Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

:kekw::kekw::kekw:

super kurwa zabezpieczenie finansowe. kupienie gry w lutym za 350, a teraz folia za 99. nic dziwnego, ze do mopsu chodzisz

Wytłumaczyłbym bym ci conieco o finansach ale i tak nie skumasz wszak jesteś posiadaczem biedaboxa.

Opublikowano

branie doradztwa odnosnie finansow od ludzi z forum :kekw: dobre kurwa, wy sie nawet na grach nie znacie

Opublikowano

Plejśmieciara5 to obecnie najbardziej niepotrzebna konsola w historii gamingu. W sam raz dla niepotrzebnych ludzi jakimi są niebieskie kundle :shieeet:

Opublikowano

20 milionów konsol, piszemy  nową historię gejmingu.

Płatne upgrejdy już na stałe zapiszą się w historii gier.

350 zł za grę,wersję reżyserskie też.

Moc uczestniczyć w tym procesie to prawdziwa przyjemność.

Już nie trzeba się prosić o upgrade,poprostu płacisz i masz next gen na swoim TV.

Nie na odpierdol jak cygan tylko upgrade z krwi i kości :kekw:

Najlepsze że gracze pc towi płacą za grę full opcje i robią nam kolejne gry to jest pierdolone perpetuum mobile 

Genialne rozwiązanie i jakie proste.

GENIUSZ przed duże G kochani 

images (14).jpeg

Opublikowano

Nie to co ten gruby świniak co naszarpał kasy od biednych botów na gamepassa i przełożył im dwie duże premiery na kolejny rok.

Teraz pewnie Spencerowi modelki na yachcie tańcza przed nosem a zielone pokraki:

1499631588779.png

Opublikowano

Niebieskie błazny płacą po 3 i pól bomby za gre w low detalach żeby później Ryan mógł zasponsorować pecetowcom tą samą gierke w ultra/4K/RT na torrentach. 

Opublikowano

Eksy na sonkę w najlepszej jakości na PC w cenie paczki chipsów. Dla klapków rozmazany szajs w 30 fps za 349 PLN :dynia: 

Czy istnieją większe frajerzyny niż klapki? Nie istnieją, bycie klapem to ostateczna forma frajerstwa 

Opublikowano

nie zapominajmy, że klapiarze dalej robią za testerów PS5. Akolici playstation są skłonni zapłacić 3000 zł, albo 6000 u skalpera, żeby mieć najnowszą konsolkę i grać na niej w Kolekcję Drejka z ps3 w 30 fpsach xD

za 350 zł xDDD

Sony już dawno skończyłoby ten eksperyment społeczny, ale widocznie im się to opłaca, żądać fortuny za gówno plastikowe i trzaskać tanie remastery xd A jak już są jakieś gierki to oczywiście tylko dla Pana z PC - elegancko, za 99 zł, z darmowym online i 60fpsach

Opublikowano

no jak maja przestac jak te barany tutaj klaskaja uszami, przeczytaj posta karolka xddd

i nie, to nie sa zarty w cw, oni w tę kolekcje anczartet napierdalaja na swoich ps5

Opublikowano

handlarz ty nam tu nie opowiadaj o biedzie. ile ps5 juz opchnales?

Opublikowano

Izi najlepszy sprzedawca, szkoła dejwa czezkiego :kekw:

Opublikowano

No zleciały się zielone pokraki i w co 2 poscie majacza, że ktoś za coś płaci 350 zł. Idźcie zobaczyć może czy Spencer znowu się nie zesral wam sie na ryj za te 4 zyla.

Opublikowano
Teraz, easye napisał:

No zleciały się pokraki

Widzisz, niestety CW jest też otwarte dla niebieskich i blacharzy, nie da rady tego obejść.

Opublikowano

Abandoned nie jest w fazie rozwoju”. Gra to zwykłe oszustwo, a prolog ma sfinansować rozwój produkcji

:kekw:

Opublikowano

ciekawe skad te pc mial co tu sprzedawał :nosacz3:  pewnie tez odpalone, zeby sprawdzic

Opublikowano

Xboxiarze jak w portfele zaglądają. Musicie wiedzieć że w zielonym kurwidole bogaty jest tylko spencer, reszta to łachudry.

A skąd to wiem? Spencer mi powiedział czemu zostawił włączoną :cebula:na konwersje z golda do xgp.

giphy.gif?cid=ecf05e479qdr3369izkppu230w

Opublikowano

lisciu jakby umial angielski to by wkleił obrazek pasujacy do jego posta, a tak to standardowo fail

Opublikowano

No kochani ale się zdziwiłem jak zapłaciłem za upgrade mojej kochanej Uncharted a oni dali mi w ramach podziękowania dwie odjebane gierki.

Już sięgałem do portfela po drugi update

Juz wpadam w paranoję,czy grać w grę forbidden West czy może wrócić do returnala czy po raz kolejny poszukać skarbu Henrego Averego czy posiekać Mongołów moja kataną no ja pierdole przecież jeszcze jakieś grant turismo, Ratchet ,demon souls ja zaraz zwariuje.:kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

spokojnie, nic ci nie grozi, bo już zwariowałeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.