Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ale bym sobie zobaczył graficzke z MS Studios:fsg:

Spoiler

xboxgamestudiosHD.jpg

:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

na gry generacji trzeba poczekac. To nie tasiemce sony. 

12.06 greatness awaits

Opublikowano
5 godzin temu, 20inchDT napisał:

na gry generacji trzeba poczekac. To nie tasiemce sony. 

12.06 greatness awaits

A co to jakieś kolejne Prima Aprillis w zielonym bagnie się szykuje?

Opublikowano

Prima Aprilis to był na forumku jak jakiś niebieski głupek (zapomniałem nicka, ktoś pamięta :reggie:) sprzedał Plejśmieciarę5 i wkręcał forumowiczów, że gra na pustym kartonie po konsoli :shieeet:

Opublikowano

Prima Aprillis to jest deebil, piszący od 1000 stron o swoim pobycie w Choroszczy, jakby to miało jeszcze

kogos bawić ;)

Swoja droga karton po konsoli to i tak więcej, niż posiada większość zielonych niewolników ;)

Opublikowano

Największym żartem jest plejśmieciara 4.5. Najbrzydsza konsola w historii szpeci mi salon i się kurzy, mimo że teoretycznie są jakieś exy to i tak chuja warte nie licząc Returnala. No ale w rogaliki mam wyjebane więc super zakup. Gdyby nie chore ceny i dostępność już dawno poszłaby do żyda. Nawet odkurzać mi się tego ścierwa nie chce.

20220521_184000.jpg

Opublikowano

Ja swoją Plejśmieciarę5 chyba wyślę izer0nkowi do szpitala w Choroszczy. Niech chłopak ma trochę zabawy w tym trudnym dla siebie momencie:reggie:

Wróci silniejszy ( mądrzejszy niestety nie :sapek:)

Opublikowano

Ale wspominanie daty 12.06 biorąc pod uwagę festiwal CGI trailerów z poprzednich lat, philu spencerze i gracze nie idźcie tą drogą, nie idźcie

Opublikowano
10 minut temu, Ins napisał:

Największym żartem jest plejśmieciara 4.5. Najbrzydsza konsola w historii szpeci mi salon i się kurzy, mimo że teoretycznie są jakieś exy to i tak chuja warte nie licząc Returnala. No ale w rogaliki mam wyjebane więc super zakup. Gdyby nie chore ceny i dostępność już dawno poszłaby do żyda. Nawet odkurzać mi się tego ścierwa nie chce.

20220521_184000.jpg

Niezły brudas z ciebie. Mieszkasz w lepiance?

Opublikowano

Chyba nie wyraziłem się zbyt jasno. Nie odkurzam tylko i wyłącznie plejkurwy. Liczę na to że szary syf zakamufluje jej brzydotę.

Jutro przyjeżdża rodzinka więc trzeba będzie znowu schować tą odpustową zabawkę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Insiak to ten typ co robił 2 razy calaka w nowym Assasinie? Raz na Xboxie i raz na PS5.

No to chłop się zna na grach, nie ma co!

Opublikowano

Biegał za znacznikami po mapie to nie miał czasu syfu w chacie ogarnąć. 

Opublikowano

O kurde ale pojechali. Chyba się z tego nie pozbieram. No ale na PS5 nie wbiłem płatyny w asasynie. Taki tam szczegół xD Jesteście trochę upośledzeni, czyż nie?

No ale to nie zmienia faktu, że PS5 to chyba najbardziej odpustowy sprzęt ever. Jak ktoś mógł takie designerskie gówno puścić świat to tylko klapy wiedzą.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

lisciu i izi jak sobie nawzajem heheszki dają. Przeczuwam jakis bromance. Jeden nie gra w gry, a z drugim nikt nie chce grac w multi

deep-thirsty.gif

Opublikowano

Ale przynajmniej tajemnica zdjęcia rozwiązana. Ins, spoko flanela. 

Spoiler

comment_1605865991s6l3y2tKMicOYN55g6zLQV

Opublikowano

Kurde rozgryźli mnie. Trzymam plejszmatę pięć w budynku gospodarczym. Na nic więcej nie zasługuje hatfu.

Opublikowano

Co ty gadasz wgl spermoludzie jeden 

Opublikowano

https://www.ppe.pl/publicystyka/300490/microsoft-bez-duzej-gry-w-2022-roku-to-nie-mialo-tak-wygladac.html

Xpizda bez gier. O tym karaluchu jeden.

I najlepszy komentarz :

Gdyby nie olbrzymi marketing i ładowanie kasy w dobry pr to dziennikarze nie zostawialiby dzisiaj suchej nitki po xboxie. A doszło to wszystko do punktu, w którym fani xboxa po stronie xboxa stawiają gry multiplatformowe (gry, które wyszły też na ps). W dalszym momencie utrzymywana jest propaganda sukcesu game passa, i to w momencie, w którym największe platformy streamingowe i tak dają filmy ekskluzywnie do kin i dopiero po jakimś czasie trafiają do streamingu. Najśmieszniejsza jest ta swego rodzaju wojna domowa wśród ambasadorów xboxa. Niektórzy, którzy krytycznie wypowiedzieli się o xboxie już nie są ambasadorami Emotka MrGreen

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Dałem się nabrać (kolejny raz) na to pitolenie Phailure Spencera i kupiłem XSX na premierę ale na szczęście szybko przesiadłem się na ps5. Raz, że lineup na xa w ogóle mnie nie rusza a dwa, że oni nigdy nie wykorzystają mocy tej konsoli. Oni za dwie generacje może dojdą do poziomu gier ekskluzywnych z ps4 i to z naciskiem na "może". Game Pass kiedyś dostawał naprawdę fajne gry bardzo szybko po ich premierze, teraz to nawet nie komentuje co tam wpada.

Ale tam lecą bomby prawdy :obama:

Opublikowano

Dobrze, ze małpy wracaja do swojej zagrody. Cebularze won.

Opublikowano

Cebularze z gamepassem za 4zł, bo na gry nie stac
:xboxssie:

Opublikowano

Nawet jakby było stać, to nie ma żadnych gier :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.