Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wrzuć to ale w normlanej jakości retardzie. 

Opublikowano

DLC to jedna z najładniej wyglądających gier obecnie, tekstury ostre jak brzytwa, efekty cząsteczkowe i betonowe 60 klatek. Po więcej szczegółów odsyłam do analizy Digital Foundry

Pisać że gra ma tekstury rodem z wczesnego PS2 to trzeba mieć problem z oczami albo z głową

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

DLC to jedna z najładniej wyglądających gier obecnie, tekstury ostre jak brzytwa, efekty cząsteczkowe i betonowe 60 klatek. Po więcej szczegółów odsyłam do analizy Digital Foundry

Pisać że gra ma tekstury rodem z wczesnego PS2 to trzeba mieć problem z oczami albo z głową

Raczej to drugie. 

Opublikowano
36 minut temu, Wesker napisał:

Lepsza jakość jest w Ghost of t z PS4

najlepsze są te tekstury z wczesnego PS2, jaja

EE17A599-2B52-4B90-B90D-8753F8EE1D5E.jpeg

Wesker Ty jesteś taki niedojebany czy tylko udajesz?

Głośno myślę.

Opublikowano
46 minut temu, Wesker napisał:

Że tak zapytam, widziałeś na żywo na TV 4k Oled taki Demon Souls albo Moralesa?

Nie widziałem, ale widziałem co pisze internet. Czyli jesteśmy na tym samym poziomie jeśli chodzi o wiedzę o konsoli rywala.

tyle tylko że nie jestem debilem :) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

tyle tylko że nie jestem debilem :) 

Ale teoretykiem jesteś. Poczytałeś internet? No to kurwa hit. Przypominają mi się osły co TLOU2 widziały na YT i mówili że gra słaba i tylko fabuła ich interesowała. Sam łupiesz na słabszej weresji konsoli z poprzedniej generacji a taki wszechwiedzący. I to jeszcze jak nienawidzisz ludzi... 

Opublikowano

Paolo ty nienawidzący, zawistny  bydlaku, brzydzę się tobą. 

Opublikowano

Nie wiem, po co się wdajecie w dyskusję z typem od lalek barbie, pewnie wali w je kakało, albo chuj wie. Już go przeca wyjaśniłem, że bierze randomowe screeny z netu (te wklejanie The Division 2 XD), nie mając zielonego pojęcia jak w rzeczywistości ta gra wygląda, a już wyjeżdżanie z Forzą Horizon 4 z poprzedniej generacji, to już zjebanie niedojebania himalajów mózgowych, śmiem sądzić, czy ta jego kora mózgowa, czy tam płat czołowy, coś tam funkcjonuje, no ale wątpie, skoro się bawi jak zwierz z lalkami. Gra w Milesa, która notabene nie jest next genową gierką, bo ograć można i na PS4. Temat tak chujowy się zrobił, że żałośniej być nie może.

Opublikowano

Pokaż prawdziwe oblicze słabej grafiki a boty się odezwią :D 

14 minut temu, LiŚciu napisał:

Ale teoretykiem jesteś. Poczytałeś internet? No to kurwa hit. Przypominają mi się osły co TLOU2 widziały na YT i mówili że gra słaba i tylko fabuła ich interesowała. Sam łupiesz na słabszej weresji konsoli z poprzedniej generacji a taki wszechwiedzący. I to jeszcze jak nienawidzisz ludzi... 

mi się przypomniały osły co hejtowaly Death Stranding a później walili do „widoczków” i określali je mianem fotorealizmu, i nie ta gra oczywiście też nie wyszła na Xa 

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał:

Nie wiem, po co się wdajecie w dyskusję z typem od lalek barbie, pewnie wali w je kakało, albo chuj wie. Już go przeca wyjaśniłem, że bierze randomowe screeny z netu (te wklejanie The Division 2 XD), nie mając zielonego pojęcia jak w rzeczywistości ta gra wygląda, a już wyjeżdżanie z Forzą Horizon 4 z poprzedniej generacji, to już zjebanie niedojebania himalajów mózgowych, śmiem sądzić, czy ta jego kora mózgowa, czy tam płat czołowy, coś tam funkcjonuje, no ale wątpie, skoro się bawi jak zwierz z lalkami. Gra w Milesa, która notabene nie jest next genową gierką, bo ograć można i na PS4. Temat tak chujowy się zrobił, że żałośniej być nie może.

Który to od tych lalek? 

