Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 921,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, aph napisał:

Tia, jeśli chodzi o 60fps to tylko PS5.

Momentami ponad 15 fps.

Nxgamer zrobił face off z 1.04.

W wersji premierowej to było xsx- niższa rozdziałka i fps.

Teraz jest 1.06.

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

@aph99% 55+ Vs 60, 1% low to jest różnica o której piszesz. 

Napisałem "momentami". Fajnie, że zgodziłes się że tryb 60 fps na xsx serwuje grającym nieustanny stutter i judder.

6 minut temu, lpcl napisał:

Teraz jest 1.06.

Fajnie, niech dłubia przy tym.

Opublikowano

Aphormo to chyba drugi Mejm, prawdopobnie nie ma konsoli, nie grał w Cyberpunka ale za to ma najwięcej do powiedzenia jak gra działa na PS5 i Series X

Opublikowano

Dawno tu nie wchodziłem bo mam urlop i rozkoszuje się światem Cyberpunk. Gra działa świetnie na XSX. Nie mam żalu, mimo, że kosztowała mnie ponad 2k wliczając stracony hajs na akcjach :sir:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał:

Dawno tu nie wchodziłem bo mam urlop i rozkoszuje się światem Cyberpunk. Gra działa świetnie na XSX. Nie mam żalu, mimo, że kosztowała mnie ponad 2k wliczając stracony hajs na akcjach :sir:

Czoperr powiedz mi jedno odnośnie tych akcji - czemu je sprzedałeś? 

Opublikowano

A mówią, że boty biedaki cebulują na gamepassie.

Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Prawdziwy fan marki. I to szanuję. A tam typy się obrzygują a nawet gierki nie kupili. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

No pogralem dzisiaj sobie na sonce w Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon jak cos) i powiem ze no spoko moze byc szalu nie ma ale ujdzie ale kurwa jak mozna kupowac dla takiej gierki kloca za 23 bomby xDDDDDDDDDD I napierdalasz tymi samochodami przez reszte generacji bo nic innego nie ma zamiast kupic* ps5 i grac we wszystko co chcesz

*Kupic jak bedzie dostepne oczywiscie bo elita gamingu wykupila na calym swiecie. Tymczasem dzisiaj na spacerze z psem kichnalem ostro w chuj i w pobliskim mediaexpercie 4 zakurzone xkurwy z polek spadly. To taka ciekawostka ode mnie.

Opublikowano
32 minutes ago, LiŚciu said:

Czoperr powiedz mi jedno odnośnie tych akcji - czemu je sprzedałeś? 

Nie chce mi się tego trzymać blokując hajs długoterminowo i nie jest jasne jak szybko i czy w ogóle wrócą do dawnej ceny. 

Opublikowano
11 minut temu, Czoperrr napisał:

Nie chce mi się tego trzymać blokując hajs długoterminowo i nie jest jasne jak szybko i czy w ogóle wrócą do dawnej ceny. 

Nie stracił byś jakbyś nie sprzedał ale to wiesz. Tylko zaraz będzie dobra i tak sprzedaż, naprawa błędów, Cyberpunk nawet na lodówce, zapowiedz DLC, tytuły gry roku  plus bilans za q4 i cały roczny i ta cena szybko wróci. Dodatkowo przy takim spadku dużym świetnie się uśrednia. 

Opublikowano
39 minut temu, schabek napisał:

Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon

O kurwa, ktoś tu chyba do Łęczycy na butlę pojechał xD

Opublikowano

Klapy widzę w formie. 

Aph w dupie był uja widział, ale pierwszy do pisania bzdetow, przecież to nawet godności gracza nie ma :reggie:

Wesker alkoholik od miecha grac w DLC, czy to w ogóle wymaga jakiegoś komentarza?

I na koniec schabek, który porównuje tego śmiecia dirta 5 do Godrizona 4, racera o którym niebieskie karakany mogę pomarzyć, nawet mi ich nie żal i lisciu pulsujący takie teksty, jednak klap to klap tfu.

Opublikowano

PC w Console Wars a Dirt 5 jak Forza Horizon xDDDDD

Ładnie było popite w święta widzę.

I proszę więcej o PC tu nie wspominać.

Opublikowano

Dupy klapów pękają jak sprężynki w triggerach Dual sense. Trzy mocarne exclusivy już ograne i pozostaje wódka i forumek w oczekiwaniu na premierę Cyberpunka na PlayStation. 

