Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Mendrek napisał:

Spencer to najlepszy hidden-CEO Sony od lat.

• wychodzi więcej gier w roku od PlayStation Studios na Xboxa niż od Xbox Game Studios
  • kupuje wielkie studia, po czym wydaje ich gry wpierw na PlayStation
  • robi Game Passa aby sprawdzić czy zadziała, a potem go udupia śmieciową ofertą tuż przed premierą analogicznego abonamentu od Sony
  • gdy kończy się pandemia i branża wydobywa się ze śpiączki, pozwala na to, by jedyne wielkie ex'y na Xboxa zostały przesunięte na kolejny rok
  • wspomnę tylko też, że poprzednia generacja za jego kadencji to była totalna dominacja PlayStation nad Xboxem

Nikt tak wiele nie zrobi ostatnio dobrego dla PlayStation niż on. Dlatego w imieniu klapów - dziękujemy Panie Spencer! ;)

Klaperskie manipulowanie faktami.

Ad1 jest to spowodowane umowami, które były zawarte przed przejęciem, Sam Phil mówił, że to szanuje i nie ma zamiaru nic z tym zrobić, więc Klapie znaj łaskę Pana Phila.

Ad2 jak wyżej zawarte umowy plus czysty biznes znaj klapie łaskę Pana Phila 

Ad3 udupia to was sony na każdym krokiem, płatne upy, pożal się wsteczna kompatybilność w 50hz i gry, które już dawno macie za sobą choć fakt nie Ty Mendrek Ty jeszcze masz to przed sobą.

Ad4 z jakiej śpiączki wszystko jest przekładane, MS to nie jedyna firma, która ma problem z dotrzymaniem terminu.

Ad5 to wspomnij też, że musiał przez pierwsze lata sprzątać bajzel po przedniku i jego wizji, może i dopiero teraz zaczyna się odkuwać, ale top dzięki nie mu na PS5 działają gry z PS4 to dzięki niemu dostajecie PS plus w nowej odsłonie, gość rozdaje wszystko jak szalony, żadnych dodatkowych opłat podczas gdy twoje kochane Sony, które wygrało tamtą generację ciągnie od ciebie każdego złamanego grosza i podnosi ceny swoich gier wmawiając wam, że jakość  ctrl c, ctrl v kosztuje...4 the players dymanie nie zna granic! 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Microsoft to poważny biznes i nie są na tyle małostkowi, żeby łamać umowy.

Opublikowano
20 minut temu, Lord Protector napisał:

gość rozdaje wszystko jak szalony

Rozdawnictwo zawsze wychodziło w historii świata na plus, no tak xD

Opublikowano

Odpuszczam sobie już te CW bo o miesięcy ta sama gadka wystukiwana w klawiatury tych samych klapeuszy nie grających w gry i mających poukrywane profile. Rozmówca powinien być na poziomie, teoretyzować możecie sobie na PPE.PL.

Opublikowano

Kolejny opuszcza tonący statek,  no ale tego zielonego gowna juz nie da sie bronic, bo nie ma czym :lapka:

Opublikowano

Xbox broni sie jakością, niebieskie gówno ma tylko szczekające kundle, które po wyjściu z CW grzecznie odpalaja Xboksa :shieeet:

Opublikowano
29 minut temu, dee napisał:

Xbox broni sie jakością, niebieskie gówno ma tylko szczekające kundle, które po wyjściu z CW grzecznie odpalaja Xboksa :shieeet:

Sam fakty że klapy z forum pobiegały po XSX i na nim grzecznie grają a śmieciara 4.5 służy jako mem bez gier w necie to wystarczy  :banderas:

Opublikowano
6 minut temu, Daddy napisał:

Sam fakty że klapy z forum pobiegały po XSX i na nim grzecznie grają a śmieciara 4.5 służy jako mem bez gier w necie to wystarczy  :banderas:

Dawaj graficzke z setka studiów z MS - dawno nie było. :kekw: I jeszcze pasibrzucha wrzuć pod ta graficzke ze studiami żebyśmy mieli pewność ze to on zapewnił ten róg obfitości na Xboxie:xboxssie::asax:

Opublikowano
50 minut temu, Czoperrr napisał:

Odpuszczam sobie już te CW

Ej ale wróć po 12 czerwca, bo wtedy xbox ich zayebie :)

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał:

kolejnymi zapowiedziami bez pokrycia :xboxssie:

Opublikowano

Ja się cieszę, że dzięki temu nowemu plusowi niebiescy #mopsiarzegamingu w końcu ograją sobie God of Wara czy Infamous :kaz:

Nawet jeden klap, który zaliczy jakiegoś eksa na sonkę to już potężna zmiana na plus w niebieskim środowisku bajkopisarzy i patologicznych kłamców :shieeet:

Opublikowano

Skonczylem w tym miesiacu wiecej exow na Sonke, niz wyjdzie w tym roku na xboxa, przestan ćpać :)

Opublikowano

Witam. Czy ktoś z państwa obecnych przechodził taka patologie jaka teraz ja przechodzę? Próbuje sprzedać XSX od około dwóch tygodni i ni chuja. Allegro olxy marketplacy ale niet. Garstka zainteresowanych, paru olxowych oszustów whatsapowych i jeden gostek o nicku matilegia. Taka wartość konsoli że się matiki z legi odzywają. Myślałem że na forumku szybko pójdzie ale nie, chyba będę musiał spuścić cenę do 1800 żeby się tego !?$&@ pozbyć. Nikt nie chce szrotów bo leżą zawalone paletami na sklepach. Cytując klasyka "Co Sonka to sonka."

Opublikowano
15 minut temu, drozdu7 napisał:

kolejnym brakiem dat? This is waiting

Opublikowano

12 czerwca

Jefferson County issues scam alert about false jury duty phone calls

Oczywiście bociska łykną jak małe dziewczynki cukierki od pedofila na placu zabaw. Największe naiwniaki w branży.

Opublikowano
16 minut temu, Popi napisał:

Witam. Czy ktoś z państwa obecnych przechodził taka patologie jaka teraz ja przechodzę? Próbuje sprzedać XSX od około dwóch tygodni i ni chuja. Allegro olxy marketplacy ale niet. Garstka zainteresowanych, paru olxowych oszustów whatsapowych i jeden gostek o nicku matilegia. Taka wartość konsoli że się matiki z legi odzywają. Myślałem że na forumku szybko pójdzie ale nie, chyba będę musiał spuścić cenę do 1800 żeby się tego !?$&@ pozbyć. Nikt nie chce szrotów bo leżą zawalone paletami na sklepach. Cytując klasyka "Co Sonka to sonka."

Nowke w jakiejs cebuli widzialem za 2000zl ostatnio, nikt tego gowna nie chce.

Opublikowano

Ja swoja sprzedałem za 1650, gdy Daddy pisał, że ludzie kupują po 3k xD

Opublikowano
18 minut temu, Popi napisał:

Nikt nie chce, tego gowna. Sam sprzedałem za 1700 ponad miesiąc temu i pocałowałem w rękę, że taka dobra oferta. Bez gier, bez perspektyw, tona scamu i na deser jeszcze musisz oglądać mitomana ulańca co od 8 lat pierdoli, że ma erekcje nad tym co jego studia robią. 

Opublikowano
36 minut temu, Popi napisał:

za 1900 to mozna giftcardami nowke kupic z oficjalnej strony ms. szukaj frajerow gdzie indziej

Opublikowano

Tego jeszcze w historii CW nie było. Niebiescy BEZKONSOLOWCY szczycą się byciem BEZKONSOLOWCAMI :obama:

Opublikowano

Xbox master race kupuje tylko nowe sprzety, a na sony uzywane konsole, uzywane gry i schlapane pady od donka

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że wśród niebieskich małp najpopularniejszym sprzętem jest PS4 Amator, to ta decyzja Sony jest bardzo rozsądna:reggie:

Opublikowano

o kurwa, crossgeny do 2025? XD Grucha insider przepowiada anihilacje klapow

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.