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wyszla za to na PC gdzie mogła rozwinąć skrzydła nieograniczona słabiutkim PS4. :)

Ale później, najpierw elita mogła zakosztować dzieła Kojima San

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

Gra z poprzedniej generacji! No takich jaj to jeszcze nie było, czujecie? Kupić nowa generacje i jarac się grą z poprzedniej? Tak doi tylko MS 

czujecie kupić PS5 i grać w God of War albo Horizon? Niby sztosy, niby pierwsze miejsca wszędzie ale to PS4 for GoD Sake. Pamietajmy! Najpierw gry next genowe a później można sobie odpalać wsteczna ale nie na odwrot

Next genowe gry na xboxa? A po co, a na co to potrzebne skoro... 

https://www.eurogamer.pl/amp/2020-09-16-microsoft-nie-polegamy-na-exclusivach-mamy-wsteczna-kompatybilnosc

Jak pokazało życie, jacyś frajerzy się znaleźli i kupili 4 raz tą samą konsole :pawel:

BEZ GIER!!!!!111

Opublikowano

Spoko, obiecali że wyjdą to poczekamy, może jakieś DŻIRSY nowe

ps. A potem zalegają Xy znowu na paletach i mało tego ZNOWU gorsza sprzedaż od PS5 (które w dodatku nie ma a i tak wygrywa to co dopiero jakby dystrybucja dostarczyła więcej egzemplarzy?)

8CE183A1-D8F8-4188-853C-DAD101825867.jpeg

Opublikowano
57 minut temu, Wesker napisał:

Ale później, najpierw elita mogła zakosztować dzieła Kojima San

Dzieki za beta testy, ale na PC nie mam takiej biedy że muszę rzucać sie wygłodniały na cokolwiek: czy to niespatchowana gra, przepłacone słuchawki czy niepotrzebny pilot do konsoli.

Cierpliwość jest cnotą. :) 

Opublikowano

Klapy:  Xbox nie ma gier 

Też klapy: MASTERUJĄ Moralesa i AstroBota od miesiąca 

Tymczasem zielona elita gejmingu nie nadąża z ogrywaniem sztosów na potężnym XSX :xboss:

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

No to coś w stylu kupienia nowej konsoli by ograć remake z PS3 

Co jest złego w pełnym remakowaniu starych klasyków, szczególnie tych cierpiących na różnorakie bolączki techniczne? 

Opublikowano
19 minut temu, aph napisał:

Co jest złego w pełnym remakowaniu starych klasyków, szczególnie tych cierpiących na różnorakie bolączki techniczne? 

No nic jeśli jesteś gotowy płacić 360 zeta vs. darmowe remastery od ms backward compability teamu. 

A ktoś tam od klapów pisał o frajerstwie. 

Opublikowano

A daj pan spokój, demonsy na ps3 mają tak ubogą grafe że 4k tylko pogorszyłoby ekspozycję. Tvgry zrobiło o tym materiał, gra została celowo przyciemniona dla fps xd

Opublikowano
52 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dzieki za beta testy, ale na PC nie mam takiej biedy że muszę rzucać sie wygłodniały na cokolwiek: czy to niespatchowana gra, przepłacone słuchawki czy niepotrzebny pilot do konsoli.

Cierpliwość jest cnotą. :)

A co jeśli powiem Ci że z słuchawek korzystam w 80% i z pilota obsługuje filmy 4K, Netflix i YouTube?

26 minut temu, lpcl napisał:

No nic jeśli jesteś gotowy płacić 360 zeta vs. darmowe remastery od ms backward compability teamu. 

A ktoś tam od klapów pisał o frajerstwie. 

A za abonament nie płacisz w GP? I nie mów mi że płacisz 4 zł bo to taki sam argument jak dla soniaczy kupienie gry za 350zł ogranie do granic możliwości i sprzedanie za 340zł. Pamiętaj też że to abonament, wypożyczanie gier, nic na własność i bez neta nic Ci nie zostaje, płacisz za usługę. To lepiej pożyczyć dziwkę czy mieć ją na własność?

z drugiej strony gry na Xa w pudełkach tak jak cold war też tyle kosztują ;)

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
46 minut temu, aph napisał:

Nie ma w tym nic złego, ale nie nazywajmy tego nową gra bo to remake :)

Opublikowano

Remake tylko graficzny, bo pozostały kod nie został ruszony.

Opublikowano

Zależy dla kogo, jak ktoś nie grał, to będzie to nowa gra, która wygląda jak z aktualnej generacji. To nie jest granie pierwszy raz w Mario 64 w 2020 r. Zresztą rimejki wymagają niemal tyle samo roboty, co każda inna gra.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.