Opublikowano
6 minut temu, eX4cT_PL napisał:

I proszę więcej o PC tu nie wspominać.

ale jak to, klapy zawsze robią megazorda z PS i PC jak walczą na argumenty z Xboxem

Opublikowano

Schabek: mamo, chcę Godrizona 4

Mama: Godrizona 4 mamy w domu 

Tymczasem w domu

Screenshot_20201229-222322.png

Edytowane przez dee

Opublikowano
16 minut temu, Lokomotywa napisał:

ale jak to, klapy zawsze robią megazorda z PS i PC jak walczą na argumenty z Xboxem

Jak trzeba pocisnąć Xboxowi to każdy ma PC z NASA, ale wywołani do odpowiedzi w dupie byli i gówno widzieli, starając się utwierdzić w przekonaniu, że te ich exy to nie kalka kalki i najbardziej przehypowane tytuły generacji. :reggie:

Opublikowano
No pogralem dzisiaj sobie na sonce w Dirt 5 (to taka gierka jak Forza Horizon jak cos) i powiem ze no spoko moze byc szalu nie ma ale ujdzie ale (pipi)a jak mozna kupowac dla takiej gierki kloca za 23 bomby xDDDDDDDDDD I napierdalasz tymi samochodami przez reszte generacji bo nic innego nie ma zamiast kupic* ps5 i grac we wszystko co chcesz

*Kupic jak bedzie dostepne oczywiscie bo elita gamingu wykupila na calym swiecie. Tymczasem dzisiaj na spacerze z psem kichnalem ostro w (pipi) i w pobliskim mediaexpercie 4 zakurzone x(pipi)y z polek spadly. To taka ciekawostka ode mnie.
Chciałeś powiedzieć elita alkoklapów , ,,dizajnerski,, statek kosmiczny z łamiącymi się spustami i sackboyem i spajderem na 3h za 3 banknoty sztuka.Oni chyba nastukani do sklepu wchodzili jak brali ten biały wygięty segregator XXL
Opublikowano

DXvEk5T.png

NIESAMOWITA KONSOLA -> ale...

jak ja uwielbiam te pseudo-obiektywne wynurzenia klapów :)

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

DXvEk5T.png

NIESAMOWITA KONSOLA -> ale...

jak ja uwielbiam te pseudo-obiektywne wynurzenia klapów :)

Community w komentarzach ciśnie autorowi za tendencyjny artykuł, odzyskałem wiarę w ludzkość <3

Opublikowano

Poniższa grafika pokazuje Xboxa Series X jak z gry Death Stranding.

Pick One

289864317.jpg

Opublikowano

Ale sexi ten xbox zaczynam powoli rozumieć tego gościa co ruchał roboty :). Jaki ten świr miał Nick bo zapomniałem xD 

Opublikowano

tekst napisany jest pod gównoburze w komentarzach na PPE wiadomo, ale generalnie autor ma rację. Jeżeli ktoś ma potężnego Peceta (a z tego co wiadomo posiadacze Playstation często takiego posiadają do ogrywania xboxowych tytułów), to Xbox Series X nie jest potrzebny, bo cała biblioteka xboxa trafia dzisiaj też na PC. Nie jest to sytuacja bynajmniej nowa, (np. z Xbox One X najpotężniejszą konsolą poprzedniej generacji było przecież tak  samo).

Xbox w przeciwieństwie to Sony czy Nintendo nie wymaga od konsumenta konieczności kupowania kawałka plastiku z logiem marki, równie dobrze można się cieszyć dobrocią z Gamepassa i 23 studiów wewnętrznych na PC czy chmurze. Dla nich liczy się żeby jak najwięcej osób kupowało ich gry i opłacało gamepassa. Konsola premium jak Xbox Series X czy tani nextgen jak Xbox Series S są tylko jednymi z punktów wejścia do tego ekosystemu, a nie fundamentem polityki firmy jak w przypadku konkurencji.

Są też ludzie którzy piszą teksty że Microsoft tym działaniem zaprzecza sensu kupowania konsoli, bo wszystko można ograć na PC i w chmurze. Ale to bzdura. 

Rynek jest duży i różnorodny. Nie ma jednego rodzaju gracza o tych samych potrzebach, są ich miliony i każdy z nich ma trochę inne potrzeby, jeden wybierze konsole premium za 2000 zł ze względu na wygode i stosunek jakości do ceny, inny złoży peceta z NASA za 10000 zł który odstawi Series X daleko w tyle, a trzeciemu nie będzie zależeć na jakości oprawy i wystarczy mu ogrywanie gier z Xboxa w chmurze na swoim telewizorze. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.