Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, messer88 napisał:

też jest baba z jajami spokojnie spodoba Ci się 

skoro brałeś udział w sesjach mocap-owych to stestuje, przekonałeś mnie

a jakaś opinia która nie jest z dupy?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Ależ zajebisty jest ekosystem Xboxa, kolejny killer Feature. Dla niego przesiadłem się na windę po latach bycia hardkorowym linuxiarzem. Gram sobie elegancko na XSX, a na święta wyjeżdżam do rodziny. Problem? Skądże. Biorę laptoka i gram dalej! 

Opublikowano
1 godzinę temu, Wesker napisał:

25EDEA15-A238-4FFD-A74B-EA4608C2E2DB.jpeg

65576935-E8C0-4DD3-8E94-19B1FAA91AFD.jpeg

16E5B5F8-F8A8-4FA6-A12B-F8CD40E7D40C.jpeg

FAC3FB90-24E6-498A-A73C-1DB92188C60E.jpeg

B3E1BF9D-96CE-41C1-A5AE-ED82DEED07AA.jpeg

01048D85-07DC-42E2-8AAD-F01B43F97DD4.jpeg

Przeszedłem wszystkie części Gears i Uncharted, ale takiego Nathana to ni chuja nie pamiętam. :dafuq:

Opublikowano

Pudziany jak zwykle wytyczają standardy graficzne

Opublikowano
1 godzinę temu, messer88 napisał:

jak nie lubisz kombojów, nie porwie Cię świat to gameplay tej gry nie ratuje 

Właśnie gameplay jest chujowy, bo pozostałe elementy 10/10 :/

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Drogie xboty, poprzednia generacja już poprzednia, więc proszę nie chwalić się tu grami wydanymi w poprzedniej generacji, nie ma takiej potrzeby bo w niej zwycięzca jest oczywisty. Skupiamy się na nowej generacji. Tak wiem, nie macie gier. Nic nowego, xbox has no games wiecznie żywe ;)

Opublikowano
6 minut temu, Mendrek napisał:

Skupiamy się na nowej generacji.

powiedziało sony "wierząc w generacje", do tego wydając remaster ds i pseudo remaster pajonka z 2018

Opublikowano
1 godzinę temu, 20inchDT napisał:

Właśnie gameplay jest chujowy, bo pozostałe elementy 10/10 :/

Gameplay jest spoko, tylko trzeba wsiąknąć w ten klimat i wolne tempo a nie jak klapy, granie na wyścigi i jak najszybciej opierdolić na pchlim. 

Opublikowano

IMO ta gra marnuje zbyt dużo czasu z życia. Wszystko musi mieć swoją animację, która trwa wieczność. Może i fajne za pierwszym razem, ale wkurwia potem. No i po misji rzucą cię na drugi koniec mapy i do obozu musisz jechać tym koniem i klikać ciągle A ;/// No thx rockstar.

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

IMO ta gra marnuje zbyt dużo czasu z życia. Wszystko musi mieć swoją animację, która trwa wieczność. Może i fajne za pierwszym razem, ale wkurwia potem. No i po misji rzucą cię na drugi koniec mapy i do obozu musisz jechać tym koniem i klikać ciągle A ;/// No thx rockstar.

No wiadomo nie sa to takie klasyczne pifpafy dla xdebili wiec mogą miec problem z wczuciem sie w to wszystko.  Ale tez nikt nie oczekuje od fanow strzelania do krasnali i goryli ze to zrozumieją :rayos:

Edytowane przez standby

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Drogie xboty, poprzednia generacja już poprzednia, więc proszę nie chwalić się tu grami wydanymi w poprzedniej generacji, nie ma takiej potrzeby bo w niej zwycięzca jest oczywisty. Skupiamy się na nowej generacji. Tak wiem, nie macie gier. Nic nowego, xbox has no games wiecznie żywe ;)

A ty nie masz konsoli. Mendrek has No aktualne plejstejszyn osrane wiecznie żywe. 

Opublikowano
16 minut temu, Hubert249 napisał:

A ty nie masz konsoli. Mendrek has No aktualne plejstejszyn osrane wiecznie żywe. 

Po co konsola, skoro jest youtube? 

Opublikowano
48 minut temu, standby napisał:

No wiadomo nie sa to takie klasyczne pifpafy dla xdebili wiec mogą miec problem z wczuciem sie w to wszystko.  Ale tez nikt nie oczekuje od fanow strzelania do krasnali i goryli ze to zrozumieją :rayos:

Błagam, zbastujcie z tym gadaniem o koneserach na forum pe, bo wyobrażam sobie was jako takich gości

images?q=tbn:ANd9GcSw-Zy-YVv6iEXcQVUALs2

Opublikowano

Tylko że to boty utarły sobie retoryke że na Sony to cinematic experience dla casuali a na xboxie P R O F E S J O N A L N E i W Y M A G A J Ą C E granie. Ja z kolei wyobrażam sobie Was tak:

hqdefault.jpg

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

na Sony to cinematic experience dla casuali

nawet nie skłamałeś

wdrażasz postanowienia noworoczne juz teraz czy po piwie piszesz co myslisz?

Opublikowano
27 minut temu, 20inchDT napisał:

nawet nie skłamałeś

wdrażasz postanowienia noworoczne juz teraz czy po piwie piszesz co myslisz?

Ja nie mam żadnych postanowień noworocznych. Moje życie jest cały czas zajebiste dlatego tez nabyłem PlayStation 5. A Ty zamiast biegać jak jełop po tematach żeby coś wykorzystać w CW to lepiej zamknij ryj. Debil. 

Opublikowano
2 godziny temu, standby napisał:

No wiadomo nie sa to takie klasyczne pifpafy dla xdebili wiec mogą miec problem z wczuciem sie w to wszystko.  

35 minut temu, LiŚciu napisał:

Ja nie mam żadnych postanowień noworocznych. Moje życie jest cały czas zajebiste dlatego tez nabyłem PlayStation 5. A Ty zamiast biegać jak jełop po tematach żeby coś wykorzystać w CW to lepiej zamknij ryj. Debil. 

Ładnie wam psycha posiadała w te święta. 

Odpalcie sobie może jakaś gierke z gamepassa to się wyluzujecie

Opublikowano

Oho, czteropak wleciał nie tylko przed grą, ale i przed odpaleniem forum :/

Opublikowano

Ja nie mam pojęcia skąd w posiadaczach PlayStation takie zachowanie, zapewniają przecież że mają super konsole, mnóstwo gier do ogrania więc powinni być szczęśliwy, ale jeśli spojrzeć na ich zachowanie to często widać tylko zawiść i agresję. Przykre.

Opublikowano

Sześciopak. Po czterech bym nie dał rady czytać tego co piszesz. :cool2:

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

Tylko że to boty utarły sobie retoryke że na Sony to cinematic experience dla casuali a na xboxie P R O F E S J O N A L N E i W Y M A G A J Ą C E granie. Ja z kolei wyobrażam sobie Was tak:

hqdefault.jpg

skad masz kurwa moje zdjęcie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.