Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale Ty lisciu jesteś odklejony. Kupując grę w MS Store masz 2 godziny na zwrot jak cokolwiek Ci się nie spodoba. I wielu userow z tego skorzystało w przypadku CP. To co Sony odwalilo przy CP, to zwykle partactwo, bo ta firma nie ma żadnego systemu zwrotu: płać 3 bomby za gòwno gierkę na 5h i spadaj na drzewo jak Ci nie podejdzie. Doprawdy, pro konsumenckie podejście.

Edytowane przez Shago

Opublikowano

JPRDL. Pod kamieniem siedziałem ostatnie dni Shago?

Opublikowano

Nie, mam się doskonale. Trochę mi się znudziło już pisanie w tym temacie. Jak widzę Weskera od miesiąca wrzucajacego posty z jednej, niczym nie wyróżniającej się gry, klapów oderwanych od rzeczywistości.. No, może się znudzić. Tymczasem gry czekają. 

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

Nie, mam się doskonale. Trochę mi się znudziło już pisanie w tym temacie. Jak widzę Weskera od miesiąca wrzucajacego posty z jednej, niczym nie wyróżniającej się gry, klapów oderwanych od rzeczywistości.. No, może się znudzić. Tymczasem gry czekają. 

Z tym siedzeniem pod kamieniem bardziej mi chodziło że pierdolisz jak potłuczony o tych zwrotach. Ale cieszę się bardzo że u Ciebie wszystko dobrze i że masz się doskonale. MIłego grania:lapka::)

Opublikowano

Jezu, jaka odklejka w niebieskim zespole. Sony bohatersko usuwa grę, którą samo dopuściło do wydania na PS4, no zbawcy. :dynia: 

Ja za to dzięki dobroci Króla Spencera odkrywam P E R E Ł K Ę Shadows of the Damned, zachwycając się OST-em mistrza Yamaoki (do zobaczenia w The Medium!) i poznając zakręconego S U D Ę 5 1. Jak się okazało, robi teraz exa na Switcha. Hmm, ta konsola staje się coraz bardziej atrakcyjna. Król Spencer nie tylko dostarcza gier, ale też poszerza horyzonty.

XGP? Rewolucja w gamingu. :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jezu, jaka odklejka w niebieskim zespole. Sony bohatersko usuwa grę, którą samo dopuściło do wydania na PS4, no zbawcy. :dynia: 

CW15: Czysta magia doprawiona szczyptą konsolowego pieprzu

Opublikowano

Nie no ziomek z tym konsolowym pieprzem to centralnie rozjebał, a combo z manifestem cipki22 wypaliło mi oczy. 

Piękna to musi być konsolowa brać 

Opublikowano
27 minut temu, drozdu7 napisał:

Nie no ziomek z tym konsolowym pieprzem to centralnie rozjebał, a combo z manifestem cipki22 wypaliło mi oczy. 

Piękna to musi być konsolowa brać 

polecam jeszcze uzytkownika quake96

Opublikowano

Dobrze choviaż, że queerexa ostatnio nie ma. 

Opublikowano

Klapy cisną Moralesa, gra na lata

Opublikowano

Może jednak mają resztki rozumu bo Morales się fatalnie sprzedal na obu plejkach.

Opublikowano

A już myślałem że temat umarł jak ta konsola Xbox.

Opublikowano

Faktycznie, włączony Spencer X nie emituje żadnych odgłosów i może sprawiać wrażenie martwego, ale nic bardziej mylnego!

Najwyraźniej konsola nie musi być wibro-odkurzaczem.

Opublikowano

Nic dziwego skoro ta konsola za ponad 2k w 2020 roku głównie jest wykorzystywana do gier z x360. Ciężko żeby się spociła przy starociach. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Nic dziwego skoro ta konsola za ponad 2k w 2020 roku głównie jest wykorzystywana do gier z x360. Ciężko żeby się spociła przy starociach. 

I w bonusie magiczny SSD 

Opublikowano

Jeszcze co do czasów ładowania i magicznych SSD to polecam poniższy film z pomiarami Monster Hunter World. Wychodzi na to że nawet series s ładuje gry szybciej niż ps5 :reggie:

I to znaczynie szybciej...

Opublikowano

Przecież ten pierdolstejszon żadnych argumentów nie ma na dzień dzisiejszy. Taki Gears 5 Hivebusters to kolejny wyższy poziom grafiki, a konsola dalej się nie poci, gdzie zaraz w takim PS5 dostałby pewnie zadyszki i jeszcze załączył jumbo jeta. 

Opublikowano

Ma duszę i magię.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

I pieprz, koniecznie pieprz.

Opublikowano
12 minut temu, devilbot napisał:

Jeszcze co do czasów ładowania i magicznych SSD to polecam poniższy film z pomiarami Monster Hunter World. Wychodzi na to że nawet series s ładuje gry szybciej niż ps5 :reggie:

I to znaczynie szybciej...

Ehh porównywać czasy ładowania na grach ze wstecznej kompatybilności. Na Xboxie Series X masz wersję z Xboxa One X, czyli pisaną pod mocniejszą konsolę z 12 GB ramu, na PS5 masz wersję z PS4 Pro (8 GB ramu), prędkość SSD nie ma tutaj nic do rzeczy bo i tak jest 'dławiony' przez CPU/GPU/RAM. Tak naprawdę gry ze wstecznej możesz mieć na zewnętrznym SSD (nawet nie nvme) i będziesz miał bardzo zbliżone prędkości do wewnętrznego SSD (zarówno na PS5 jak i Xie). Gry pisane pod nową generację tak szybko się wczytują (w parę sek) bo korzystają z tego dodatkowego modułu na APU.

Opublikowano

No te 4GB różnicy w RAM to na pewno ma wpływ na szybkość ładowania gry na next genach

Edytowane przez Czoperrr

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.