Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
9 minut temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No kochani ale się zdziwiłem jak zapłaciłem za upgrade mojej kochanej Uncharted a oni dali mi w ramach podziękowania dwie odjebane gierki.

Już sięgałem do portfela po drugi update

Juz wpadam w paranoję,czy grać w grę forbidden West czy może wrócić do returnala czy po raz kolejny poszukać skarbu Henrego Averego czy posiekać Mongołów moja kataną no ja pierdole przecież jeszcze jakieś grant turismo, Ratchet ,demon souls ja zaraz zwariuje.:kekw::kekw::kekw:

Bogactwo:ohboy:

Tymczasem na kurwboxie boty wybierają jedna z trzech map do cwalo przez 1000 godzin i na tym koniec życia zielonego nieudacznika:kekw:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Halo to za wysokie progi dla gamoni, których pokonał wolfenstein xDDDDDDDDD

Opublikowano

Czy imię Karol przyciąga największe dzbany gejmingu czy o co tu kurwa chodzi? :kekw:

Opublikowano

Myśle że bardziej w dzbanowość wpisuje sie imię Paweł:) Kiedy ptasiek w avku pupcio?

Halo? Ta durna gierka z krasnaliamii power rangersami? Gdzie w ostatniej części zamknięte pomieszczenia wyglądają identycznie a otwarte tereny wyglądają gorzej niż zagajnik na blokowisku z czasów PRL? No grajcie boty w to gówno które już dawno zdechło. 

Opublikowano

Stopień wyparcia klaperskich 

comment_16542795608OLZSltUOj9leJBAumfwqD

Edytowane przez dee

Opublikowano
8 minut temu, LiŚciu napisał:

Myśle że bardziej w dzbanowość wpisuje sie imię Paweł:) Kiedy ptasiek w avku pupcio?

Halo? Ta durna gierka z krasnaliamii power rangersami? Gdzie w ostatniej części zamknięte pomieszczenia wyglądają identycznie a otwarte tereny wyglądają gorzej niż zagajnik na blokowisku z czasów PRL? No grajcie boty w to gówno które już dawno zdechło. 

Nie znam żadnego Pawła który dał się zfrajerzyć na płatnego pacza :nosacz3: yebane w dupe klapy, nienawidzę was niszczatory gejmingu jedne, dobrze że przyszedł ryan i zniszczy od środka to kurestwo :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nie znam żadnego Pawła który dał się zfrajerzyć na płatnego pacza :nosacz3: yebane w dupe klapy, nienawidzę was niszczatory gejmingu jedne, dobrze że przyszedł ryan i zniszczy od środka to kurestwo :banderas:

Ołkej pupcio. Czyli jak rockstar zapowie płatnego patcha do RDR i RDR2 to nie kupisz? Trzymam za słowo. Będę pamiętał. 

Opublikowano

No czekam na upgrade tlou2 kochani

Będę pierwszy co kupi.

Dostaliśmy 60 FPS na ps5 ale dajcie spokój takie coś możecie tam na tym Xboxie dać oni i tak nie zauważa różnicy.

Jednak wprawione oko mistrza gier PlayStation zauważy pewne mankamenty.

No i najważniejsze tlou kupiłem na PS3 i remaster na PS4 i fajnie by było zapłacić 3 raz znowu na ps5 więc czekamy to może być hit :kekw::kekw::kekw:

Opublikowano
27 minut temu, LiŚciu napisał:

Ołkej pupcio. Czyli jak rockstar zapowie płatnego patcha do RDR i RDR2 to nie kupisz? Trzymam za słowo. Będę pamiętał. 

Nom pytanie tylko czy jako antygracz rozróżnisz jeszcze pacza od wydania w które zostanie włożone choć minimalna ilość pracy :nosacz3:

Opublikowano

Takie krzywe akcje dopiero jak ich sonka kupi :obama:

Opublikowano

Sonka ma swoje ubisofciaki (zresztą najlepsze na rynku), więcej nie potrzebuje.

Opublikowano

FUV1WKIWUAAZ1qM?format=jpg&name=large

cwelstation 4.5 na kolanach jak zawsze, konsola mem  :) 

Opublikowano

Staroć z którym potężne PS5 sobie nie radzi 

Opublikowano

Olali optymalizacje na Sonke bo tam nikogo ta gra nie interesuje. Skupili się na Xboxie bo będzie w biedapassie - czego kurwa znowu nie rozumiesz?

XsX wolniej ładuje niż XsS? No żałosne troche. 

Opublikowano
19 minut temu, Daddy napisał:

FUV1WKIWUAAZ1qM?format=jpg&name=large

cwelstation 4.5 na kolanach jak zawsze, konsola mem  :) 

daddy ale takie rzeczy to trzeba wklejac do odpowiedniego tematu tak jak to robi yeti i pozostałe drony. Potrm jest fałszywa narracja, ze tylko na ps5 sa lepsze wersje

Opublikowano

słabsze tekstury to i szybciej ładuje, no ale skąd możesz to wiedzieć :daddy:

Opublikowano

Kochani ten Xbox jest okropny,oni muszą grać w te assasiny

Gracz PlayStation nigdy by tego nie kupił mając ghost of thushima oraz forbidden West 

Grafika jak życie wsparcie dualsens oraz system walki który nie ma sobie równych.

Już nie chce was dobijać, pisząc że exy na sonce się ładują w sekundę  :kekw::kekw:

Opublikowano

to zapraszam do tematow asasynow:kekw: klapy to wiekszosc

Opublikowano

Microsoft opierdolil laske ubisoftowi aby smiecpassa ratować 5 letnim assassynem:kekw: kabaret. Nie ma bugfielda ale jest assassin z 2017. Tymczasem w plusie wyladuje najnowszy assassynik a boty beda jak to boty zrec retro ze swojego koryta:kekw: No robaki nie ludzie.

Opublikowano

No gracze PlayStation pewnie to grali na premierę

Wtedy w 2017 nie było forbidden West ani ghost of thushima można im wybaczyć,dzisiaj już nikt do assisina nie wróci :kekw:

Kochani jeśli gra nie ma tego intro Sony studios to  nawet nie próbujcie jej odpalać totalna strata czasu :kekw::kekw:

pobrane (31).jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.