Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ide o zaklad, ze ta od xboxa ogarnia tez moderke na reseterze.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
16 minut temu, LiŚciu napisał:

Z konskim ryjem? Ja jebie:facepalm:

Opublikowano
4 minuty temu, schabek napisał:

Ty sie o sonke i nasze e k s k l u z i w y nie boj. Ty sie lepiej martw zebys nie odpalil kiedys xsmieca z komunikatem ze koniec grania bo Megan wpierdolila wszystkie gry z gejpassa

Spokojnie widać, że fioletowa lubi dobrze podjeść to nam użytkownikom gpu nie da krzywdy zrobić. To raczej sonowcy z tą laską będziecie napierdalać jakieś diety i aerobiki, a na końcu 360 zeta piękny kawalerze proszę położyć koło stolika po akcji. 

Opublikowano

Co ja teraz czytam, boty jarają się tą lochą ujebaną, jedni piszą że nawet ładna, drudzy że przy niej dobrze zjedzą, o ja pierdole. Ciekawe ilu już zwaliło do niej, po tych monsterach to musicie być nieźle dojebali w kałdun

Opublikowano

Ale z was spermiarze, obrzydliwe

Opublikowano

Megan Spust -faktycznie macie tam dobrobyt. 

Opublikowano

A L E      C Y S I E 

Opublikowano

Nadmienię, że Izunia z koła fortuny gra w gierki, oczywiście na PS4, bo nie na tej kurwie x-śmieciu bez gier. 

Opublikowano

od odkrywania literek po samograje sony, ambitnie

Opublikowano

Z Kinga miałem okazje porozmawiać kiedyś na WGW w Warszawie, bardzo fajna z niej laska, przynajmniej ma pojęcie o tym co mówi a nie jakiegoś jebanego Ibisza do premiery Cyberpunka biora.

Poza tym wiadomo ze marketingowo Xbox w Polsce nie istnieje bo jedyna osoba która go reklamuje to ASX.

Opublikowano

Podniecanie się wyglądaem growej hostessy w stylu Kingi z Playstation, czy naśmiewanie się z wyglądu jakieś randomowej menadżerki pracującej dla Microsoftu to coś czego nigdy nie zrozumiem u "graczy".

Nie interesuje mnie jak wyglądają, jaki mają kolor włosów i ile ważą ludzie odpowiedzialni za Gamepassa, ważne dla mnie jest to, że z tego co widać dobrze wykonuje swoją pracę, dostarczając gamepassa, który jest chyba niezaprzeczalnie najlepszym dealem dla każdego gracza.

tak samo nie interesuje mnie że koleś odpowiedzialny za Xbox Series X wygląda jak krasnolud

Jason_Ronald_2.jpg

liczy się dla mnie że zaprojektował razem z innymi, potwornie cichą, małą i bardzo mocną konsole, w przystępnej cenie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Stolik na działce posłużył mu za inspirację :notbad:

Opublikowano
7 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

jedyna osoba która go reklamuje to ASX.

Jaka konsola taka hostessa. 

Opublikowano

Klapy jak wiadomo nie posiadają dziewczyn, więc w ich smutnym zywocie konsolowego janusza pomagać sobie trzeba laskami w formacie .jpg. Co zostalo udowodnione powyżej. No beka, ze spermiarzy niebieskich.

Opublikowano
5 minutes ago, dee said:

Klapy jak wiadomo nie posiadają dziewczyn, więc w ich smutnym zywocie konsolowego janusza pomagać sobie trzeba laskami w formacie .jpg. Co zostalo udowodnione powyżej. No beka, ze spermiarzy niebieskich.

sugerujesz ze posiadacze konsol Xboxa sa bardziej przystosowani do zycia?

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Udowodniono ze 100% dokładnością , że posiadacze Xboxa = wygrywy życiowe i duży siusiak. 

Badanie przeprowadził Paolo na zlocie.

Opublikowano
15 godzin temu, Wesker napisał:

Co ja teraz czytam, boty jarają się tą lochą ujebaną, jedni piszą że nawet ładna, drudzy że przy niej dobrze zjedzą, o ja pierdole. Ciekawe ilu już zwaliło do niej, po tych monsterach to musicie być nieźle dojebali w kałdun

Tam chuj, adonisy się odezwały, dawajcie swoje fotosy to się pośmiejemy. Podejrzewam, że 90% klapersów to typowe janusze z piwnymi bębnami a z lachonów to widzieli co najwyżej jakieś Grażyny, max 3/10. 

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

Tam chuj, adonisy się odezwały, dawajcie swoje fotosy to się pośmiejemy. Podejrzewam, że 90% klapersów to typowe janusze z piwnymi bębnami a z lachonów to widzieli co najwyżej jakieś Grażyny, max 3/10. 

Widze że życie bota jest ciężkie. 

Opublikowano

Czytałem dziś o Switch Pro :reggie: 

Tymczasem na xCloud, nawet bez pada można pośmigać w G5 w kolejce po karpia.  

Screenshot_20201222_124926_com.gamepass.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.