Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
13 godzin temu, Wesker napisał:

Jedna gra typu Spiderman od Marvela potrafi zamieść całego Xa. Już dawno w niego nie gram ale uwielbiam sprowadzać do ziemi używając jego argumentów. To jest MARVEL = jakość i wygrzew, idealne na rozpoczęcie generacji :) 

103B636A-B388-471A-9F4E-7DA2B99457D7.jpeg

C2AF0709-1E1A-4BAA-9FC2-94D9675948B5.jpeg

Jak to dawno nie grałeś w pajonka? Myślałem, że to gra na minimum 150h jak Wiedzmin albo RDR2. 

Opublikowano

Niech już wyjdą w końcu jakieś nowe gierki na PS5, bo ile można oglądać pijackie sreenshoty weskera z DLC do Spidermana :pechowiec:

Opublikowano

Ale byście mieli przeyebane gdyby asax robił tak z sot, A ja z rdr po pijaku  :obama:

Opublikowano
14 godzin temu, lpcl napisał:

To musiałeś ostro na bani oglądać bo najlepiej 

Napisałem DRUGA. Co niczego nie umniejsza Moralesowi bo CP tylko na potężnej blaszce, więc konsolowo i tak wygrał.

Opublikowano
25 minut temu, aph napisał:

Napisałem DRUGA. Co niczego nie umniejsza Moralesowi bo CP tylko na potężnej blaszce, więc konsolowo i tak wygrał.

A grałeś na xsx w cybera, że piszesz o tym pc? Nie więc nie można twojej opinii traktować poważnie. Może chociaż obejrzyj na YouTube, tak wiem, że na ps5 tam full HD jest ale na xsx to min. 1800p. 

Opublikowano
25 minut temu, areka napisał:

Walczenie cyberszmatom :obama:

Idź poczytaj spojlery, może dowiesz się czegoś ciekawego teoretyku.

Opublikowano

uspokój się cyberareka

Opublikowano

Ale ten areka to jest dziwny chłopak 

Opublikowano
15 minut temu, areka napisał:

To w cw trzeba grać w gry? W ogóle na forum trzeba grać w gry żeby móc je oceniać (vide TLoU2)? 

Ta twoja krucjata przeciwko cyberpunkowi jest śmieszna. Musiałeś kapuche na akcjach stracić albo dostać w łeb puszką sprite, że tak się srasz wszędzie na tą grę, bo kurwa nie uwierzę, że nawet za te 200 pln ktoś może takiej cieczki dostawać. Gierki serious business. 

Opublikowano
9 minut temu, areka napisał:

O kurwa, ty serio bronisz tej "gry" xd 

50 godz. na liczniku, fajna gierka, tak wiem, że czytając spojlery ciężko to pojąć, ale czego wymagać na forum o gierkach bo przecież nie grania w nie. 

Opublikowano

Podejrzewa że Areka to zwykły teoretyk gamingu, nie grał ale się wypowie

Opublikowano

Boty to już maja we krwi że bronią zjebanych rzeczy. 

Opublikowano
3 minuty temu, LiŚciu napisał:

Boty to już maja we krwi że bronią zjebanych rzeczy. 

Idź posłuchaj terkotania cewek albo podładuj pada. 

Opublikowano
2 godziny temu, lpcl napisał:

A grałeś na xsx w cybera, że piszesz o tym pc

Jakiej MOJEJ opinii? Naucz się czytać deklu walony.

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:

Jakiej MOJEJ opinii? Naucz się czytać deklu walony.

Zamknij mordę pizdo. 

Opublikowano

Smutne są posty tych baranów, bo zazdroszczą sprzętu premium od MS.

Opublikowano

Ale świąteczna atomosfera w cw  :3

Opublikowano

Czaicie, że są frajerzy, którzy sprzedają wiedzmina 3 za 150zł, a jeszcze inny to kupią xDDD. Kwik, wiesiu w 4k za 15zł to jest to, a nie jakieś gówno rozmazane. Liściu wyjechałeś chociaż z białego sadu?

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Ale świąteczna atomosfera w cw  :3

W sumie nie powinienem tak odpowiadać ale niektóre jednostki nie rozumieją innego języka. Wszystkich wrażliwych użytkowników forum serdecznie przepraszam. :D

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Smutne są posty tych baranów, bo zazdroszczą sprzętu premium od MS.

Smutne jest wyparcie botów, nie potrafią zaakceptować że Miles obecnie dominuje technicznie na konsolach, głównie dzięki znakomitemu RT. 

Opublikowano

XDD hivebusters wygląda lepiej i jest w 60fps

Opublikowano
4 minutes ago, 20inchDT said:

XDD hivebusters wygląda lepiej i jest w 60fps

A to dodatek do gry z starego X, a nie nowa gra na nową generację... A nie czekaj... ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.