Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
37 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Niskie wymagania?

Ta gra w tej wersji wciąga wszystko co wyszło do tej pory na Sony.

Na pewno wszystko co wyszło na ps5. 

Ale co się dziwić. Kraina niebieskich, kraina magii, śniegu i yetiego. Kto jest waszym, snowmanem bo dostarcza dużo dobrego stuffu? 

giphy-1.gif

Edytowane przez lpcl

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
49 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Niskie wymagania?

Ta gra w tej wersji wciąga wszystko co wyszło do tej pory na Sony.

Tak widzę jak minusujesz moje posty w topiku Cybera. Gra jest słabo zrobiona, cały świat o tym pisze, akcje po 260 pln, Sony wycofuje się ze sprzedaży ale Exact nie kurwa. W zaparte leci ze gra się super bo Xbox. Tylko w obozie botów takich jak Ty przyjmują. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Sony pilnuje jakości osły a MS ładuje Wam gówno parujace do konsoli byle by tylko zarobić. 

Nie dziwi mnie, że musi pilnować. XSX najlepsza konsolowa wersja Cyberpunka, więc Sony ze wstydu schowało się z PS4.5. Ja pierdolęęęęęę, jakiś mieć elektroniczny.

Jest coś co to niebieskie gówno robi, nawet nie dobrze, ale znośnie przynajmniej? :dynia:

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jest coś co to niebieskie gówno robi, nawet nie dobrze, ale znośnie przynajmniej? :dynia:

Gry exclusive. „Mówi to coś Panu.”

I robią to Z A J E B I S C I E

Opublikowano

Microsoft po prostu nie mógł wyrzucić Cyberbety ze sklepu, bo musiałby tak samo potraktować te swoje 1st party crapulce, co wrzuca do game passa :kaz:

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze traktuje klapów na poważnie, to polecam ostatni post cipy22

Opublikowano

No ale dick move z tym usunieciem CP2077 z PS Store.

To przecież rzeczony Black Tiger czy takie Kingdom Come: Deliverance w ogóle nie powinno mieć do tego sklepiku wjazdu.

Opublikowano

I tak i nie.

Dużo się przykrych emocji i decyzji na to złożyło, a także to kto jest wydawcą (smuteczek jednak).

To co się wydarzyło, to precedens, ale z korzyścią w sumie dla graczy.

Teraz Sony zapędza się do rogu, bo wyjdzie kwas gdy okaże się ta sytuacja wyjątkiem.

Nie mam nic przeciwko by wywalać płatne bety ze sklepu. Sklep cyfrowy to nie early access.

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

To przecież rzeczony Black Tiger czy takie Kingdom Come: Deliverance w ogóle nie powinno mieć do tego sklepiku wjazdu.

Nie dick move tylko jako pierwsi pokazali ze trzeba z tym skończyć i tyle. Tiger czy Kingdom? Trudno ale w końcu trzeba od czegoś zacząć. MS tez powinien - bez względu na to czy klauny Xboxa twierdzą ze gra jest super czy nie na xsmieciu. 

Opublikowano
32 minuty temu, dee napisał:

Tylko ciekawe ile zgłoszeń niezadowolonych klientów było w przypadku powyższych gier a ile w przypadku CP2077.

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

MS tez powinien - bez względu na to czy klauny Xboxa twierdzą ze gra jest super czy nie na xsmieciu. 

haha jaki ból dupy :) Na XSX Cyberpunk jest jedyną grywalną konsolową wersją, a PS4.5? Klasa XSS. Pozdrawiam.

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie dick move tylko jako pierwsi pokazali ze trzeba z tym skończyć i tyle. Tiger czy Kingdom? Trudno ale w końcu trzeba od czegoś zacząć. MS tez powinien - bez względu na to czy klauny Xboxa twierdzą ze gra jest super czy nie na xsmieciu. 

Grałeś w ogóle czy na razie teoria jest odpierdalana nt. chujowości tej gry? 

Opublikowano

Co Wy chcecie od Kingdom, grałem premierowo na ps4 i owszem były różne mniejsze bugi jeden quest dalej w grze potrafił zgubić sejwa ale gdzie z tym porównaniem do cyberśmiecia i co się tam dzieje jak się czyta w temacie. 

Opublikowano
43 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po prostu Sony sprawdza na ile może sobie pozwolić w kwestii plucia na swój fanbase i jak widzę nigdy nie ma dość.

Co Ty, TVP się naoglądałeś?

