Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nudzisz już tym dlc za 360 zł, zmień płytę albo zm.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dłużej pewnie zejdzie na je.banie sie z karpiem przy stole, niż ogarnie tego full price add-ona 

Opublikowano

No szkoda mi ludzi, którzy muszą bulić 3 stówy i włączać PlayStation żeby poczuć nastrój Świąt.

Opublikowano
Godzinę temu, Wesker napisał:

W święta odpalasz na PS5 Miles Morales i co masz? Też święta, śnieg, świąteczny klimat czyli wczuwka na 100%, tylko Sony zadbało aby świąteczny klimat był i to w Marvelowskim czyli najlepszym wydaniu, brawo Sony

C08D24A5-CF93-4952-B7D4-87A93B736303.jpeg

53202A97-098E-4C21-AC37-DF5242AC8D13.jpeg

B5D666A6-F3F8-403F-87B2-689622D49F8A.jpeg

Będę miał świąteczny klimat w domu, ale co to lubi. 

Opublikowano

W święta odpalasz na PS5 Miles Morales i co masz? Też święta, śnieg, świąteczny klimat czyli wczuwka na 100%, tylko Sony zadbało aby świąteczny klimat był i to w Marvelowskim czyli najlepszym wydaniu, brawo Sony

Tak mam, ale tylko przez jeden wieczór bo potem dlc się kończy i nie ma sensu go odpalać ponownie. :smutas: 

Opublikowano

53202A97-098E-4C21-AC37-DF5242AC8D13.jpeg

DLACZEGO, DLACZEGO NAWET W ŚWIĘTA PIERDOLONA CHOINKA MUSI MI PRZYPOMINAĆ ZE JESTEM CZARNY, NOSZ KURWA

Opublikowano

Niezły dobrobyt na tej Sonce, skoro Wesker miesiąc po premierze dalej musi grać w DLC do pajonka

Opublikowano

chyba pod kamieniem siedziałeś ostatnie kilka lat jeśli ten konkretny screen robi na tobie wrażenie

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

chyba pod kamieniem siedziałeś ostatnie kilka lat jeśli ten konkretny screen robi na tobie wrażenie

Raczej ogrywałem najlepsze sztosy ;)  uwierz mi na żywo prezentuje się to świetnie!

Opublikowano

Jezu w jakiej rozdzielczości ten screen, aż oczy bolą. Co za mleko, to jest poziom CP2077 i to nie jest komplement :I 

Opublikowano

to jest magia tego nie ogarniesz

Opublikowano

300 gier na Xśmieciu do ogrania a Oni ciągle napierdzielają w forum. No to niezła ta biblioteka. 

Opublikowano

W MM już nie gram ale to wygląda jak render :D 

817E99D1-DC25-4505-AC8C-858AFD88E426.jpeg

A ja myślałem, że tak wyglądają chujowe ustawienia tv. 

Opublikowano

Panowie macie jeszcze trochę, tego no... pieprzu konsolowego?

ngbbs43cddec7e2b26.jpg

Opublikowano

Sony co odyebalo xD

Ja gram w Cybera, 40 godzin na liczniku, bawię się świetnie, a klapy? Yebac was, macie przecież DLC za dwie i pół bomby xD.

Opublikowano

Sony pilnuje jakości osły a MS ładuje Wam gówno parujace do konsoli byle by tylko zarobić. 

Exact grasz i bawisz się świetnie? Wiedziałem ze masz niskie wymagania :kaz:

Opublikowano
37 minut temu, LiŚciu napisał:

Sony pilnuje jakości osły a MS ładuje Wam gówno parujace do konsoli byle by tylko zarobić. 

Exact grasz i bawisz się świetnie? Wiedziałem ze masz niskie wymagania :kaz:

Niskie wymagania?

Ta gra w tej wersji wciąga wszystko co wyszło do tej pory na Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.