Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wymówki. Jakby chcieli, to by kupili na premierę te plejki. Widocznie za mało kochają markę.

Jest tez opcja ze nie chca tego zjebanego szrota

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Izi też jest pocieszny z tym 4K/120 kiedy do niedawna tak bardzo zachwycał się 1440p/60 które było przecież nie do odróżnienia od natywnego 4K na konsoli, ale dwukrotnie płynniejsze.

Za to teraz kiedy już konsole wyświetlają 60 klatek w znacznie wyższych rozdziałkach niż 1440p to na QHD nie da się patrzeć i musi być 4K/120. :) 

pokaz mi grę na PS5 ktora wyswietla natywne 1440p przy 120 fpsach.

No chcialem by bylo chociaz te 1440p, ale jak sie okazalo nawet z tego leci, a i tekstury i efekty trzeba wylaczyc.

Spodziewalem sie wiecej, zwlaszcza ze bylo sporo pierdolenia o mocy RTX 2080, a tu przy 2070 te konsole nadal pierdza :dunno:

Opublikowano
12 godzin temu, 20inchDT napisał:
Zrobiłem już gałę Spenserowi, żeby były sztosy przez 3 lata. Nie musicie dziekować chłopaki.

Pasibrzuch daje znać, o taki

b9baea4d8df9187a0df9343c774b993a.jpg

i te wygłodniałe kundle już biegną robić to do czego zostały wyszkolone.
Klap kupuje raz GOTY, raz GOTG, innym razem poproszę 93%, teraz 90%, dziś mam ochotę na sztosiwo na 88%, a może muszą VR lepsza od największych serii na z-crapa? Proszę bardzo. 
Boty cóż, już się nie kryją ze są na poziomie Roksany z Białorusi, cyk na kolana i do dzioba, w nagrodę będzie jakiś żółty crap za dwa lata.

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał:

No chcialem by bylo chociaz te 1440p, ale jak sie okazalo nawet z tego leci, a i tekstury i efekty trzeba wylaczyc.

Spodziewalem sie wiecej, zwlaszcza ze bylo sporo pierdolenia o mocy RTX 2080, a tu przy 2070 te konsole nadal pierdza :dunno:

Wyparcie level „PC zastępuje konsole”. :dynia:

Opublikowano

Zgodzilbym sie gdyby tam zamiast RTXa byly konsole.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Wogóle to CW powstało na inauguracje nowej generacji. Proponuje żeby teoretycy którzy nie posiadają konsoli nowej generacji nie wypowiadali się w temacie bo to troche śmieszne że człowiek teoretyzuje o 120fps/4k i innych a gra na przykład na oneS - takie to słabe. Mam na myśli oczywiście teoretyków z zielonego obozu bo ich konsole zalegaja na półkach i wystarczy wziąć wstać, pójśc do sklepu i kupić. Panowie z niebieskiego obozu niestety nie maja takiej możliwości:(. Taka ta konsola PS5 jest zajebista że wszyscy chcąc ją mieć:kaz: więc niebiscy niech piszą co uważają za słuszne. Dziękuje. 

Dobra LiŚciu znowu bredzisz, akurat w pl to w zasadzie każdy średnio inteligentny pawian mógł nabyć sobie sonke, wystarczyło trochę poklikać, to nie zachód, gdzie w 5 min. cały zapas poszedł się jebać. 

A że taki Yeti wolał się iść najebać, po tym jak MS kupił bethesdę, to teraz trzeba tworzyć teorie jak z archiwum x. Jeszcze queerexa tutaj brakuje, razem z FBI i tym od norek. Już komplet pomyleńców byśmy mieli. 

Opublikowano

Ja bym chetnie widział w temacie Jerome'a i Sznurka. Na pewno lepiej by walczyli za markę niż takie jednostrzalowce jak Yeti czy Lisciu.

Opublikowano

Ale tu już nie ma z kim walczyć. Xbox sam się zaorał - znowu. Wystarczyło kolejny raz wypuścić konsole bez gier:ragus:

Opublikowano

beton gonna be beton, w co tam grasz teraz?

Opublikowano

Ma obie konsole ale i tak napier*** tu post pod postem. 

