nic złego. Ich sprzęt to trochę jednak podobne doświadczenie jak na PC. Tak samo ich podejście do sprawy. Fajnie się gra, super jakość, ale brakuje pieprzu konsolowego ;) Ale no nie każdy zwraca uwagę na ten aspekt. Mi jest potrzebna odrobina magii by sprzęt mnie porwał. Same bajery na papierze nie wystarczą. Dlatego od początku zapowiedzi tej generacji lałem moczem na specyfikacje obu konsol. Wiedziałem, że trzeba tego doświadczyć i sprawdzić gdzie się człowiek lepiej poczuje.

Wrazenie natomiast xbox zrobil piorunujące przy odpakunku konsoli. Czułem się jak księciunio hehe. Ale no niestety król jest tylko jeden. Jest nim ps5 i nie sądzę by w tej generacji pozycja Sony uległa zmianie, chyba że sami sobie strzelą w kolano.

Opublikowano

Słowo magia powtórzone kilkukrotnie, to jakieś mentalne dzieci co myślą że dalej jest 1997r. :)

Wyobrażam sobie takiego typa, stara wraca z roboty a on w stroju Clouda pociera klamkę przed konsola, bo poczuł tą magię którą ma tylko Sony 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano

To tak jak z pisowskimi trollami, #60groszyzawpis gdzieś trzeba pisać takie posty.

Opublikowano

**** powinno podmienić startup sound w **5 na ten

Opublikowano

magia sony > magia świąt

Opublikowano
35 minut temu, krzysiekp392 napisał:

magia sony > magia świąt

magia sony > magia świąt > pękające dupska botów 

Opublikowano

Magia to im się do dupy wchodzi od Sony, was jebać to mało, trzeba na was zarabiać, ruchać i qwa, wasze gierki za trzy i pół bomby to jest jebany majestat dla zaślepionych graczy.

XD

Taka prawda, dlc za 360 zł XD

Opublikowano

Magia jest wtedy kiedy w święta wieczorem odpalasz sobie ukochaną gierkę z dzieciństwa, za oknem pruszy śnieg a ty popijasz ciepłą herbatkę i czujesz się jak 20 lat temu. 

a nie kupno jebanego plastiku od sony

Opublikowano
5 minut temu, suteq napisał:

Magia jest wtedy kiedy w święta wieczorem odpalasz sobie ukochaną gierkę z dzieciństwa, za oknem pruszy śnieg a ty popijasz ciepłą herbatkę i czujesz się jak 20 lat temu. 

Oj tak byczkQ :fsg: Dlatego liczę, że zostanę właścicielem handhelda w te święta i spędze je u mojej babci, na wsi, bez chlania po znajomych tylko czill, giereczki i świąteczna atmosfera.

Opublikowano

Magia jest wtedy kiedy całą noc grasz w gierki np w peja i zamawiasz sobie pitce ofc rano padasz i tracisz wszystko ale chuj o to biega potem rano idziesz do zabki i kupujesz sobie platki gold flakes i wpierdalasz cala paczke na sucho i 3 piwka ktore wypijasz na  hejnal co wlasnie zrobilem

pzdr i z farttem

Opublikowano

ASX nie rozpij się tylko za bardzo tam przy tym giercowaniu:)

Opublikowano

Czy oni myślą, że są cool jak piszą o magii, duszy czy pieprzu konsolowym czy sa po prostu popierdoleni?

Opublikowano

wierzą w markę i tyle

Opublikowano

magia, marka, pieprz konsolowy - ludzie którym korporacja tak wyprała mózgi, że będą latać i bronić do utraty tchu, apple i sony ma najsilniejszych fanbojów chyba na świecie, jedni kupują za 4K konsole bez gier, drudzy słuchawki po 1000 dolarów, które mogli by mieć za 200

Opublikowano

Najlepsze były te klapy co nakupowały padów, pilotów i innych gowiem z logo Sony a konsoli nie udało im się dostać

Opublikowano

O chuj xd to się znalazły takie betony? Nie czytam już tego tematu z brakiem ps5, bo zajebisty rak tam jest, nawet gorszy od tematu awaryjności. 

Opublikowano

Nie wiem co gorsze. Klap z padem bez konsoli czy bot z konsola bez gier:philosoraptor:

Opublikowano

Ponad 300 gier ale hurr durr konsola bez gier xd

Opublikowano

lepszy taki "brak gier" niż granie setki godzin w grę na 5h xd

Opublikowano
6 godzin temu, suteq napisał:

a nie kupno jebanego plastiku od sony

W święta odpalasz na PS5 Miles Morales i co masz? Też święta, śnieg, świąteczny klimat czyli wczuwka na 100%, tylko Sony zadbało aby świąteczny klimat był i to w Marvelowskim czyli najlepszym wydaniu, brawo Sony

C08D24A5-CF93-4952-B7D4-87A93B736303.jpeg

53202A97-098E-4C21-AC37-DF5242AC8D13.jpeg

B5D666A6-F3F8-403F-87B2-689622D49F8A.jpeg

Edytowane przez Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.