Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Pitu pitu a tymczasem bot wieczorem w sypialni. 

20220514_205448.jpg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Ładnie tak wyciągać na forum publiczne seks taśmy użytkownika spermatello? :<

Opublikowano

??? Bardziej pasuje do twoich wcześniejszych wyczynów :smutas: klapy to są zwierzęta jednak

Opublikowano

Kamilek to był ten co publicznie przyznał się, że nie lubi fajnych gierek czy coś źle pamiętam?

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Kamilek to był ten co publicznie przyznał się, że nie lubi fajnych gierek czy coś źle pamiętam?

tak

W dniu 23.03.2021 o 12:35, PanKamil napisał:

Przebiłem się przez transistory, valiant heartsy itd. i hipsteriada z sojowym latte może się nad tym spuszcza ale jako dorosły człowiek mam mniej czasu na granie więc robię dużą selekcje gier w które gram i nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca. Rozpływam się w blockbusterach i jedyne indie jakie bym zagrał to hades i może cuphead ale to ze względu na fajny styl i design.

to tak jak nazywać się fanem kina  i chodzić do kina tylko na blockbustery w stylu transformersów czy szybkich i wściekłych

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o ten post z RE, Dishonored, Alienem i Doomami jako chujowymi gierkami, ale jak widać spirala szaleństwa sięga znacznie głębiej

Opublikowano

Musicie go zorzumieć - na tych grach nie ma znaczka sony to skąd miał wiedziec, ze sa dobre

Opublikowano

Ten psychol z marca posty wyciąga :dynia: tak, szkoda mi czasu na indie kupsztyle kiedy tylko sztosów się gotuje. No ale trzeba przekonywać mnie, a zwłaszcza samych siebie, że grzebanie w indyczym worze powoduje, że jest się znawcą gierek:) W zielonym kurwidołku zresztą panują trzy zasady:

-gra jest fajna/zaskakuje na plus kiedy wpada do smiecpassa

-gra jest sztosem kiedy wpada na premiere w smiecpassie

-gra MOŻE być goty tylko jak jest na kurwboxie

Przecież już teraz mogę napisać jakie będą opinie o plague tale 2, atomic heart, scorn, replaced itd. Tutaj nawet na premiere tych gier nie trzeba czekać:pawel:

Opublikowano

Jakby wszyscy tak zmienili nagle hobby to okazałoby się, że plejszmaty schodzi dwie sztuki na miesiąc. Lepiej wpierać sobie i wszystkim wokół bycie ekskluzywną dziwką rajana prawdziwym zagrajmerem

Opublikowano

Kamilek to gość który szkalował nowe wolfensteiny, bo są za trudne i niemcy go bijo :reggie:

No typowy klaperski, nie gra w gry, nie zna się na grach, cały  jego świat to PPE i CW :dunno:

Opublikowano

smutny człowieczek. U klapów to na serio jakiś dziwny team jest

Opublikowano

Kamilek niezły graczyk :dynia: zresztą jak cała ta niebieska ferajna. Odpalą sobie konsole raz na tydzień bo kościele i wielcy c0rwa zagrajmerzy

Opublikowano

Klapki to taki osiemdziesięcioletni dziadek, konar już nie dyga, ale chociaż sobie popatrzą hehehe 

Smutne, że firma Sony kastruje graczy i potem zostają niebiescy gawędziarze, którym Dual Sense na jednym ładowaniu działa miesiąc :dynia:

Opublikowano

Jaka grupa wsparcia i wyparcia:obama: widzę, że próba dygnięcia na kolejne indory/gunwogierki w smiecpassie wymaga naprawdę dużego grupowego wysiłku:kekw:

Opublikowano

czyli tak kamilek najpierw napisał

Cytat

nie ma tu miejsca na hipsterowanie z grami z budżetem na poziomie porcji frytek w maca

a potem okazuje się, że stołuje się tylko w fastfoodzie

Cytat

Rozpływam się w blockbusterach

Opublikowano

Jak tam twoje blokbastery zagrajmerze, setka godzin w miles morelas już pyknęła?

Opublikowano

Kamilek to kuzyn MOPŚcia, w nic nie grają tylko sobie nawzajem gały opierdalają :sonkassie:

Opublikowano
3 minuty temu, messer88 napisał:

ja czekam na opinie o Plague 2, może tym razem nie będzie sekcji z chowaniem się za wózkiem 

Ale po co czekać? Opinie botów po wpadnięciu Plague 2 do smiecpassa:

"świetna relacja rodzeństwa"

"wciągająca historia"

"myślałem, że zainstaluje i skasuje, ale nie mogę sie oderwać"

"usunęli wszystkie bolączki jedynki"

"mój kandydat na goty, nigdy się tego nie spodziewałem"

Tu kuwa nie ma na co czekać:kekw: przecież jak gra wpada do smieciary to zielone zwierzeta glupieją jak psy w schronisku w sylwestra :pawel:

Opublikowano

Opinia kamilka gracza o jedynce 

W dniu 23.07.2021 o 20:43, PanKamil napisał:

Gierka zaskoczyła mega na plus. Widać, że inspirowali się the Last uf us. Ciekawe skille i ich wykorzystanie. Są irytujące momenty przy strzelaniu z procy ale chyba brakło budżetu aby to dopracować.  Dualsense mega podbija imersje i wyrywa z kapci. 

No może Ci poprawia strzelanie i będzie ostra martwica mózgowa przy haptyce. 

Opublikowano

Zaskoczyć na plus kiedy spodziewasz się gunwa, a być sztosem to dwie różne sprawy:) Faktem jest duża zasługa dualsense kiedy szczury są blisko to jest masakrartor ale nie dla psa kiełbasa i zielone robale się nie przekonają :cool: Na kurwboxie i tym zabawkowym padziku to -2 do oceny.

Edytowane przez PanKamil

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.