Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Sony trzyma klapków krótko za mordy :dynia:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Dobrze, że jak to piszą boty, nie samymi exami człowiek zyje :obama:

Opublikowano

IGN i grucha po nich spisujący przez translator googla

wyciąganie wniosków z pizdy po obrazku ze statystyką XD

piękna nadinterpretacja i paliwo dla dzbanów

nic tam nie było o ciągnięciu crossgenów do 2025

edit. widzę że już nawet link do źródła z ppe nie działa XD

Opublikowano

no i co z niego wynika?

Stek bzdur wyciągnięty z dupy po anal izie tego obrazka

9f143af4ce4c21f27d58.png

który nie mówi nic o powstawaniu gier tylko o zyskach z first party do 2025 i to jeszcze w luźnym założeniu,  poprzednia generacja jeszcze będzie trochę żyła(przypominam że mejm dalej gra na PS3 XD) i dalej będą na niej ludzie kupować gry czy opłacać Premium plusa

Opublikowano

Polewka ze wsparcia ps4 mając jako nextgena XSS.

Śmieciarze - nie zmieniajcie się :kekw:

1 minutę temu, Figuś napisał:

no i co z niego wynika?

9f143af4ce4c21f27d58.png

który nie mówi nic o powstawaniu gier tylko o zyskach z first party do 2025 i to jeszcze w luźnym założeniu,  poprzednia generacja jeszcze będzie trochę żyła(przypominam że mejm dalej gra na PS3 XD) i dalej będą na niej ludzie kupować gry czy opłacać Premium plusa

To tylko deeeebil, położyć lachę 

Opublikowano

Czy ja dobrze rozumiem, że te słynne gry ekskluzywne na PS5 którymi żyją klapki to tak naprawdę gry na PS4, PS5 i PC? 

Mam nadzieję, że wasze laski nie są tak "ekskluzywne" jak gry na PS5 :dynia:

Opublikowano

Ja pierdole xD zjebane boty nawet nie potrafią prostego wykresu z dwoma pionowymi paskami zinterpretować:kaz: nie dziwota, że spermer ich tak rucha bez mydła obiecując najlepsze e3 od 8 lat:kekw:

Opublikowano
12 minut temu, Figuś napisał:

no i co z niego wynika?

Wynika wyraźnie, że PS4 będzie wciąż wspierane. Wnioski niech każdy wyciągnie sam.

Mopsiarz który po angielsku potrafi tylko " w gumie fifty, bez gumy one hundred" próbuje analizować teksty w tym języku. To zbyt śmieszne nawet na standardy CW :obama::kaz:

Edytowane przez dee

Opublikowano

Gry śmieciarzy z sorry do 2025 na PS4 żyjecie tam klapy na tym wysypisku? :kekw:

Wierzymy w generację :kaz:

Hendrixowy dysk rozkręci się w 2027 xd

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Nadchodzą ciężkie czasy dla tych którzy gry wartościują przez pryzmat tego czy ktoś inny w nie zagra. :smutas: 

Plejka straci tożsamość 

Opublikowano

Czyli teraz najlepsze wersje samograjów dla małp od Sony będą wychodziły na PC. Dla klaperskich z plejśmieciarą5 polecą ochłapy, rozmazane guvna w 30fps :shieeet:

Opublikowano

Równie dobrze klapy mogły zostać przy PS4 pro, gry potrafią na tym lepiej wyglądać niż na smieciu4.5  xDDD 

Opublikowano

Tak jak wy zostaliście przy poprzedniej generacji? Nie dzieki, wole nextgena:szopenhauer:

Opublikowano
28 minut temu, messer88 napisał:

Plejka straci tożsamość 

czas przypomnieć słynny cytat Starha z 2019 r. :

Cytat

Xbox skończył się kiedy MS oddał to czego SONY I NINTENDO bronią i będą bronić do śmierci - własnego "Ja", swoich marek dzięki którym gracze ich kochają!

tak było 3 lata temu, a dzisiaj: 

Opublikowano
34 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja pierdole xD zjebane boty nawet nie potrafią prostego wykresu z dwoma pionowymi paskami zinterpretować

to interpretacja waszego guru gruchy

Opublikowano
9 minut temu, LiŚciu napisał:

Nie dzieki, wole nextgena

Wiemy, dlatego kupiłeś XSX :cw:

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

no i co z niego wynika?

9f143af4ce4c21f27d58.png

gdyby ten wykres mówił o zyskach z first party to byłby podpisany "profits by platform" a nie "releases by platform" :lapka:

tak czy inaczej nie wiem jak ktoś na podstawie tego obrazka wywnioskował że Sony będzie wydawać crossgeny do roku fiskalnego 2025. Bo ja tu widzę że w 2025 r będą wydawać gry na PS5, PC i mobilne. PS4 brak i bardzo dobrze. 

Opublikowano

Sniper 5 wylądował w smiec passie I gra już martwa:dynia: nikt nawet nie chce rozmawiac o pazdzierzu z tego smietnika. Czy moze byc lepszy dowod, ze laduje tam sam szrot?:kekw: nikogo juz nie dziwi, ze ten smietnik ma dwa razy mniej subskrypcji niż nadusluga ps+. Ciągle się oddala:obama:

Opublikowano
17 minut temu, ASX napisał:

czas przypomnieć słynny cytat Starha z 2019 r. :

a widzisz mi się wydawało że śp @schabek coś takiego wieścił o upadki marki wraz z pojawianiem się eksów na pc 

Opublikowano

Boże, co trzeba mieć w bani, żeby trzymać posty i screeny z 2019 rok:dynia:

Opublikowano
11 minut temu, PanKamil napisał:

Sniper 5 wylądował w smiec passie I gra już martwa

u czezkiego mozna kupic za 228 na playstation, nawet wklejał linka w odpowiednim temacie :lapka:

we eating good boys

Opublikowano
22 minuty temu, messer88 napisał:

a widzisz mi się wydawało że śp @schabek coś takiego wieścił o upadki marki wraz z pojawianiem się eksów na pc 

ano też było:

W dniu 26.03.2021 o 13:02, schabek napisał:

Z reszta jebac. Juz dawno temu powiedzialem co sadze o tych plotkach romansowania z pctem i zdania nie zmienie. Dzien w ktorym gry takie jak tlou, uncharted czy god of war pojawia sie na pc bedzie dla mnie dniem smierci PlayStation. Od tej pory to bedzie zwykly kawalek konsoli bez duszy i tozsamosci jak xbox. Ale nic nie wskazuje zeby to mialo sie wydarzyc poza plotkami randomow z twittera do ktorych pucuje sie deep thorat

God of War już jest, Uncharted bedzie w przyszłym miesiącu, zostało jeszcze TLOU i coś mi wydaje że nie trzeba będzie długo czekać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.