Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

a dlaczego jimbo to robi? bo moze sobie na to pozwolic. te drony wszystko obronia

dave-chapelle-chapelle-show.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Masakra z tym sony, nawet kopiowac od konkurencji nie potrafią:kekw:

Co gamepass to gamepass jednak :sonkassie:

Opublikowano

Śmjeszne. Prawie tak samo jak ten niedoyebany ps+ za 5 bomb rocznie :kekw:

Opublikowano

Co to za festiwal PPE XD

Nie chce mi się wierzyć, że pasibrzuch odrzucił remake KOTORA biorąc pod uwagę, że oryginał wychodził na xboxa i PCty z pominięciem PS2. 

To samo z marvelem, jeśli się zgłosili do MS to raczej nie w sprawie spodermana bo Sony im tylko użycza licencję na pajączka i podejrzewam, że microsoft miałby robić jakieś hehe avengers.

Opublikowano
24 minuty temu, Bielik napisał:

Sony im tylko użycza licencję na pajączka

skąd info o tym że Sony ma licencje na growego pająka? Przecież IP należy do Marvela i wcześniej to oni decydowali komu jej użyczą. Wcześniej na przykład mieli umowę z Activision i Sony chyba nie miało nic do gadania na to że Acti robi gry o pajonku. Wiem że Sony ma jakąś formę licencji na filmy, ale gier z tego co wiem nigdy ona nie obowiązywała.

a z tym KOTORem to faktycznie lipa i Pasibrzuch nie powinien dopuścić do tego by taki tytuł omijał xboxa.

Opublikowano

Delikatnie mówiąc, chvjowy rok w zielonym szambie, więc boty rozjuszone, pozamykane w klatce, tak witają swojego Pana. Widać że cierpliwość się kończy. 

PS. Podobno później krzyczeli gdzie są gry!? 

Opublikowano

Beta CoDa, gra ze stajni MS, najpierw na PS5.

KOTOR, gra kojarzona z Xboxem. PlayStation. 

Starfield, gra, którą fani muszą robić sami w domu, bo MS nie dostarcza.

Xbox Was zayebe :kekw:

Opublikowano
46 minut temu, Bielik napisał:

Co to za festiwal PPE XD

Nie chce mi się wierzyć, że pasibrzuch odrzucił remake KOTORA biorąc pod uwagę, że oryginał wychodził na xboxa i PCty z pominięciem PS2. 

To samo z marvelem, jeśli się zgłosili do MS to raczej nie w sprawie spodermana bo Sony im tylko użycza licencję na pajączka i podejrzewam, że microsoft miałby robić jakieś hehe avengers.

To była chwila rozsądku i dobroci ze strony Microsoftu. 

Po prostu chcieli by te gry wyszły.

Dzięki zostawieniu tych tematów profesjonalistom, mnany np. wspaniałego i najlepszego w historii growego Spider-Mana, eksluzywnie na PlayStation rzecz jasna ;)

Opublikowano

Dzięki przejęciu acti przez mśmieci, to wkrótce posiadacze ps4 i ps5 jako pierwsi ograją betę mw2. Dzięki karaluchy xd. Dodatkowo hogwart jest promowany grubo na ps5, więc wiadomo, że na gufnoiksie będzie dropić i gorzej działać. 

Jeszcze brakuje tego, że crapfield wyjdzie też na sonke i boty bez godności nie wyjdą z kanałów. 

Opublikowano

Klaperscy nadal tkwią w procederze niszczenia branży. Chłopaki, dajcie developerom zarobić! Wymieniając i sprzedając używki bezpośrednio doprowadzacie do bezrobocia, głodu i zamykania dobrych ekip :daddy:

image.png.51e63f7434237c57d3f3fb9a7495a537.png

Opublikowano

I mówi to złodziej który ciągle siedzi na emulatorach.

Opublikowano
3 minutes ago, LiŚciu said:

I mówi to złodziej który ciągle siedzi na emulatorach.

Ogrywam tylko gry, które posiadam na fizycznych nośnikach :daddy:

Argument z dupy, pokaż mi gdzie kupić nowe gry z PSX i PS2 tak aby wydawca zarobił, nie mów mi o wybrakowanym PS Store.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

nie mów mi o wybrakowanym PS Store.

fajna wymowka :lapka:

Opublikowano

No niezle sobie i nam wmawia ze niby nie okrada wydawców gier. Złodziej i tyle. 

Gry na psx na bieżąco kupuje na psvite. Gry na ps2 są dostępne w internecie na całym świecie. Ale po co szukać jak można ukraść. 

Opublikowano
4 minutes ago, Donatello1991 said:

Ps plus premium

Preferuję Tekken 3 od Tekkena 2

Just now, LiŚciu said:

No niezle sobie i nam wmawia ze niby nie okrada wydawców gier. Złodziej i tyle. 

Gry na psx na bieżąco kupuje na psvite. Gry na ps2 są dostępne w internecie na całym świecie. Ale po co szukać jak można ukraść. 

Mam ponad 40 gier w pudełkach na PS2, większość kupiona na premierę a nie śmierdzące używki z neta

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

A ja mam w domu 3 samochody wiec czwarty sobie ukradne.

Opublikowano
7 minutes ago, LiŚciu said:

A ja mam w domu 3 samochody wiec czwarty sobie ukradne.

Powinieneś się podzielić z mniej zamożnymi ludźmi. To niemoralne.

Opublikowano

uzywka niczym sie nie rozni od pirata. W obu przypadkach dev nie zarabia.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Klaperscy nadal tkwią w procederze niszczenia branży. Chłopaki, dajcie developerom zarobić! Wymieniając i sprzedając używki bezpośrednio doprowadzacie do bezrobocia, głodu i zamykania dobrych ekip :daddy:

image.png.51e63f7434237c57d3f3fb9a7495a537.png

Zrobiłem 100% i wszystko co możliwe w tej grze i mam przywilej nie to co GPU że płacisz i chuja masz.

Opublikowano

FTis6lZXEAEqZfh?format=jpg&name=large

https://kotaku.com/ps5-ps-plus-upgrade-discount-price-fiasco-sony-playstat-1848970009?utm_campaign=Kotaku&utm_content=1653415104&utm_medium=SocialMarketing&utm_source=twitter

ruchania niebieskich cweli przez Ryana ciąg dalszy  :kekw::kekw::kekw:

miała być odpowiedź na XGP a jest ujowy ps now pod nową nazwą, 2x droższy i ze znacznie mniejszą ilością gier, gier w niskiej jakości, gier bez ulepszeń, w totalnym burdelu abonamentowym i dawaniu dupy Ryanowi, klapy to lubią  :kaz:

Opublikowano

Gamepass to nie jest usługa dla prawdziwych graczy.

Korzystałem ponad rok ot ciekawostka sprawdzić kilka indyków ale nikt posiadający te usługę nie gra w gry i ich nie kończy.

W dodatku developerzy i wydawcy w większości przez wrzut swojego tytułu na premierę do gamepassa poszli z torbami o czym coraz głośniej mówi się w branży .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.