To MicroSoft rucha swoich klientów, bo pozwala na nieświadomy zakup technicznego balasa i nie robi takiej akcji ze zwrotami, jak Sony.

No ale MS i dymanie to synonimy.

Opublikowano

CO kurwa xddd Sony usunęło tę grę, bo nie oferuja refundów jak MS xddd

Opublikowano
12 minut temu, 20inchDT napisał:

Te klapy to jednak naiwne i myślą, że kuternogi robi im dobrze bo wycofuje. Zresztą większość z tych co pisze to w ogóle widziało tę gierkę na jutiubie. Pozostają jeszcze nieświadome brajanki, co to oglądają tylko jakiś pokraków w internetach i nie potrafią wyrobić sobie samodzielnie zdania. 

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

Ty serio mówisz? O kurcze, to niezłe jaja. Całą grę musza usunąć, żeby nikt nie prosił o zwroty, czyli jak to u Sony średniowiecze technologiczno-usługowe.

Pozdrawiamy 2003. XDDD

Opublikowano
3 godziny temu, LiŚciu napisał:

Tak widzę jak minusujesz moje posty w topiku Cybera. Gra jest słabo zrobiona, cały świat o tym pisze, akcje po 260 pln, Sony wycofuje się ze sprzedaży ale Exact nie kurwa. W zaparte leci ze gra się super bo Xbox. Tylko w obozie botów takich jak Ty przyjmują. 

Co ja Ci poradzę na to że gram na Series X i po 42 godzinach gry nie wydarzyło się nic co psuło by mi jakoś mega odbiór gry, to że gdzieś jakaś broń wisi w powietrzu lub NCP się przewróci bez powodu? OLA BOGA zamknąc CD Project, karny kutas za wersje na PS4 czy Xboxa One, ale bądzmy fair i nie mówmy że wszedzie jest kaplica, bo nie jest, chłopaki włożyli masę pracy, ilość detali, smaczków, można się w tej grze zakochać, wiem że wszyscy porównują 2077 do GTA V a jeśli ja miałbym to porównywać, to GTA V nie ma nawet startu do tej gry, jest niczym słabym Sonowskim tasiemcem przy tej grze.

A minusuje Cie bo piszesz głupoty poparte czyimś bólem dupy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
Cytat

Cyberpunk 2077 – zwrot pieniędzy
SIE przez cały czas dąży do tego, aby zapewnić klientom wysoki poziom satysfakcji. W związku z tym oferujemy zwrot pieniędzy wszystkim graczom, którzy kupili Cyberpunk 2077 w PlayStation Store.  SIE usuwa też grę Cyberpunk 2077 z PlayStation Store aż do odwołania.

Gdy potwierdzimy zakup Cyberpunk 2077 w PlayStation Store, zaczniemy przetwarzanie zwrotu pieniędzy.  Zwróć uwagę, że czas zwrotu może być różny w zależności od metody płatności i instytucji finansowej.”

https://www.playstation.com/pl-pl/cyberpunk-2077-refunds/

@20inchDT Proszę nie siej fake news.

Opublikowano

Gram w najlepszą konsolową wersję CP, oczywiście na potężnym Series X, bugi się zdarzają, jeden nie pozwala mi ukończyć zadania pobocznego :potter:,ale mimo to bawię się znakomicie, Oczekiwałem Deus Exa w otwartym świecie i takiego Redzi mi dostarczyli. Jednak karny kutas się należy im, a raczej poszczególnym osobom, które zdecydowały że wypuszczą to na poprzednią generację. Dostali po łbach po latach głaskania i bardzo dobrze. Już się nie mogę doczekać jak ta gra będzie śmigać za rok :kaz:

Opublikowano

A to jakie kryteria mają decydować o ewentualnym usunięciu jakieś gry z PS Store? Ilość bóldupienia na Reddit? Oceny użytkowników na Metacritic? Rzut kością? Wróżenie z odgłosów wentylatorów PS5?

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

A to jakie kryteria mają decydować o ewentualnym usunięciu jakieś gry z PS Store? Ilość bóldupienia na Reddit? Oceny użytkowników na Metacritic? Rzut kością? Wróżenie z odgłosów wentylatorów PS5?

Może resetera jest tutaj wyznacznikiem i jakieś zabłyśnięcie pr'owe tj. patrzta jak dbamy o klienta, tutaj 3 i pół bomby za gierkę ale wycofuje my a ms nadal sprzedaje i oszukuje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.