Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

to prawda że u Sony nie ma kompromisów, na przykład wydana na PS5 w zeszłym roku gra Returnal, zaoferuje w wersji na PC niedostępne dla konsoli opcję graficzne jak na przykład odbicia z raytracinginem. Więc szykuje się najlepsza możliwa wersja, bez żadnych kompromisów związanych z wersją konsolową. 

Zdjęcie

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Pięknie klapy wydymane przez ryana. Podoba mi się ten skowyt z rana :)

Opublikowano
9 minutes ago, ASX said:

to prawda że u Sony nie ma kompromisów, na przykład wydana na PS5 w zeszłym roku gra Returnal, zaoferuje w wersji na PC niedostępne dla konsoli opcję graficzne jak na przykład odbicia z raytracinginem

Zdjęcie

Łojezu jak to będzie wyglądać  się ruszać :fsg:

Opublikowano

Można sobie na takie coś pozwolić jak masz tak wytresowane cummunity

Opublikowano

Czyli teraz będzie można kupić spider mana remastered oddzielnie na pc, a na ps4 dalej nie?

Opublikowano

Spiderman na Playdziwce 4,5 w 1080p/60/ojebany RT za 3 i pól bomby VS PC 4K/60/RT za friko z torentów. Ryan ty krejzolku.

Opublikowano

I to wszystko na steamdecku pod kołderką :banderas: czekam na nową rewizje i kupuje

Opublikowano

O kurwa:pawel: największe osiągnięcie na xkurwie? Debiut gry playstation na pc:pawel: Takie życie zielonego karalucha na xkurwie bez gier ale za to toną scamu od spermera.

Opublikowano

Boty podniecone pięknym zagraniem Sony bardziej niż niebiescy. To sukces Ryana. 

Szkoda, że 12 dostaniemy "show" po tytułem " jak nie robić show ". 

Opublikowano

Trzeba przyznać że Japończyki to mają łeb do interesów, sprzedawać to samo 3 z to jest klasa.

Sam kupiłem upgrejdy do ghosta i Uncharted z uśmiechem na ustach.

Gdyby był do forbidden West też bym kupił :kekw:

Sami widzicie jak chcecie grać na poziomie tylko PlayStation.

W drugim przypadku skończycie jak bociarnia która wmawia,że piąta część snipera z animacjami z PS3 to dobra gra od jakiś bezdomnych XD XD

FTmxr3CXEAMIxgZ.jpeg

Opublikowano

Marka playstation upada na naszych zagrajmerskich oczach a te niebieskie ameby brną dalej w swoją propagande :)

Opublikowano
11 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

Trzeba przyznać że Japończyki to mają łeb do interesów, sprzedawać to samo 3 z to jest klasa.

Sam kupiłem upgrejdy do ghosta i Uncharted z uśmiechem na ustach.

klap sie cieszy, ze go golą. Smutne to, przez was branża upada. Chociaz microsoft daje darmowe remastery :smutas:

Opublikowano

Upgrade do Forbidden West? A podobno taki next gen miał być :)

Opublikowano

Haha oni się nawet nie kryją że lubią być dojeni xdd

Siadaj mi na twarzy Rajan :) :)

Opublikowano

I to jest właśnie ta jedna OGRMNA różnica, która powoduje, że nigdy człowiek nie będzie tą niebieską małpą...

Daje po przykładzie:

-Zieloni gdy im gry przekładają.. "co oni tam robią, kolejny rok zapowiedzi, znowu Halo/Gears/Forza, no nie kolejne CGI i ja chce gameplaye"

-Niebiescy po kolejnym ruchaniu w dupe " jest dobrze, Japończycy to mają łeb do interesów, sprzedają mi tego samego anusa już trzeci raz w tym roku, chce więcej, gry na PC? to musi być wiekopomna chwila razem zniszczymy markę XBOXA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Opublikowano

O kuwa, napisał to lord erector który co roku powtarza "e3 was zayebie":pawel: mam nadzieje, że maniak już ma jakis algorytm i hologram na twoją erekcję na e3 bo co roku to musi puszczać i szkoda, już czasu tam jeździć i nagrywac w kółko to samo przez 10 lat:kekw:

Droid: on Twitter: "Phil Spencer List of lies since he got the Xbox sit Now  update to 2020 https://t.co/upWqVHXJLq" / Twitter

Opublikowano

Lord świetny chłopak, oglądałem film o oledzie i kupiłem oczywiście bravie

Ale ten Uncharted kochani wygląda po upgrejdzie ja nie wiem czy to życie czy gra.

Tylko OLED SONY BRAVIA 

Tylko PlayStation

Tylko płatne upgrejdy

Niech żyje gaming na poziomie :kekw::kekw:

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano
8 minut temu, PanKamil napisał:

O kuwa, napisał to lord erector który co roku powtarza "e3 was zayebie":pawel: mam nadzieje, że maniak już ma jakis algorytm i hologram na twoją erekcję na e3 bo co roku to musi puszczać i szkoda, już czasu tam jeździć i nagrywac w kółko to samo przez 10 lat:kekw:

Droid: on Twitter: "Phil Spencer List of lies since he got the Xbox sit Now  update to 2020 https://t.co/upWqVHXJLq" / Twitter

Już od dobrych dwóch lat tak nie mówię. 

Opublikowano
2 godziny temu, Czoperrr napisał:

Spiderek wleci elegancko za darmo w Epic Store

I słusznie. Bociarskie grzecznie w kolejce po gierki od Sony Studios. 

Opublikowano

Okruszek spadł z pańskiego stołu nadstation a boty tymczasem jak szczury czekają na podłodze:kekw:

Gryzonie atakują | Szczurza szarża - Polityka.pl

Opublikowano

Boty już dawno ograły, boty to gracze jak jest dobra giera to się gra nawet na playstation. 

Opublikowano

Tak prostector, na pewno ograłeś Returnala. 

Opublikowano

Sorki liściu my bierzemy za wzór Pana Debilka i nie gramy w indyki :)

Opublikowano

Szkoda że nie można napisać że ogra się kiedyś na laptopie z biedronki :)

(btw ile trzeba wyjebac na lapka co by pociągnął FH5, GoW itp.?) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.