Opublikowano

W pracy jestem to nie gram. Posty pisze co kilka H jak mam chwile przerwy. Może też idzcie do pracy to 3 i pół bomby za gre nie bedzie wyzwaniem. Na razie wyparcie i GP za 4PLNY. 

Opublikowano
1 minutę temu, LiŚciu napisał:

Może też idzcie do pracy to 3 i pół bomby za gre nie bedzie wyzwaniem. Na razie wyparcie i GP za 4PLNY. 

no pogratulować myślenia - mam, to będę przepłacał i wyrzucał w błoto

Opublikowano
1 minutę temu, krzysiekp392 napisał:

no pogratulować myślenia - mam, to będę przepłacał i wyrzucał w błoto

No jasne. Mam poloneza to po co kupować mercedesa i przepłacać. Myślenie botów. Nawet mi już Was nie żal. 

Opublikowano

tylko że gry sony po 350 zł za sztukę to nie mercedes, tylko polonez w cenie mercedesa

Opublikowano
45 minut temu, LiŚciu napisał:

W pracy jestem to nie gram. Posty pisze co kilka H jak mam chwile przerwy. Może też idzcie do pracy to 3 i pół bomby za gre nie bedzie wyzwaniem. Na razie wyparcie i GP za 4PLNY. 

A jak myślisz gdzie są ludzie, którzy odpisują Ci na te Twoje dyrdymały? xD 

@krzysiekp392

Dokładnie, choć jak widać nie dla każdego liściu myśli, że sony serwuje mu merca w tej cenie tymczasem jest to polonez, no ale wytresowanie robi swoje. 

Opublikowano

Takie jaja No ale musiał kupić żeby pracownicy zobaczyli jak się prezentuje next gen

1F625CD5-A660-4382-8CEE-A64E0A4A29B3.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, LiŚciu napisał:

Ale tu już nie ma z kim walczyć. Xbox sam się zaorał - znowu. Wystarczyło kolejny raz wypuścić konsole bez gier:ragus:

To to DLC do Spidermana takie długie? 

xD

Liściu żnow na denaturacie leci żeby na karpia starczyło.

Opublikowano

No niestety CW już nie nadaje się do czytania, bo Sony jest tak długo na rynku konsol że przekroczyło masę krytyczną: fani przeszli w wyznawców, jak u Apple. Niestety, teraz już zadne argumenty do nich nie trafią: kult niebieskiego śmiecia połączony z latami dymania zrobił spustoszenie nie tylko w ich głowach, ale i też dupach

[*] dobranoc niebieskie karaluchy

Opublikowano
54 minuty temu, Wesker napisał:

Takie jaja No ale musiał kupić żeby pracownicy zobaczyli jak się prezentuje next gen

1F625CD5-A660-4382-8CEE-A64E0A4A29B3.jpeg

Dobre foto, jak zobaczyli bydleciątko to spierdalali w takich pędach, że nawet tenisówki zostawili. 

Btw sam dyrektor musiał kupić tak bardzo pragnęli tego pracownicy, że sami nie chcieli tego szajsu, dobra reklama. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

No niestety CW już nie nadaje się do czytania, bo Sony jest tak długo na rynku konsol że przekroczyło masę krytyczną: fani przeszli w wyznawców, jak u Apple. Niestety, teraz już zadne argumenty do nich nie trafią: kult niebieskiego śmiecia połączony z latami dymania zrobił spustoszenie nie tylko w ich głowach, ale i też dupach

[*] dobranoc niebieskie karaluchy

Dobranoc Pawełku, wróć jak kupisz konsole aktualnej generacji. 

Opublikowano
7 godzin temu, easye napisał:

Hm, chyba DMC5SE? Poza tym natywna rozdziałka ma coraz mniejsze znaczenie.

Opublikowano

Tak, tak, bo plejstulejszyn ma i bedzie miec nizsza.

Opublikowano
22 minuty temu, aph napisał:

Hm, chyba DMC5SE? Poza tym natywna rozdziałka ma coraz mniejsze znaczenie.

Gdzie? Chyba w świecie niebieskich? A zapomnianełem, że PS5 ma dlss. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.